Informatieavond Werken in de Caribbean

Zoek jij als zorgprofessional een nieuwe uitdaging en wil jij het avontuur aangaan op een Caribisch eiland? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden op de eilanden? TMI Caribbean informeert jou graag verder tijdens een kosteloze online informatieavond op 13 juni van 20:30 uur tot 22:00 uur.

Datum en locatie
dinsdag 13 juni 2023 20:30 - 22:00 uur Online via Zoom
Bekijk alle data
Kosten
Het bijwonen van de avond is kosteloos
Accreditatie
Niet van toepassing

Wat kun je verwachten tijdens deze avond?

De avond zal in een informele setting zijn via het online platform Zoom. Onze accountmanager Susanne zal jullie verwelkomen en de avond inleiden. Ook vertelt zij jullie meer over TMI Caribbean, de verschillende eilanden en de sollicitatieprocedure. Daarnaast spreekt er een echte eilandkenner over haar persoonlijke buitenlandse werkervaring.

Let op! Bij TMI Caribbean zijn we doorgaans het jaar voornamelijk op zoek naar (gespecialiseerd) verpleegkundigen, artsen en specialisten. We hebben helaas geen mogelijkheden voor verzorgenden IG. Bekijk de meest actuele vacatures bij ons op de website.

Inschrijven

Wil je meer weten over het werken in de Caribbean via TMI en heb je interesse om aanwezig te zijn bij deze informele, vrijblijvende, online informatieavond? Schrijf je dan in!

Zowel medewerkers als niet-medewerkers van TMI zijn van harte welkom om deze avond kosteloos bij te wonen. Wel is het een voorwaarde dat je werkzaam bent in de zorg.

Geplande data

dinsdag 13 juni 2023

20:30 uur - 22:00 uur
Online via Zoom

Interesse?

Neem contact op!

Beau van Dam

Marketing & Communicatie Medewerker Caribbean & Zwitserland

events@tmi.nl