Bijscholing ALS inclusief ABCDE

5 Accreditatiepunten

Naast de Basic Life Support (BLS) bijscholing geeft TMI Academy ook een Advanced Life Support (ALS) training. Na de ALS training wordt van de cursisten verwacht dat zij de theorie en vaardigheden van ALS met behulp van een AED beheersen.

Leerdoelen:

  1. Vitale functies beoordelen en veiligstellen;
  2. Het aanleren van de ABCDE methode tijdens ALS;
  3. Reanimatie- en deelvaardigheden;
  4. ALS toepassen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

Bekijk locaties & data

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

€205,88
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Ik heb interesse in deze bijscholing

Kosten deelname medewerkers TMI

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
€175,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Schrijf je in via Mijn TMI

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Omschrijving

Je oefent tijdens de ALS training reanimatietechnieken die nodig zijn voor het uitvoeren van een reanimatie op ALS niveau. Daarnaast leer je ook deelvaardigheden, zoals intuberen, beademing, ritmeherkenning, defibrillatie, transcutane pacing en medicatietoediening.

Tijdens deze training wordt de ABCDE methode ook toegepast. Dit houdt in dat eerst de levensbedreigende factoren worden behandelt en dan pas de secundaire factoren, gevolgd door de overige factoren. Na afronding van de ALS training kun je ALS toepassen volgens de richtlijnen van de NRR.

Functies die kunnen meedoen

Accreditatie

4 punten

De cursussen zijn geaccrediteerd door Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, Register Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&VN en Register Zorgprofessionals.

Geplande data

donderdag 16 december 2021

08:30 uur - 14:00 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

donderdag 16 december 2021

15:00 uur - 20:30 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik mij afmelden voor een bijscholing?

Bij aanmelding is je inschrijving definitief, mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te, neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Des te eerder wij de afmelding ontvangen, des te beter.

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via het online portal ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Wanneer een bijscholing op een fysieke locatie wordt gegeven, vindt dit plaats op één van onze scholingslocaties in Amsterdam. Veel bijscholingen worden door de coronamaatregelen echter online gegeven. Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie in Amsterdam.

Hoe wordt er rekening gehouden met corona tijdens de bijscholingen?

Bij TMI volgen wij de richtlijnen en adviezen van het RIVM rondom het coronavirus. Daarom worden de meeste bijscholingen momenteel online gehouden. Enkel wanneer het niet mogelijk is om een bijscholing online te geven vindt het op locatie plaats, zoals de BLS en AED bijscholing. Op de locatie hanteren we coronamaatregelen zoals het houden van anderhalve meter afstand, het gebruik van mondkapjes is verplicht, er geldt een maximaal aantal deelnemers en na ieder bezoeker wordt de locatie en de materialen schoongemaakt.

Interesse?

Neem contact op!

Sabina Fajic

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl