Caribbean Informatieborrel

Zoek jij als zorgprofessional een nieuwe uitdaging en wil je meer weten over de mogelijkheden in het Caribisch gebied? TMI Caribbean informeert jou graag verder tijdens een kosteloze Caribbean informatieborrel op 7 oktober vanaf 18:00 uur.

Het belooft een gezellige avond te worden, want na de presentatie van ongeveer een uur komen er ook zorgprofessionals die al eerder naar de Caribbean zijn geweest. Dit geeft jou de gelegenheid om je vragen aan ervaringsdeskundigen te stellen. Dit onder het genot van een drankje en een gezellige Salsa workshop! Dit klinkt goed toch?

Datum en locatie
vrijdag 7 oktober 2022 18:00 - 23:00 uur Aloha Beach, Wijk aan Zee
Bekijk alle data
Kosten
Het bijwonen van de avond is kosteloos
Accreditatie
Niet van toepassing

Wat kun je verwachten tijdens deze avond?

Het ontvangst is om 18:00 uur. Hierbij verwelkomen we je met een klein hapje en drankje. De presentatie start om 18:30 uur en zal ongeveer een uur duren. Onze accountmanager Susanne zal de avond inleiden en vertelt jullie meer over TMI Caribbean, de verschillende eilanden en de sollicitatieprocedure. Daarnaast spreekt onze echte eilandkenner Aida over haar persoonlijke buitenlandse werkervaring. Zij heeft op ieder eiland als IC verpleegkundige gewerkt. Na afloop is er tijd om vragen te stellen aan verschillende eilandkenners die staan bij onze informatiestands.

Om 20:00 uur is aansluitend een gezellige borrel. Zorgprofessionals die al eerder naar de Caribbean zijn geweest of op het punt staan om te vertrekken sluiten aan om met jullie te borrelen. Zo kun je ervaringen over het werken in het buitenland met elkaar delen en je wellicht toekomstige collega’s alvast ontmoeten. Dit doen we uiteraard onder het genot van een heerlijk drankje en gezellige Salsa muziek die wordt gedraaid door onze huis dj: DJ Dude!

Let op! Bij TMI Caribbean zijn we doorgaans het jaar voornamelijk op zoek naar gespecialiseerd verpleegkundigen, paramedici en basisartsen. We hebben op dit moment helaas geen mogelijkheden voor verzorgenden IG en algemeen verpleegkundigen in het ziekenhuis. De meest actuele vacatures vind je bij ons op de site.

Inschrijven

Wil je meer weten over het werken in de Caribbean via TMI en heb je interesse om aanwezig te zijn bij deze informele, vrijblijvende, online informatieavond? Schrijf je dan in!

Zowel medewerkers als niet-medewerkers van TMI zijn van harte welkom om deze avond kosteloos bij te wonen. Wel is het een voorwaarde dat je werkzaam bent in de zorg.

Geplande data

vrijdag 7 oktober 2022

18:00 uur - 23:00 uur
Aloha Beach, Wijk aan Zee

Interesse?

Neem contact op!

Beau van Dam

Marketing & Communicatie Medewerker Caribbean & Zwitserland

events@tmi.nl