Flexwerken in de zorg

Wil jij zelf bepalen waar en wanneer je werkt? Dan is werken in de zorg via het Flexbureau van TMI iets voor jou!

Het Flexbureau biedt drie mogelijkheden:

Voordelen flexibel werken

Ervaringsverhaal Brenda Klinkhamer

Benieuwd naar de ervaringen van een zorgprofessional die werkt via het TMI Flexbureau?

Lees Brenda haar verhaal

Werken voor het TMI Flexbureau

TMI heeft een Flexbureau voor de Ambulancezorg en een Flexbureau voor de overige zorginstellingen zoals de ziekenhuizen en de VVT. Wil je vast in dienst, op basis van een 0-uren contract aan de slag of als zzp’er? Alles is mogelijk in veel verschillende branches!

Flexbureau – Vast contract

Met een vast contract bij het Flexbureau heb je zekerheid, maar ben je flexibel qua werkplek. Een vast contract bij het Flexbureau is al mogelijk vanaf 8 uur per week. Een van de voordelen van een vast contract bij het flexuitzendbureau van TMI, is dat je veel invloed hebt op je rooster. Zo kun je de ene week iets minder werken en de week erna iets meer. Ook kun je van elke week aangeven welke dagen je beschikbaar bent. Is een bepaalde RAV, zorginstelling of een specifieke afdeling je goed bevallen? Geef het door aan het Flexbureau en de planners houden – waar mogelijk – rekening met je wensen!

Flexbureau – 0-uren contract

Bij een 0-uren contract werk je alleen wanneer jij wilt werken. Dit is een dienstverband waarin je op afroep werkt, dus zonder urenverplichting. Over je gewerkte uren ontvang je loon.

Als je met een 0-uren contract werkt via het Flexbureau heb je zelf de regie over de hoeveelheid diensten die je wilt werken, maar ook over je werktijden, werkdagen en locaties. Het Flexbureau stuurt je geregeld een overzicht met openstaande diensten, waarna je zelf kunt beslissen of je je inschrijft voor een losse dienst.

Met een 0-uren contract is het bijvoorbeeld goed mogelijk om af en toe als oproepkracht een losse dienst te draaien en dit te combineren met een vaste (parttime) baan. Op die manier kun je af en toe eens een kijkje nemen in een andere zorginstelling of RAV.

Flexbureau – ZZP

Ben je zzp’er? Dan kun je voor het vinden van opdrachten gebruikmaken van het overzicht van diensten van het Flexbureau. We kijken graag met je naar wat het best past bij jouw wensen en mogelijkheden.

Wil jij flexwerken via TMI?

Meld je dan aan

Flexpool zorg

Houd jij van afwisseling in je werk? Maar vind je het ook leuk om vaker ingepland te worden bij die ene RAV of leuke afdeling? Dat kan! Of je nu (gespecialiseerd) verpleegkundige, ambulancechauffeur, meldkamercentralist, verzorgende of helpende bent, voor verscheidene opdrachtgevers werken we met flexpools.

Een flexpool bestaat uit zzp’ers, gedetacheerden en oproepkrachten die een klik hebben met de zorginstelling/afdeling of RAV. Wanneer er een nieuwe dienst openstaat, benaderen wij eerst de flexpool voordat we de dienst aanbieden aan andere TMI’ers. Kortom, jij hebt de zekerheid van een leuke dienst, en de zorginstelling/RAV heeft de zekerheid van een leuke collega.

Vacatures flexbureau

Wil jij als flexer werken via TMI?

Bekijk de vacatures
Wil jij aan de slag via het Flexbureau van TMI?

Interesse?

Neem contact op!
lisa bens

Team Werving & Selectie

020 - 510 6754 werving@tmi.nl
Heb ik recht op een reiskostenvergoeding?

Indien je geen gebruik maakt van een leaseauto heb je meestal recht op een reiskostenvergoeding. Dit kan echter verschillen per opdrachtgever en dienstverband, vraag dit dus altijd even na bij het sollicitatiegesprek.

In welke vakgebieden is TMI actief?

TMI heeft opdrachten binnen de ambulancezorg, arbodienstverlening, farmacie, GGD’s, geestelijke gezondheidszorg (ggz), justitie, privéklinieken, verzekeringsgeneeskunde, verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT), ziekenhuizen en zakelijke dienstverlening.

Heeft TMI vacatures door heel Nederland?

Ja, TMI heeft landelijke werkgelegenheid. Hierdoor is er altijd een opdracht op vacature bij jou in de buurt te vinden. Maar TMI is niet alleen in Nederland actief, ook over de grenzen hebben we openstaande vacatures. Namelijk in Duitsland, Zwitserland, de Caribbean en Suriname.

Heb ik invloed op mijn eigen rooster?

Een groot voordeel van een 0-urencontract is dat jij zelf jouw werkrooster bepaalt. Jij kiest de diensten die jij wilt draaien, hoeveel en wanneer je werkt.

Krijg ik vakantiegeld?

Bij een 0-urencontract word je uitbetaald in een all-in loon. Dit betekent dat onder andere de vakantietoeslag direct wordt uitgekeerd bij het salaris.

Wat is de TMI flexpool?

Voor verschillende opdrachtgevers werken we met een flexpool. Deze bestaat uit zzp’ers, gedetacheerden en oproepkrachten die een klik hebben met een desbetreffende zorginstelling of RAV. Zodra er een nieuwe dienst openstaat, benaderen wij eerst de flexpool voordat we de dienst aanbieden aan andere TMI’ers.

Moet ik meteen mijn huidige baan opzeggen wanneer ik een 0-uren contract wil?

Nee, dat hoeft niet. Soms is het een grote stap om je vertrouwde baan te verlaten. Daarom kun je met een flexcontract bij TMI een tijdje van alle opties proeven om zo te bepalen waar je vast in dienst wilt treden. Of is het een mooie manier om zo af en toe bij een andere zorginstelling meer ervaring op te doen.

Wat houdt een 0-uren contract in?

Dit is een dienstverband waarbij je op oproepbasis werkt, je hebt geen verplichting om uren te werken. Zo heb je regie over de hoeveelheid diensten, je werktijden, werkdagen en de locaties waar je aan de slag gaat. Over je gewerkte uren ontvang je een salaris.