Werving en selectie in de zorg

Wil jij als zorgprofessional direct in dienst treden bij een werkgever? TMI bemiddelt verpleegkundigen, artsen en paramedici naar opdrachtgevers in Nederland én naar het buitenland. Wij zijn in veel branches werkzaam, dus grote kans dat wij jou ook kunnen bemiddelen. Met TMI vind je de (internationale) werkgever in de zorg die bij jou past!

Werving en selectie betekent dat TMI een kandidaat bemiddelt naar één van haar opdrachtgevers. Andere benamingen hiervoor zijn: ‘bemiddeling’ of ‘recruitment’. In tegenstelling tot detachering, waarbij je in dienst treedt bij TMI, wordt je bij werving en selectie gecontracteerd door de zorginstelling. Dit kan een ziekenhuis, kliniek of verpleeghuis zijn. Wanneer je over de grens in de gezondheidszorg gaat werken, is er vrijwel altijd sprake van werving en selectie, maar ook in Nederland is het mogelijk om op basis van dit dienstverband aan de slag te gaan.

Voordelen werving en selectie

Werving en selectie naar het buitenland

Wil jij graag in het buitenland werken in de zorg? TMI heeft al vele zorgprofessionals succesvol bemiddeld naar diverse landen. Wij nemen het hele werving- en selectieproces voor onze rekening. Zo adviseert en begeleidt ons internationale kantoor jou persoonlijk bij de sollicitatieprocedure. We helpen je met het maken van een internationaal cv en weten precies welke documenten je nodig hebt om in het buitenland aan de slag te gaan.

Salarisonderhandelingen voeren lastig? Ook daarvoor kun je op ons rekenen: wij regelen voor jou goede arbeidsvoorwaarden. In veel gevallen wordt bovendien jouw vliegticket vergoed en helpen we je met het vinden van huisvesting!

Ervaringsverhalen werving en selectie

Lees de ervaringen van TMI’ers die via werving en selectie een dienstverband hebben gekregen bij een internationale werkgever.

Vacatures werving en selectie

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Bekijk de vacatures
Interesse in werving & selectie via TMI?

Interesse?

Neem contact op!
pien sintenie

Team Werving & Selectie

020 - 510 6754 werving@tmi.nl
Hoe solliciteer ik bij TMI?

De makkelijkste manier om te solliciteren is door te reageren op een specifieke vacature op de website die jou aanspreekt. Door te solliciteren kun je jouw cv en motivatie meesturen. Staat er geen interessante vacature op de website? Dan kun je jouw cv toesturen via het open sollicitatieformulier. Wanneer we een passende vacature hebben, zal één van onze supportmedewerkers of consultants contact opnemen om een afspraak met je te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek vindt op kantoor of online plaats. Dit is afhankelijk van jouw functie en reisafstand. Tijdens dit gesprek horen wij graag wat jouw wensen zijn en zullen wij de mogelijkheden bespreken.

Voor artsen en medisch specialisten geldt dat de kennismakinggesprekken op locatie plaatsvinden, in de regio waar jij woont.

In welke vakgebieden is TMI actief?

TMI heeft opdrachten binnen de ambulancezorg, arbodienstverlening, farmacie, GGD’s, geestelijke gezondheidszorg (ggz), justitie, privéklinieken, verzekeringsgeneeskunde, verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT), ziekenhuizen en zakelijke dienstverlening.

Ik vind meerdere vacatures interessant, is het nuttig om mij voor al deze vacatures aan te melden?

Nee, dat is niet nodig. Je aanmelden voor één vacature is voldoende. Je kunt in je motivatie aangeven wat je persoonlijke voorkeur is en of je interesse hebt in meerdere vacatures. In een persoonlijk gesprek met jou zullen we al jouw interesses uitvoerig bespreken evenals de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Wat betekent Werving & Selectie?

Dit betekent dat wij op zoek gaan naar kandidaten voor onze opdrachtgever. Je treedt dan niet in dienst van TMI, maar in dienst bij onze opdrachtgever (jouw werkgever) en valt onder de bij hen geldende cao. Dit doen we niet alleen binnen Nederland, maar ook in het buitenland. Wij zijn in veel branches werkzaam, dus er is een grote kans dat we jou kunnen bemiddelen.