Hoogwaardige trainingen voor uw zorgprofessionals

Om de ontwikkelingen binnen de medische sector bij te kunnen houden, zijn regelmatige opfrissing van kennis en vaardigheden in de zorg onmisbaar. Daarnaast is het een must om uw zorgprofessionals gekwalificeerd te houden. Via geaccrediteerde bijscholingen, cursussen en trainingen helpen wij uw zorgprofessionals met het verbreden van hun kennis en vaardigheden. Maak kennis met TMI Academy!

TMI, dé detacheerder in de zorg sinds 2001

TMI is sinds 2001 dé detacheerder in de zorg en stelt hoge eisen op het gebied van kwaliteit. Er wordt te allen tijde gezorgd dat zorgprofessionals die via TMI werken, bevoegd en bekwaam zijn en voldoen aan de kwaliteitsnormen. Dit zorgt ervoor dat we voortdurend bezig zijn met de ontwikkeling van ons kwaliteitsbeleid.

Logo ISO9001

De kwaliteit van TMI

Trainer Hassan vertelt enthousiast en weet de deelnemers te boeien. Iedereen heeft het gevoel dat hij of zij alles mag vragen.
Maureen Zwik Ambulancezorg Groningen

Lees onze klantcases

Wat kan de TMI Academy voor uw zorginstelling betekenen?

Herkent u zich in de visie van TMI, met als doel een optimale inzetbaarheid van zorgprofessionals? Kies dan voor TMI Academy als scholingspartner en profiteer van trainingen op hoog niveau! In de bijscholingen worden zowel theorie- als praktijkonderwijs vertaald naar verbetering van kennis en vaardigheden. Omdat veel trainers naast hun functie als docent ook bij TMI in dienst zijn, is er tijdens trainingen ook ruimte voor het uitwisselen van praktijkervaringen: een bron van inspiratie voor zorgmedewerkers onder elkaar. Veel zorginstellingen kiezen er al voor om hun personeel te laten bijscholen via onze Academy.

Waarom kiezen voor TMI Academy als scholingspartner?

Docenten TMI Academy

Bent u benieuwd naar onze docenten van de TMI Academy? Bekijk alle docenten in een overzicht. Lees wie zij zijn, hun ervaringen in de zorg en hoe zij ervoor zorgen dat de trainingen aansluiten bij de behoeftes van de zorgprofessionals.

Op maat gemaakt voor uw organisatie

Iedere zorginstelling is uniek. Wij gaan daarom graag met u in gesprek om de opzet van de trainingen zoveel mogelijk in lijn te krijgen met uw wensen en behoeften. TMI gelooft in de kracht van persoonlijk contact om zo het juiste onderwijs voor uw zorgprofessionals te organiseren. Er zijn vele mogelijkheden, neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor informatie! Jacqueline Heck van de TMI Academy bespreekt in een oriënterend telefoongesprek graag uw wensen.

 

Geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u mailen naar:  trainingopmaat@tmi.nl

What we learn with pleasure, we never forget!
Jacqueline Heck Projectmanager Development & Learning

Locaties

Wij kunnen trainingen verzorgen op uw locatie, maar uiteraard zijn uw medewerkers ook welkom op één van de locaties van de TMI Academy.

Amsterdam
Processorstraat 12
1033 NZ Amsterdam

Tilburg
Dr. Hub van Doorneweg 173
5026 RD Tilburg

Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

Meer informatie? Lees onze brochures

BLS + ABCDE methode

Bekijk de brochure

Cultuurverschillen in de zorg

Bekijk de brochure

Stress op de (zorg)werkvloer

Bekijk de brochure

ECG Training basis

Bekijk de brochure

ECG Training Gespecialiseerd verpleegkundigen

Bekijk de brochure

Carrouseldag voorbehouden handelingen

Bekijk de brochure

Online trainingsplatformen van TMI

LearnLinq / StudyTube

Bekijk de brochure

Interesse?

Neem contact op!

Jacqueline Heck

Projectmanager Development & Learning

06 - 250 317 79 trainingopmaat@tmi.nl
lindy boon Medewerker Commerciële Binnendienst & TMI Academy

Lindy Boon

Organisator Trainingen

06 - 317 783 12 trainingopmaat@tmi.nl