TMI Sponsoring

TMI sponsort regelmatig verschillende goede doelen. Hieronder vind je een overzicht van de actuele sponsoring en de vaste sponsoring vanuit TMI.

Wie is TMI?

Concreet omschrijven wij onszelf als dé detacheerder in de Zorg. Ben jij op zoek naar een zorg vacature? Dan ben je bij TMI aan het juiste adres! Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen in binnen- en buitenland. Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector!

Logo Veteranen Search Team

Een TMI’er zet zich in als vrijwilliger voor het Veteranen Search Team. De stichting het Veteranen Search team heeft tot doel om de overheidsdiensten te ondersteunen bij een vermissing. Hierbij wordt onder andere de kennis en expertise gebruikt van veteranen.

Deze TMI’er heeft een leaseauto vanuit TMI. Wij steunen dit goede doel graag door hem kosteloos 2000 extra kilometers te geven boven op zijn huidige kilometerpakket.

Hierdoor kan hij zorgeloos extra kilometers rijden mocht hij worden opgeroepen door het Veteranen Search Team.

Stichting Wereld zonder Kinkerkanker

TMI sponsort ieder jaar Stichting Wereld zonder Kinderkanker. Het geld dat de stichting ophaalt gaat voor 100% naar vooraf bepaalde projecten. Dit betreft projecten die worden vormgegeven en onder leiding staan van Prof. Dr. Gertjan Kaspers van het Prinses Máxima Centrum.

Ten aanzien van de uitvoering van deze projecten wordt samengewerkt met Nederlandse academische ziekenhuizen zoals het Amsterdam UMC en ook met buitenlandse ziekenhuizen.

Verder werkt de stichting Wereld zonder Kinderkanker samen met World Child Cancer Netherlands die beoordeelt of de projecten voldoen (en blijven voldoen) aan vooraf gestelde eisen.

Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis

TMI is ook een vaste sponsor van de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis is een stichting die fondsen werft voor het Emma Kinderziekenhuis. Door de fondsen die Stichting Steun Emma Kinderziekenhuizen werft worden innovatieve behandelingen mede mogelijk.

Het opgehaalde geld wordt besteed aan zorg, wetenschappelijk onderzoek, goede faciliteiten en het verbeteren van de psychosociale omstandigheden waarin kinderen en ouders in het ziekenhuis verkeren.

Ben jij op zoek naar een sponsor?
Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen!

Mail ons
info@tmi.nl

Bel ons
020 – 717 3527

Bezoek ons
Sierplein 75
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres
Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

Bedrijfsgegevens
KVK nr. 123 456 7890
BTW nr. 098 765 4321

Flexbureau

Flexbureau ambulancezorg (tijdens en buiten kantooruren)
Flexbureau ziekenhuizen/klinieken (tijdens en buiten kantooruren)