Hoogwaardige trainingen voor uw zorgprofessionals

U als werkgever weet u als geen ander hoe belangrijk bijscholing is. Zeker in een omgeving waarin de zorg continu verandert, is het een must om zorgprofessionals gekwalificeerd te houden. TMI biedt geaccrediteerde leermethodes. Samen met de TMI Academy blijven uw zorgprofessionals zich ontwikkelen!

TMI, dé detacheerder in de zorg sinds 2001

TMI is sinds 2001 dé detacheerder in de zorg en stelt hoge eisen aan haar medewerkers op het gebied van kwaliteit. Er wordt te allen tijde gezorgd dat zorgprofessionals die via TMI werken, bevoegd en bekwaam zijn en voldoen aan de kwaliteitsnormen. Dit zorgt ervoor dat we voortdurend zijn met de ontwikkeling van ons kwaliteitsbeleid, omdat de eisen regelmatig worden aangescherpt of aangepast.

Logo ISO9001

De kwaliteit van TMI

Mijn ervaringen met TMI zijn positief. Ze staan open voor feedback, nemen de klant serieus en leveren kwalitatief goede medewerkers aan. Daarnaast zijn zij goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Kortom, wat mij betreft een prettige partner om zaken mee te doen.
Mariska Vergeer Zorggroep de Vechtstreek

Lees onze klantcases

Wat kan de TMI Academy voor uw zorginstelling betekenen?

TMI heeft een eigen Academy; de TMI Academy. Deze Academy heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van bijscholingen voor zorgprofessionals, waardoor wij trainingen op hoog niveau garanderen. De trainers zorgen ervoor dat theorie en praktijk goed samenkomen en dat de deelnemers qua kennisniveau weer helemaal up-to-date zijn. We werken veel met eigen docenten, die naast trainer ook in dienst zijn bij TMI. Veel zorginstellingen kiezen er al voor om hun personeel te laten bijscholen via onze Academy.

Waarom kiezen voor TMI Academy als scholingspartner?

Op maat gemaakt voor uw organisatie

Iedere zorginstelling heeft andere behoeftes en een andere manier van werken. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij denken daarom altijd met u mee om de planning van de bijscholingen zo goed mogelijk op te zetten. In een gesprek zorgen we ervoor dat uw behoefte en wensen duidelijk zijn en leveren wij waar nodig maatwerk.

Locaties

Wij kunnen trainingen verzorgen op uw locatie, maar uiteraard zijn uw medewerkers ook welkom op één van de locaties van de TMI Academy.

Amsterdam
Gyroscoopweg 86
1042 AX Amsterdam

Tilburg
Dr. Hub van Doorneweg 173
5026 RD Tilbug

Groningen
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

Meer informatie? Lees onze brochures

Bijscholingen TMI Academy

TMI Academy verzorgt al jaren lang verschillende bijscholingen. Bekijk deze brochure voor een greep uit ons aanbod.

Bekijk de brochure

BLS + ABCDE methode

Lees meer over bijscholing BLS + ABCDE methode.

Bekijk de brochure

Carrouseldag voorbehouden handelingen

Lees meer over de carrouseldag waarop verschillende voorbehouden handelingen geoefend, getoetst en afgetekend kunnen worden.

Bekijk de brochure

Online trainingsplatformen van TMI

LearnLinq / StudyTube

Lees meer over het LeerManagement SysteemLearnLinq / StudyTube.

Bekijk de brochure

Incision

Lees meer over het LeerManagementSysteem Incision voor operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recoveryverpleegkundigen.

Bekijk de brochure

Interesse?

Neem contact op!

Jacqueline Heck

Projectmanager Development & Learning

06 - 250 317 79 trainingopmaat@tmi.nl
lindy boon Medewerker Commerciële Binnendienst & TMI Academy

Lindy Boon

Medewerker TMI Academy

06 - 317 783 12 trainingopmaat@tmi.nl