Detachering in de zorg

Heb jij wel eens het gevoel dat je vastzit in je huidige baan in de zorg? Wil je meer afwisseling en nieuwe mogelijkheden? Dan is detacheren mogelijk iets voor jou!

Wat is detachering nu precies? Detacheren via TMI betekent dat je in dienst komt bij TMI en vervolgens aan de slag gaat bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Zo kun je ervaring opdoen binnen diverse ziekenhuizen tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Bij detachering kan er sprake zijn van een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. De duur van een opdracht is minimaal enkele maanden. Bij sommige opdrachten is de maximale duur bekend, andere keren blijf je langer plakken dan vooraf gepland. Het voordeel hiervan is dat je veel ervaring opdoet in jouw vakgebied. Zo gaat je baan nooit vervelen!

Ons enorme netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, apotheken en overheidsinstellingen binnen Nederland biedt jou een ruime keuze aan opdrachten. Het voordeel hiervan is dat je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen leert kennen bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers.

Kortom: als je kiest voor detacheren via TMI, geniet je van vrijheid mét de zekerheid van een vast detacheringscontract!

Wat is het verschil tussen detacheren en uitzenden?

Detacheren kun je zien als ‘uitlenen’. Je ontvangt van ons een dienstverband en wij vinden vervolgens de opdrachten die bij jou passen. Daarbij blijft TMI je werkgever.

Het belangrijke verschil met ‘uitzenden’ is dat na een opdracht je dienstverband niet eindigt, maar gewoon doorloopt. Dus ook je salaris!

Voordelen detachering

TMI als detacheringsbureau zorg

Als je kiest voor detacheren via TMI, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Deze kennismaking kan plaatsvinden op ons hoofdkantoor in Amsterdam of online. In dit gesprek gaan we dieper in op de details van detacheren en horen we graag jouw wensen. TMI heeft als detacheringsbureau een groot netwerk van ziekenhuizen en zorginstellingen opgebouwd. Dit betekent voor jou een ruime keuze uit diverse opdrachten en de mogelijkheid om zelf aan te geven wat je leuk vindt.

Bij detacheren kun je zowel voor langere als kortere tijd in dienst komen bij TMI. Bij een contract voor bepaalde tijd spreken we bij de start de duur van de detacheringsperiode, het aantal te werken uren per maand en de arbeidsvoorwaarden met je af. Voor een groot aantal disciplines bieden wij direct een contract voor onbepaalde tijd. Dit geldt onder andere voor algemeen verpleegkundigen, SEH-verpleegkundigen, ambulanceverpleegkundigen en IC/CCU verpleegkundigen.

Detachering via TMI betekent een uitstekend salaris. Ga je bij ons een dienstverband aan voor meer dan 24 uur per week? Dan kom je in aanmerking voor een leaseauto! Ook kunnen alle gedetacheerde TMI’ers hun kennis en vaardigheden laagdrempelig up-to-date houden dankzij bij- en nascholing van de TMI Academy.

Obstetrieverpleegkundige Sandra Jonker
"Ik word tot nu toe overal goed ontvangen en je merkt dat ze blij zijn dat je komt versterken. Je krijgt dan weer wat waardering. Als je jarenlang ergens werkt, mis je dat op den duur wel een beetje."
Sandra Jonker Obstetrieverpleegkundige

Ervaringsverhalen detacheren

Benieuwd naar ervaringen van andere TMI’ers die gedetacheerd worden in de zorg?

Lees het verhaal van Ciska Muurling

Enthousiast geworden over detachering via TMI? Bekijk dan snel onze vacatures op basis van detachering.

Detachering vacatures

Interesse?

Neem contact op

Team Werving & Selectie

020 - 510 6754 werving@tmi.nl