Werving en selectie in de zorg

Wil jij als zorgprofessional in dienst treden bij een werkgever? TMI bemiddelt verpleegkundigen, artsen en paramedici naar opdrachtgevers in diverse landen. Met TMI vind je de (internationale) werkgever in de zorg die bij jou past!

Werving en selectie betekent dat TMI een kandidaat bemiddelt naar één van haar opdrachtgevers. ‘Bemiddeling’ of ‘recruitment’ zijn andere woorden voor werving en selectie. In tegenstelling tot detachering, waarbij je in dienst blijft bij TMI, treed je bij werving en selectie in dienst bij onze klant. Dit kan een ziekenhuis, kliniek of verpleeghuis zijn. Werving en selectie vindt vooral plaats wanneer je over de grens in de gezondheidszorg wilt gaan werken, maar ook in Nederland kan je op basis van dit dienstverband aan de slag.

Voordelen werving en selectie

Werving en selectie naar het buitenland

Wil jij graag in het buitenland werken in de zorg? TMI heeft al vele zorgprofessionals succesvol bemiddeld naar diverse landen. Wij nemen het hele werving- en selectieproces voor onze rekening. Zo adviseert en begeleidt ons internationale kantoor jou persoonlijk bij de sollicitatieprocedure. We helpen je met het maken van een internationaal CV en weten precies welke documenten je nodig hebt om in het buitenland aan de slag te gaan.

Salarisonderhandelingen voeren lastig? Ook daarvoor kun je op ons rekenen: wij regelen voor jou goede arbeidsvoorwaarden. In veel gevallen vergoeden we bovendien jouw vliegticket en helpen we je met het vinden van huisvesting!

Ervaringsverhalen werving en selectie

Lees de ervaringen van TMI’ers die via werving en selectie een dienstverband hebben gekregen bij een internationale werkgever.

Vacatures werving en selectie

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Bekijk de vacatures

Interesse?

Neem contact op!
recruiter

Team Werving & Selectie

020 - 510 6754 werving@tmi.nl
Hoe solliciteer ik bij TMI?

De makkelijkste manier om te solliciteren is door te reageren op een specifieke vacature op de website die jou aanspreekt. Door te solliciteren kun je jouw cv en motivatie meesturen. Staat er geen interessante vacature op de website? Dan kun je jouw cv toesturen via het open sollicitatieformulier. Wanneer we een passende vacature hebben, zal één van onze supportmedewerkers contact opnemen om een afspraak met je te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De kennismakingsgesprekken vinden door de coronamaatregelen momenteel online plaats.

In welke vakgebieden is TMI actief?

TMI heeft opdrachten binnen de ambulancezorg, arbodienstverlening, farmacie, GGD’s, geestelijke gezondheidszorg (ggz), justitie, privéklinieken, verzekeringsgeneeskunde, verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT), ziekenhuizen en zakelijke dienstverlening.

Ik vind meerdere vacatures interessant, is het nuttig om mij voor al deze vacatures aan te melden?

Nee, dat is niet nodig. Je aanmelden voor één vacature is voldoende. Je kunt in je motivatie aangeven wat je persoonlijke voorkeur is en of je interesse hebt in meerdere vacatures. Daarnaast zullen wij op basis van je werkervaring kijken wat de mogelijkheden zijn en persoonlijk contact met je opnemen.