Informatieavond Werken in de Caribbean

Zoek jij als zorgprofessional een nieuwe uitdaging en wil jij het avontuur aangaan op een Caribisch eiland? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden op de eilanden? TMI Caribbean informeert jou graag verder tijdens een kosteloze online informatieborrel op 14 september 2021 van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Datum & tijd
dinsdag 14 september 2021 19:30 - 21:00 uur
Locatie
Online
Kosten
Het bijwonen van de avond is kosteloos
Accreditatie
Niet van toepassing

Wat kun je verwachten tijdens deze avond?

De avond zal in een informele setting zijn via het online platform Zoom. Onze accountmanager Susanne zal jullie verwelkomen en de avond inleiden. Samen met accountmanager Kim vertelt ze jullie meer over TMI Caribbean, de verschillende eilanden en de sollicitatieprocedure. Daarnaast spreekt er een echte eilandkenner over haar persoonlijke buitenlandse werkervaring.

Let op! Bij TMI Caribbean zijn we doorgaans het jaar voornamelijk op zoek naar (gespecialiseerd) verpleegkundigen, artsen en specialisten. We hebben helaas geen mogelijkheden voor verzorgenden IG. Bekijk de meest actuele vacatures bij ons op de website.

Inschrijven

Wil je meer weten over het werken in de Caribbean via TMI en heb je interesse om aanwezig te zijn bij deze informele, vrijblijvende, online informatieavond? Schrijf je dan in!

Zowel medewerkers als niet-medewerkers van TMI zijn van harte welkom om deze avond kosteloos bij te wonen. Wel is het een voorwaarde dat je werkzaam bent in de zorg.

Geplande data

dinsdag 14 september 2021

19:30 uur - 21:00 uur

Interesse?

Neem contact op!

Beau van Dam

Marketing & Communicatie Medewerker Caribbean

marketing@tmi.nl