Informatieavond Werken in de Caribbean

Zoek jij als zorgprofessional een nieuwe uitdaging en wil jij het avontuur aangaan op een Caribisch eiland? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden op de eilanden? TMI Caribbean informeert jou graag verder tijdens een kosteloze online informatieavond op 8 maart van 20:00 uur tot 21:30 uur.

Datum en locatie
dinsdag 8 maart 2022 20:00 - 21:30 uur Online
Bekijk alle data
Kosten
Het bijwonen van de avond is kosteloos
Accreditatie
Niet van toepassing

Wat kun je verwachten tijdens deze avond?

De avond zal in een informele setting zijn via het online platform Zoom. Onze accountmanager Susanne zal jullie verwelkomen en de avond inleiden. Ook vertelt zij jullie meer over TMI Caribbean, de verschillende eilanden en de sollicitatieprocedure. Daarnaast spreekt er een echte eilandkenner over haar persoonlijke buitenlandse werkervaring.

Let op! Bij TMI Caribbean zijn we doorgaans het jaar voornamelijk op zoek naar (gespecialiseerd) verpleegkundigen, artsen en specialisten. We hebben helaas geen mogelijkheden voor verzorgenden IG. Bekijk de meest actuele vacatures bij ons op de website.

Inschrijven

Wil je meer weten over het werken in de Caribbean via TMI en heb je interesse om aanwezig te zijn bij deze informele, vrijblijvende, online informatieavond? Schrijf je dan in!

Zowel medewerkers als niet-medewerkers van TMI zijn van harte welkom om deze avond kosteloos bij te wonen. Wel is het een voorwaarde dat je werkzaam bent in de zorg.

Geplande data

dinsdag 8 maart 2022

20:00 uur - 21:30 uur
Online

Interesse?

Neem contact op!

Beau van Dam

Marketing & Communicatie Medewerker Caribbean

events@tmi.nl