Op zoek naar deskundig zorgpersoneel?

TMI is dé detacheerder in de zorg en opgericht in 2001. Wij zijn de detacheerder binnen de volgende disciplines: algemeen en gespecialiseerd verpleegkundigen en paramedici, artsen, specialisten & psychologen, ambulancezorg, farma, gehandicaptenzorg & jeugdzorg, ggz en verpleeg- en verzorgingshuizen. Ons bestand bestaat uit 4.000 vaste zorgmedewerkers, actieve oproepkrachten en zzp’ers en hierdoor hebben wij een zeer uitgebreid netwerk. Verder hebben wij diverse wervingskanalen om met potentiële kandidaten in contact te komen en voor u te werven. Wij kenmerken ons door een informele, flexibele en open bedrijfscultuur. Onze zorgmedewerkers staan altijd voor u klaar.

Mijn ervaringen met TMI zijn positief. Ze staan open voor feedback, nemen de klant serieus en leveren kwalitatief goede medewerkers aan. Daarnaast zijn zij goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Kortom, wat mij betreft een prettige partner om zaken mee te doen.
Mariska Vergeer Zorggroep de Vechtstreek

Lees onze klantcases

Wat biedt TMI?

Detachering

Het personeel bij ons in vaste dienst, oproepkrachten en zzp’ers is inzetbaar voor langere en korte periodes. Detacheren is al mogelijk vanaf vier weken. Door de inzet van ervaren medewerkers streven wij ernaar om u te allen tijde continuïteit te bieden. We detacheren ook internationaal.

Losse diensten

Dankzij ons grote bestand aan vaste medewerkers, oproepkrachten en zzp’ers biedt TMI voor iedere flexibele aanvraag een oplossing. TMI levert zorgmedewerkers op ieder niveau van een helpende tot en met een medisch specialist.

Werving & selectie

Werving & Selectie betekent dat TMI een kandidaat bemiddelt om bij u in dienst te treden. De kandidaat krijgt in dit geval direct een dienstverband bij u, de opdrachtgever. Dit is niet alleen mogelijk in Nederland, maar ook in het buitenland.

TMi is uniek door...

Logo ISO9001

Verder onderscheiden wij ons door:

Een greep uit onze klanten:

Personeel nodig in het ziekenhuis?

TMI biedt personeel aan voor korte en langere perioden. Wij zijn gespecialiseerd in detachering van onder andere algemeen en gespecialiseerd verpleegkundigen, OK-assistenten, CSA medewerkers, anesthesiemedewerkers, doktersassistenten en hartfunctielaboranten. Het brede netwerk van TMI beslaat alle specialismen die voldoen aan alle gewenste kwalificaties. Onze ervaren accountmanagers zijn tevens uw sparringspartners. Daarnaast detacheren wij ook artsen, medisch specialisten en psychologen. Deze afdeling bestaat uit een landelijk team van consultants en is gespecialiseerd in detachering en werving & selectie van ANIOS, AIOS, medisch specialisten en (GZ) psychologen voor ziekenhuizen, privéklinieken, apotheken, ouderenzorg, verslavingszorg, geestelijke gezondheidszorg, publieke sector en zakelijke dienstverlening.

TMI is een professionele organisatie, gespecialiseerd in zorgpersoneel. De vaste contactpersonen zowel in de binnen- als buitendienst zijn altijd erg betrokken, proactief en weten een goede relatie te onderhouden. Hierbij denken zij mee in de processen, zijn betrokken en werken oplossingsgericht. Zij komen altijd hun afspraken na. Een fijne sparringpartner die snel weet te schakelen zodat gedetacheerden snel ingezet kunnen worden en de administratie in korte tijd geregeld is.
Monique van Dongen Amsterdam UMC

Of zoekt u zorgprofessionals binnen de ambulancesector of farmacie?

