Over TMI

TMI is dé detacheerder in de zorg. Wij helpen verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten aan banen in binnen- en buitenland. TMI bestaat sinds 2001 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detacherings- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Momenteel werken er ruim 1400 zorgprofessionals via TMI bij werkgevers door heel Nederland en zo’n 140 collega’s op ons kantoor in Amsterdam.

Het merendeel van onze kandidaten matchen we aan opdrachtgevers in Nederland, maar we zijn ook actief in het buitenland. Ons uitgebreide netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, regionale ambulancevoorzieningen (RAV’s) en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

Wat hebben wij jou te bieden

Werken bij TMI betekent dat je wordt bemiddeld door echte specialisten. Wij hebben voor elke regio een team van consultants, accountmanagers en binnendienstmedewerkers klaarstaan. Zij zorgen voor de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever en staan altijd klaar voor verdere begeleiding en ondersteuning. Als je van afwisseling houdt, zit je bij TMI goed. We kunnen je altijd een nieuwe uitdaging bieden door afwisselende opdrachten. Zo leer je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen kennen bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers.

Bovendien bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder onze eigen TMI Academy voor bij- en nascholing, een bovengemiddeld salaris en de mogelijkheid tot een leaseauto, die je ook privé kunt rijden door heel Europa. Ga je een dienstverband van 24 uur per week of meer aan op basis van detachering? Dan rijd jij straks misschien rond één van onze mooie leaseauto’s.

De lijntjes binnen TMI zijn kort en er wordt snel geschakeld, mensen nemen hun verantwoordelijkheid en gaan respectvol met elkaar om. Iedereen moet zich bij ons welkom voelen!
Noel de Vries Directeur

Werken via TMI

Bij TMI treed je in dienst op de manier die het beste bij jou past. Als je in Nederland wilt werken, bieden wij banen op basis van detachering een 0-urencontract of je kan aan de slag als zzp’er. Ook werving en selectie is mogelijk. Dit vindt vooral plaats wanneer je over de grens in de gezondheidszorg wilt gaan werken, maar ook in Nederland kan je op basis van dit dienstverband aan de slag. Hieronder worden de verschillende dienstverbanden uitgelicht.

Wat kun je verwachten bij TMI?

De bedrijfscultuur bij TMI is professioneel, maar op een informele manier. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, korte lijnen en aandacht voor jou als werknemer. Bij TMI luisteren we naar jouw wensen en kijken we naar jouw mogelijkheden om de beste match te maken met de beschikbare functies bij onze opdrachtgevers.

We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij onze organisatie. Daarom organiseren we regelmatig gezellige regioborrels en personeelsuitjes. Benieuwd naar verhalen van andere TMI’ers? Houd dan onze Instagram, Facebook, LinkedIn of podcast in te gaten.

TMI bestaat twintig jaar!

Hoe is het in 2001 begonnen en wat is er de afgelopen twintig jaar allemaal gebeurd?

Lees het interview met directie