TMI Sponsoring

TMI sponsort regelmatig verschillende goede doelen. Hieronder vind je een overzicht van de actuele sponsoring en de vaste sponsoring vanuit TMI.

Wie is TMI?

TMI is dé detacheerder in de zorg. Wij helpen verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten aan banen in binnen- en buitenland. TMI bestaat sinds 2001 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detacherings- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Momenteel werken er ruim 1400 zorgprofessionals via TMI bij werkgevers door heel Nederland en zo’n 120 collega’s op ons kantoor in Amsterdam.

Sponsoring Lisa Bens Marathon Amsterdam

Wij hebben onze recruiter, Lisa Bens, gesponsord gedurende de Amsterdam Marathon. Zij rende deze marathon voor een goed doel, namelijk KWF Kankerbestrijding.

Zij heeft op zondag 16 oktober 2021 de 42,2K TCS Amsterdam Marathon gelopen. In totaal heeft zij €1.500,- ingezameld om het onderzoek naar kanker te ondersteunen.

Lisa vertelt: ‘’Na het uitlopen heb ik nog meer respect ontwikkeld voor alle lopers die het monster van de 42,2K te lijf gaan. Het is een pittige mentale en fysieke uitdaging en ik ben blij dat ik dit een keer heb mogen ervaren. Een duidelijke les die ik uit deze uitdaging hebt gehaald is dat met de juiste mindset en doorzettingsvermogen alles mogelijk is!’’

Logo Veteranen Search Team

Een TMI’er zet zich in als vrijwilliger voor het Veteranen Search Team. De stichting het Veteranen Search team heeft tot doel om de overheidsdiensten te ondersteunen bij een vermissing. Hierbij wordt onder andere de kennis en expertise gebruikt van veteranen.

Deze TMI’er heeft een leaseauto vanuit TMI. Wij steunen dit goede doel graag door hem kosteloos 2000 extra kilometers te geven boven op zijn huidige kilometerpakket.

Hierdoor kan hij zorgeloos extra kilometers rijden mocht hij worden opgeroepen door het Veteranen Search Team.

Stichting Wereld zonder Kinkerkanker

TMI sponsort ieder jaar Stichting Wereld zonder Kinderkanker. Het geld dat de stichting ophaalt gaat voor 100% naar vooraf bepaalde projecten. Dit betreft projecten die worden vormgegeven en onder leiding staan van Prof. Dr. Gertjan Kaspers van het Prinses Máxima Centrum.

Ten aanzien van de uitvoering van deze projecten wordt samengewerkt met Nederlandse academische ziekenhuizen zoals het Amsterdam UMC en ook met buitenlandse ziekenhuizen.

Verder werkt de stichting Wereld zonder Kinderkanker samen met World Child Cancer Netherlands die beoordeelt of de projecten voldoen (en blijven voldoen) aan vooraf gestelde eisen.

Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis

TMI is ook een vaste sponsor van de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis is een stichting die fondsen werft voor het Emma Kinderziekenhuis. Door de fondsen die Stichting Steun Emma Kinderziekenhuizen werft worden innovatieve behandelingen mede mogelijk.

Het opgehaalde geld wordt besteed aan zorg, wetenschappelijk onderzoek, goede faciliteiten en het verbeteren van de psychosociale omstandigheden waarin kinderen en ouders in het ziekenhuis verkeren.

Ben jij op zoek naar een sponsor?
Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen!

Door de vele verzoeken die TMI ontvangt, hebben wij besloten om alleen onze eigen medewerkers, klanten en relaties te sponsoren. 

Neem contact op

Mail ons
info@tmi.nl

Bel ons
020 – 717 3527

Bezoek ons
Amsterdam
Processorstraat 12
1033 NZ Amsterdam

Tilburg
Dr. Hub van Doorneweg 173

Groningen
Leonard Springerlaan 35

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Bedrijfsgegevens
KVK nr. 341 305 12
BTW nr. NL80.88.95.291.B.01

Flexbureau

Flexbureau ambulancezorg (tijdens en buiten kantooruren)
Flexbureau ziekenhuizen/klinieken (tijdens en buiten kantooruren)