Ook leveren wij gespecialiseerd personeel binnen de ambulancesector in binnen- en buitenland voor zowel korte als lange perioden. De kracht van ons team is veel persoonlijk contact met onze professionals en opdrachtgevers. Hierdoor heeft TMI een groot bestand oproepers en zzp’ers opgebouwd. Met dit team en onze vaste professionals kunnen wij u goed van dienst zijn en snel schakelen tussen vraag en aanbod. De ambulancezorg van TMI bestaat uit de specialisaties ambulanceverpleegkundigen, ambulancechauffeurs, MC chauffeurs, MC verpleegkundigen, BLS chauffeurs, BLS verpleegkundigen, meldkamercentralisten en uitgifte centralisten. Ook binnen TMI Farma bieden wij u zowel apothekers als apothekersassistenten. Dit binnen de openbare apotheek, de farmaceutische industrie, instellingsapotheek, klinische apotheek alsmede de poliklinische apotheek.

Ook kunnen wij u voorzien binnen de VVT

Tevens binnen de VVT-tak zijn wij sterk vertegenwoordigd en kunnen wij voorzien in de functies: helpenden (plus), verzorgenden IG (met EVV), verpleegkundigen niveau 4 & 5, wijkverpleegkundigen, teamleiders, leidinggevenden, specialist ouderengeneeskunde, ANIOS, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten en diëtisten.

Wij ervaren de samenwerking met TMI als zeer prettig en er is een goede samenwerking met elkaar. Dat helpt ons goed in tijden van nood.
Acdapha Groep

Wilt u een aanvraag indienen? Neem dan contact op met de desbetreffende contactpersoon.

Ziekenhuizen

Heeft u een aanvraag voor een langdurige opdracht in ziekenhuizen? Neem dan contact op met onze afdeling Binnendienst. Zij schakelen u dan verder door naar de desbetreffende accountmanager.

Farmacie

Indien u een aanvraag heeft voor TMI Farma dan kunt u contact opnemen met onze Accountmanager Farma, Sherry Mashhadiyari:

Verpleging, Verzorging & Thuiszorg

Heeft u een aanvraag voor een opdracht binnen de VVT? Neem dan contact op met onze Manager VVT, Davine Munch.

Ambulancezorg

Gaat het om een aanvraag voor ambulancepersoneel? Neem dan contact op met onze Accountmanager Ambulancezorg, Silvana van Beek:

Artsen & Specialisten

Indien u een aanvraag heeft voor ANIOS, AIOS, artsen, medisch specialisten of psychologen, neem dan contact op met onze Consultant Artsen & Specialisten, Gerwin Grootonk:

Jeugdzorg & GGZ

Indien u een aanvraag heeft voor profielen binnen de jeugdzorg en/of GGZ, neem dan contact op met onze Accountmanager Eline Hegeman:

Kinderopvang

Gaat het om een aanvraag voor de kinderopvang zoals pedagogisch medewerker? Neem dan contact op met onze Projectmanager Femke de Bruijn:

Huisartenzorg

Gaat het om een aanvraag voor de huisartsenzorg zoals doktersassistenten? Neem dan contact op met onze Projectmanager Femke de Bruijn:

Losse diensten Ambulancezorg

Heeft u ambulancepersoneel of meldkamercentralisten nodig voor losse diensten? Neem dan contact met Heidi Kamp van het Flexbureau Ambulancezorg:

Losse diensten Artsen & Specialisten

Indien u ANIOS, artsen of specialisten nodig heeft voor losse diensten, neem dan contact op met Kimberly Niemantsverdriet, Consultant Artsen & Specialisten.

Losse diensten Ziekenhuizen, Klinieken, Verpleeghuizen en Apotheken

Heeft u medewerkers nodig voor losse diensten in ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen of apotheken? Dien dan uw aanvraag in bij Alice Weijers van het TMI Flexbureau.

Op zoek naar deskundig personeel?

TMI'ers aan het woord