Trainingen TMI Academy

Als zorgprofessional is het een must om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden. TMI helpt hierbij door het organiseren van diverse (geaccrediteerde) bij- en nascholingen. Niet alleen als TMI’er, maar ook als je niet werkt via TMI kun je deelnemen aan de scholingen
Filter bijscholing

Verzorgende IG – Theorie en Praktijk

Amsterdam 23 augustus 2022
Fris je kennis weer op over de voorbehouden handelingen van een verzorgende IG.

BLS (Basic Life Support) en AED

Amsterdam 2 Accreditatiepunten 31 augustus 2022
Het doel van de bijscholing BLS is het toepassen van de basale reanimatiehandelingen.
zorgprofessional leest ecg

ECG – Gespecialiseerd verpleegkundigen

Amsterdam 3 Accreditatiepunten 7 september 2022
In deze bijscholing ga je je op een praktische en interactieve manier verdiepen in de meest voorkomende ECG-afwijkingen.
Handen prikken diabetes

Diabetes

Amsterdam 8 september 2022
Deze ochtendsessie bestaat uit een theoretisch gedeelte en vervolgens ga je zelf praktisch aan de slag.

Wond- en Stomazorg – Verzorgende IG

Amsterdam 13 september 2022
Tijdens de cursus wond- en stomazorg gaan we eerst in op de theorie gevolgd door een aantal oefeningen.

Gipsen

Amsterdam 15 september 2022
Oefen de meest voorkomende spalken op de SEH en ontdek nieuwe inzichten in fractuurbehandeling.

1e hulp bij drank- en drugsincidenten (EHBDu)

Amsterdam 20 september 2022
Tijdens deze informatieavond vertellen Mark Smitz en arts Monika Kidjan over de meest gebruikte drank en drugs.

Advanced Paediatric Life Support (APLS)

Amsterdam 4 Accreditatiepunten 20 september 2022
De bijscholing APLS voor SEH verpleegkundigen gaat over de reanimatie van kinderen en baby's.

LMS LearnLinq via TMI

Via ons learning management systeem (LMS) LearnLinq kun je als zorgprofessional jouw bijscholingen en certificaten up-to-date houden. In dit e-learning platform heb je toegang tot de meeste (verplichte) scholingen in de zorg. Voor vaste medewerkers is de toegang tot LearnLinq gratis.

Bekijk learnlinq

Docenten TMI Academy

Ben jij benieuwd naar de docenten van TMI Academy? Bekijk alle docenten in een overzicht en lees wie zij zijn, over hun achtergrond in de zorg en hoe zij ervoor zorgen dat de scholingen aansluiten bij jouw behoeftes.

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn bijscholingen vanuit TMI Academy ontwikkeld?

De bijscholingen zijn bedoeld voor zorgprofessionals die hun vakkennis up-to-date willen houden. Het maakt niet uit of je vast in dienst bent, zzp’er bent of een 0-urencontract hebt, iedereen is welkom! Ook wanneer je niet in dienst bent bij TMI. Per dienstverband zijn er wel verschillende kosten aan verbonden om deel te nemen aan de bijscholing. Wanneer je vast in dienst bent bij TMI zijn de meeste bijscholingen gratis.

Er is een breed aanbod in bijscholingen voor diverse functies: algemeen verpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, verzorgenden, ambulancepersoneel en paramedici. Daarnaast worden er algemene bijscholingen georganiseerd voor alle zorgprofessionals.

Welke kosten zijn verbonden aan de bijscholingen?

De meeste bijscholingen zijn gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. Voor zzp’ers en 0-uren contractanten geldt een ander bedrag. Dit staat aangegeven per bijscholing op de website. Wanneer je als 0-uren contractant drie maanden achtereen diensten hebt gedraaid van 24 uur per week, is de bijscholing gratis. Als zzp’er zijn er altijd kosten verbonden aan de bijscholingen.

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via onze online omgeving: ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie. Als de training op locatie wordt gegeven, staat het adres vermeld.

Wat zijn voor mij verplichte bijscholingen?

Dit is per functie verschillend. Wanneer je hier meer informatie over wilt, neem dan contact met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Op de website van TMI wordt wel aangegeven hoeveel accreditatiepunten je met een specifieke bijscholing behaald.

Verzorgt TMI ook volledige opleidingen in de gezondheidszorg?

Wij voorzien niet in volledige opleidingen binnen de gezondheidszorg wanneer je nog geen basisopleiding hebt afgerond als verpleegkundige, arts of paramedici. Wel organiseert TMI Academy bijscholingen voor professionals al werkzaam in de zorg.

Daarnaast kun je wel een opleiding tot ambulanceverpleegkundige volgen wanneer SEH-, IC of anesthesieverpleegkundige bent. Ook faciliteert TMI een opleidingstraject tot verpleegkundige mbo-niveau 4 wanneer je een diploma hebt als verzorgende IG. Aan deze trajecten zitten voorwaarden verbonden. Ben jij verzorgende, verpleegkundige of arts en wil jij je graag specialiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met werving@tmi.nl om na te gaan welke mogelijkheden wij je kunnen bieden!

Interesse?

Neem contact op!

Susanne Koomen

Senior Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl