Flexwerken in de zorg

Wil jij zelf bepalen waar en wanneer je werkt? Dan is werken in de zorg via het Flexbureau van TMI iets voor jou!

Het Flexbureau biedt drie mogelijkheden:

Voordelen flexibel werken

Werken voor het TMI Flexbureau

TMI heeft een Flexbureau voor de Ambulancezorg en een Flexbureau voor de overige zorginstellingen zoals de ziekenhuizen en de VVT. Wil je vast in dienst, op basis van een 0-uren contract aan de slag of als zzp’er? Alles is mogelijk!

Flexbureau – Vast contract

Met een vast contract bij het Flexbureau heb je zekerheid, maar ben je flexibel qua werkplek. Een vast contract bij het Flexbureau is al mogelijk vanaf 8 uur per week. Een van de voordelen van een vast contract bij het flexuitzendbureau van TMI, is dat je veel invloed hebt op je rooster. Zo kun je de ene week iets minder werken en de week erna iets meer. Ook kun je van elke week aangeven welke dagen je beschikbaar bent. Is een bepaalde RAV, zorginstelling of een specifieke afdeling je goed bevallen? Geef het door aan het Flexbureau en de planners houden – waar mogelijk – rekening met je wensen!

Flexbureau – 0-uren contract

Bij een 0-uren contract werk je alleen wanneer jij wilt werken. Dit is een dienstverband waarin je op afroep werkt, dus zonder urenverplichting. Over je gewerkte uren ontvang je loon.

Als je met een 0-uren contract werkt via het Flexbureau heb je zelf de regie over de hoeveelheid diensten die je wilt werken, maar ook over je werktijden, werkdagen en locaties. Het Flexbureau stuurt je geregeld een overzicht met openstaande diensten, waarna je zelf kunt beslissen of je je inschrijft voor een losse dienst.

Met een 0-uren contract is het bijvoorbeeld goed mogelijk om af en toe als oproepkracht een losse dienst te draaien en dit te combineren met een vaste (parttime) baan. Op die manier kun je af en toe eens een kijkje nemen in een andere zorginstelling of RAV.

Flexbureau – ZZP

Ben je zzp’er? Dan kun je voor het vinden van opdrachten gebruikmaken van het overzicht van diensten van het Flexbureau. We kijken graag met je naar wat het best past bij jouw wensen en mogelijkheden.

Wil jij flexwerken via TMI?

Meld je dan aan

Flexpool zorg

Houd jij van afwisseling in je werk? Maar vind je het ook leuk om vaker ingepland te worden bij die ene RAV of leuke afdeling? Dat kan! Of je nu (gespecialiseerd) verpleegkundige, ambulancechauffeur, meldkamercentralist, verzorgende of helpende bent, voor verscheidene opdrachtgevers werken we met flexpools.

Een flexpool bestaat uit zzp’ers, gedetacheerden en oproepkrachten die een klik hebben met de zorginstelling/afdeling of RAV. Wanneer er een nieuwe dienst openstaat, benaderen wij eerst de flexpool voordat we de dienst aanbieden aan andere TMI’ers. Kortom, jij hebt de zekerheid van een leuke dienst, en de zorginstelling/RAV heeft de zekerheid van een leuke collega.

Vacatures flexbureau

Wil jij als flexer werken via TMI?

Bekijk de vacatures
Wil jij aan de slag via het Flexbureau van TMI?

Interesse?

Neem contact op!
lisa bens

Team Werving & Selectie

020 - 510 6754 werving@tmi.nl
Hoe solliciteer ik bij TMI?

De makkelijkste manier om te solliciteren is door te reageren op een specifieke vacature op de website die jou aanspreekt. Door te solliciteren kun je jouw cv en motivatie meesturen. Staat er geen interessante vacature op de website? Dan kun je jouw cv toesturen via het open sollicitatieformulier. Wanneer we een passende vacature hebben, zal één van onze supportmedewerkers of consultants contact opnemen om een afspraak met je te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek horen wij graag wat jouw wensen zijn en zullen wij de mogelijkheden bespreken. De kennismakingsgesprekken vinden door de coronamaatregelen momenteel grotendeels online plaats.

Voor artsen en medisch specialisten geldt dat de kennismakinggesprekken op locatie plaatsvinden, in de regio waar jij woont. Indien de coronamaatregelen dit laatste niet toelaten, zal het gesprek online plaatsvinden.

