Detachering in de zorg

Heb jij wel eens het gevoel dat je vastzit in je huidige baan in de zorg? Wil je meer afwisseling en nieuwe mogelijkheden? Dan is detacheren mogelijk iets voor jou!

Wat is detachering nu precies? Detacheren via TMI betekent dat je in dienst komt bij TMI en vervolgens aan de slag gaat bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Zo kun je ervaring opdoen binnen diverse ziekenhuizen tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Bij detachering kan er sprake zijn van een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. De duur van een opdracht is minimaal enkele maanden. Bij sommige opdrachten is de maximale duur bekend, andere keren blijf je langer plakken dan vooraf gepland. Het voordeel hiervan is dat je veel ervaring opdoet in jouw vakgebied. Zo gaat je baan nooit vervelen!

Ons enorme netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, apotheken en overheidsinstellingen binnen Nederland biedt jou een ruime keuze aan opdrachten. Het voordeel hiervan is dat je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen leert kennen bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers.

Kortom: als je kiest voor detacheren via TMI, geniet je van vrijheid mét de zekerheid van een vast detacheringscontract!

Wil jij detacheren via TMI?

Meld je aan

Waarom kiezen voor detachering in de zorg via TMI?

TMI als detacheringsbureau zorg

Als je kiest voor detacheren via TMI, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Deze kennismaking kan plaatsvinden op ons hoofdkantoor in Amsterdam of online. In dit gesprek gaan we dieper in op de details van detacheren en horen we graag jouw wensen. TMI heeft als detacheringsbureau een groot netwerk van ziekenhuizen en zorginstellingen opgebouwd. Dit betekent voor jou een ruime keuze uit diverse opdrachten en de mogelijkheid om zelf aan te geven wat je leuk vindt.

Bij detacheren kun je zowel voor langere als kortere tijd in dienst komen bij TMI. Bij een contract voor bepaalde tijd spreken we bij de start de duur van de detacheringsperiode, het aantal te werken uren per maand en de arbeidsvoorwaarden met je af. Voor een groot aantal disciplines bieden wij direct een contract voor onbepaalde tijd. Dit geldt onder andere voor algemeen verpleegkundigen, SEH-verpleegkundigen, ambulanceverpleegkundigen en IC/CCU verpleegkundigen.

Detachering via TMI betekent een uitstekend salaris. Ga je bij ons een dienstverband aan voor meer dan 24 uur per week? Dan kom je in aanmerking voor een leaseauto! Ook kunnen alle gedetacheerde TMI’ers hun kennis en vaardigheden laagdrempelig up-to-date houden dankzij bij- en nascholing van de TMI Academy.

Obstetrieverpleegkundige Sandra Jonker
"Ik word tot nu toe overal goed ontvangen en je merkt dat ze blij zijn dat je komt versterken. Je krijgt dan weer wat waardering. Als je jarenlang ergens werkt, mis je dat op den duur wel een beetje."
Sandra Jonker Obstetrieverpleegkundige

Ervaringsverhalen detacheren

Benieuwd naar ervaringen van andere TMI’ers die gedetacheerd worden in de zorg?

Lees hier de verhalen

Enthousiast geworden over detachering via TMI? Bekijk dan snel onze vacatures op basis van detachering.

Detachering vacatures

Interesse?

Neem contact op
denise michiels

Team Werving & Selectie

020 - 510 6754 werving@tmi.nl
Wat wordt mijn salaris als ik ga werken via TMI?

Als je in dienst treedt bij TMI, dan werk je op basis van detachering of draai je losse diensten. De hoogte van jouw salaris, is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren werkervaring dat je hebt opgebouwd. We stemmen het salaris graag met je af in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Als zzp’er bepaal je samen met TMI het uurtarief. Treed je direct in dienst bij de opdrachtgever? Dan zal de opdrachtgever het salaris bepalen conform de geldende cao.

Kan ik een leaseauto rijden als ik ga werken via TMI?

Wanneer je op basis van detachering en minimaal 24 uur per week gaat werken, dan is het in de meeste gevallen mogelijk om een leaseauto te rijden. TMI heeft een uitgebreid wagenpark met diverse mogelijkheden. Welke auto er voor jou beschikbaar is en wat de voorwaarden voor het leasen van een auto zijn, stemmen we graag met je af in het persoonlijk kennismakingsgesprek.

Welke secundaire voorwaarden biedt TMI?

Wanneer je vast in dienst werkt bij TMI ontvang je goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals tussen de 8,00% en 8,33% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw, de uiteindelijke afspraken zijn afhankelijk van jouw functie. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantrekkelijke bedrijfsfitnessregeling en van collectiviteitskorting bij Zilveren Kruis.

Voor 0-uren contractanten geldt dat zij de vakantietoeslag direct uitgekeerd krijgen bij het loon, de andere voorwaarden zijn niet van toepassing.

Voor zzp’ers gelden de bovenstaande voorwaarden niet. Wil je precies weten welke aanvullende voorwaarden voor jou gelden? Neem dan contact op met werving@tmi.nl.

Hoe lang duurt een detacheringsopdracht?

De duur van een opdracht is minimaal een maand. Bij de ene opdracht is er een einddatum bekend, maar het gebeurt ook dat een opdracht nog verlengd wordt en dat je langer blijft dan in eerste instantie afgesproken is. Het voordeel hiervan is dat je veel ervaring opdoet in jouw vakgebied.

 

Heb ik zekerheid?

Bij TMI heb je de zekerheid van een vast contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dit betekent dat je ook doorbetaald wordt, wanneer je tijdelijk geen werk hebt. Uiteraard gaan we altijd zo snel mogelijk op zoek naar een leuke nieuwe opdracht!

Heb ik één werkgever?

Ja, wanneer je gaat detacheren bij TMI zijn wij jouw werkgever. Wel ga je aan de slag voor één of meerdere van onze opdrachtgevers.

Wat betekent detacheren?

Detacheren via TMI betekent dat je in dienst komt van TMI en vervolgens aan de slag gaat bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Bij detachering kan er sprake zijn van een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. De duur van een opdracht verschilt per opdrachtgever, maar is minimaal een maand. Zo kun je ervaring opdoen binnen diverse zorginstellingen in jouw regio tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een bovengemiddeld salaris. Ook kun je gebruik maken van de leaseregeling, krijg je een welkomstbonus en kun je bijscholingen volgen via de TMI Academy. Wanneer je meer afwisseling zoekt in je baan, kan het dienstverband detachering goed bij jou passen!

Hoe werkt de leaseregeling?

Bij een dienstverband van minimaal 24 uur per week kun je gebruik maken van een leaseauto. Hierbij kun je kiezen voor een pakket met alleen zakelijke kilometers, of rijd je de auto ook privé. De auto mag je ook privé binnen heel Europa rijden. Daarnaast maak je o.a. gebruik van een tankpas, heb je geen onvoorziene kosten voor het onderhoud en ben je all-risk verzekerd.

Wil jij aan de slag op basis van detachering bij TMI?