Wil jij na je werk genieten van zon, zee en strand? Ga dan de internationale uitdaging aan op de Caribbean! TMI Caribbean helpt jou om aan de slag te gaan op Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten, Saba of Sint Eustatius. Door de grote vraag naar zorgprofessionals zijn er veel mogelijkheden, zowel voor kortere als langere duur.

Over TMI Caribbean

TMI bemiddelt al jaren verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten naar Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten. Hierdoor hebben wij een zeer ervaren team opgebouwd van recruiters, een binnendienst en een accountmanager, geheel gespecialiseerd in het werken op de Caribbean. Samen hebben zij alle kennis in huis om jou te helpen op de Caribbean aan de slag te gaan. Jouw indiensttreding op het betreffende eiland wordt geregeld van A tot en met Z. Ons doel hierbij is om jou te ontzorgen, te begeleiden en een onvergetelijke internationale ervaring rijker te maken!

Werken in de Caribbean

Werken in de Caribbean betekent een dienstverband bij het ziekenhuis of de instelling ter plaatse, waarbij zowel korte waarnemingen als een vast dienstverband tot de mogelijkheden behoren. De arbeidsvoorwaarden verschillen per eiland en zijn afhankelijk van de duur dat je op in Caribbean gaat werken, maar we kunnen wel een richtlijn geven. Zo zal het salaris conform het CAO van de betreffende instelling zijn. Verder wordt in alle gevallen het vliegticket vergoed, en vaak is er ook sprake van vergoeding van de huisvesting en verhuiskosten voor de eerste maanden.

Werken in de Caribbean

Zowel korte waarnemingen als een vast dienstverband behoren tot de mogelijkheden

Bon Bini ABC

Een workshop aangeboden door TMI om kennis te maken met de taal en cultuur in de Caribbean

Een fantastisch klimaat

Een tropisch klimaat met met het hele jaar door een gemiddelde temperatuur van 30 graden

De sollicitatieprocedure

Na ontvangst van de sollicitatie wordt bekeken of wij een passende opdracht voor jou hebben. Indien dit niet het geval is kunnen wij jou op de wachtlijst zetten voor een volgende binnenkomende aanvraag. Als wij wel een mogelijke opdracht voor jou hebben, vindt er een gesprek plaats bij ons op het hoofdkantoor in Amsterdam met één van de consulenten.

Tijdens dit gesprek wordt de gehele procedure uitgelegd, worden belangrijke documenten van jou verzameld en wederzijdse verwachtingen besproken. Na het gesprek bij TMI neemt de accountmanager contact op met het ziekenhuis op het eiland waar jij graag aan de slag wilt. Wanneer er interesse is in jouw inzet, volgt een kennismaking via Skype.

Vervolgens moeten er een aantal zaken geregeld worden zoals het aanvragen van een visum en werkvergunning. TMI begeleidt en helpt jou in dit hele proces. Daarnaast kunnen wij jou in contact brengen met collega’s die al reeds in de Caribbean werken zodat jouw vragen tot in detail beantwoord worden. Ook brengen we je in contact met de vaste contactpersonen op het eiland en bezoekt de accountmanager het eiland een aantal keer per jaar.

Vacatures verpleegkundigen

Ben jij verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Caribbean?

Vacatures artsen

Ben je er klaar voor om de stap te zetten en aan de slag te gaan in het buitenland? Dan hebben wij interessante vacatures voor jou beschikbaar.

Vacatures paramedici

Ben jij klaar voor een mooi avontuur in de Caribbean? Bekijk de paramedici vacatures in de Caribbean.

Informatieavond Caribbean

Jaarlijks organiseren wij een aantal keer kosteloos en vrijblijvend een informatieavond op verschillende locaties in Nederland. Op deze avond spreken er verschillende TMI ambassadeurs over hun persoonlijke buitenlandse werkervaring. Na de presentatie is er genoeg tijd om je te oriënteren. Er lopen TMI’ers rond die graag hun ervaringen met jou delen en over de gehele procedure kunnen vertellen. De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje, een fijne gelegenheid om al jouw vragen te stellen aan de ervaringsdeskundigen.

Manon en Jacqueline gingen jou al voor! Lees hier hun ervaringsverhalen over het werken in de Caribbean!

Ambulanceverpleegkundige Anton

Apothekersassistente Jacqueline

Vragen?

Neem dan contact op met onze recruiter.

Iris Pattynama

Werken in Suriname

Werken in Zwitserland

Werken in Duitsland

Werken in Frankrijk

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.