Wat wordt mijn salaris als ik ga werken via TMI?

Als je in dienst treedt bij TMI, dan werk je op basis van detachering of draai je losse diensten. Omdat dit vaak meer flexibiliteit vraagt dan werken op één vaste locatie, ligt het salaris gemiddeld hoger dan conform de cao. De hoogte van jouw salaris, is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren werkervaring dat je hebt opgebouwd. We stemmen het salaris graag met je af in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Als zzp’er bepaal je samen met TMI het uurtarief. Treed je direct in dienst bij de opdrachtgever? Dan zal de opdrachtgever het salaris bepalen conform de geldende cao.

Salaris Artsen en Medisch Specialisten

Voor artsen en medisch specialisten geldt dat de hoogte van jouw salaris, afhankelijk is van je opleiding en het aantal jaren werkervaring dat je hebt opgebouwd. We stemmen het salaris graag met je af in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Als zzp’er bepaal je samen met TMI het uurtarief. Treed je direct in dienst bij de opdrachtgever? Dan zal de opdrachtgever het salaris bepalen conform de geldende cao.

Heb ik recht op een reiskostenvergoeding?

Indien je geen gebruik maakt van een leaseauto heb je meestal recht op een reiskostenvergoeding. Dit kan echter verschillen per opdrachtgever en dienstverband, vraag dit dus altijd even na bij het sollicitatiegesprek.

Onder welk cao kom je te werken als TMI’er?

MI is niet gebonden aan een cao, maar voor gedetacheerden volgen wij de cao conform de discipline waarin je werkt. TMI heeft zelf een goed eigen arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder 8,33% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantrekkelijke bedrijfsfitnessregeling en van collectiviteitskorting bij Zilveren Kruis.

Ga je in dienst bij een opdrachtgever? Dan heb je een arbeidsvoorwaardengesprek bij je komende werkgever en word je ingeschaald in de bij hen geldende cao.

Als zzp’er heb je niet te maken met een cao en bepaal samen met TMI het uurtarief.

In welke vakgebieden is TMI actief?

TMI heeft opdrachten binnen de ambulancezorg, arbodienstverlening, farmacie, GGD’s, geestelijke gezondheidszorg (ggz), justitie, privéklinieken, verzekeringsgeneeskunde, verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT), ziekenhuizen en zakelijke dienstverlening.

Heeft TMI vacatures door heel Nederland?

Ja, TMI heeft landelijke werkgelegenheid. Hierdoor is er altijd een opdracht op vacature bij jou in de buurt te vinden. Maar TMI is niet alleen in Nederland actief, ook over de grenzen hebben we openstaande vacatures. Namelijk in Duitsland, Zwitserland, de Caribbean en Suriname.

Welke secundaire voorwaarden biedt TMI?

Wanneer je vast in dienst werkt bij TMI ontvang je goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals 8,33% vakantietoeslag, 28 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantrekkelijke bedrijfsfitnessregeling en van collectiviteitskorting bij Zilveren Kruis. Voor 0-uren contractanten geldt dat zij de vakantietoeslag direct uitgekeerd krijgen bij het loon, de andere voorwaarden zijn niet van toepassing. Voor zzp’ers gelden de bovenstaande voorwaarden niet. Wil je precies weten welke aanvullende voorwaarden voor jou gelden? Neem dan contact op met werving@tmi.nl.

Ik ben zzp’er, kan ik dan ook solliciteren op een vacature?

Bij al onze openstaande vacatures op de website vermelden we of je als zzp’er kunt reageren. TMI kan als bemiddelingspartner dienen en jou als zzp’er voorzien van nieuwe opdrachten. Wij hebben in de afgelopen twintig jaar een groot netwerk van diverse ziekenhuizen en zorginstellingen opgebouwd. Daarnaast kan TMI je adviseren bij het maken van de juiste keuzes voor je zaak. Meld je aan voor de maandelijkse Zzp’er in de Zorg Startersavond voor meer informatie.

Ik vind meerdere vacatures interessant, is het nuttig om mij voor al deze vacatures aan te melden?

Nee, dat is niet nodig. Je aanmelden voor één vacature is voldoende. Je kunt in je motivatie aangeven wat je persoonlijke voorkeur is en of je interesse hebt in meerdere vacatures. In een persoonlijk gesprek met jou zullen we al jouw interesses uitvoerig bespreken evenals de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.