TMI is dé detacheerder in de zorg. Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen in binnen- en buitenland. TMI is uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Inmiddels zijn we naast Nederland ook actief in Duitsland, ZwitserlandAruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius, Saba en in Suriname. Het grootste deel van onze werkzaamheden ligt echter nog steeds binnen Nederland. Ons grote netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, RAV’s en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

Noël de Vries, Directeur
"De lijntjes binnen TMI zijn kort en er wordt snel geschakeld, mensen nemen hun verantwoordelijkheid en gaan respectvol met elkaar om. Iedereen moet zich bij ons welkom voelen! "

 

Bij TMI zijn er diverse mogelijkheden om in dienst te treden. Als jij aan de slag wilt in Nederland bieden wij banen op basis van detachering of flexwerken. Wil je toch liever gaan werken in het buitenland? Dan zorgen wij door middel van werving en selectie dat jij je droombaan vindt bij het ziekenhuis, kliniek of verpleeghuis dat het best aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Het voordeel van werken bij TMI is dat je bemiddeld wordt door echte specialisten. Wij hebben voor elke regio een team van consultants, accountmanagers en binnendienstmedewerkers klaar staan om jou te begeleiden en te ondersteunen! We bieden je altijd een nieuwe uitdaging door afwisselende opdrachten. Hierdoor leer je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen kennen bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers. Bovendien bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder onze eigen TMI Academy voor bij- en nascholingen, een bovengemiddeld salaris en de mogelijkheid van een leaseauto. Wij hebben onze eigen TMI MINI One bij een dienstverband vanaf 24 uur per week!

De bedrijfscultuur bij TMI is professioneel, maar op een informele wijze. Wij zetten ons in voor persoonlijk contact, korte lijnen en aandacht voor de werknemers. Zo luisteren we graag naar jouw wensen, kijken we naar jouw mogelijkheden en proberen we op basis hiervan de beste matches te maken met de beschikbare functies van onze klanten. Naast het bieden van de meest afwisselende en uitdagende banen doen we ook veel aan onderlinge binding. Zo organiseren we onder andere regelmatig gezellige regioborrels en personeelsuitjes, zijn we zeer actief op social media en per kwartaal brengen we een leuk personeelsblad uit waar we zoveel mogelijk TMI’ers bij betrekken!

Ciska Muurling, Apothekersassistent
"Wat ik persoonlijk het fijnste vind aan detachering is de vrijheid. Lekker in je auto stappen, de ene dag hierheen, de andere dag daarheen. Je maakt de mensen blij waar je komt. Dat is de kracht ervan! Je hoeft ook niet bij een team te horen, wat zeker voordelen kan brengen. Als je van vrijheid houdt, dan zou ik zeker voor detachering gaan."

Waar gaan jouw interesses naar toe als zorgprofessional?

TMI heeft zorgvacatures op elk vlak. Ben jij apotheker of apothekersassistent? Bekijk dan onze pagina voor de farmacie. Of ben jij een basisarts en op zoek naar interessante vacatures in het ziekenhuis? Informeer je dan verder op onze pagina voor artsen en specialisten.

Artsen en Specialisten

Ga naar de pagina voor ANIOS, AIOS, psychologen en medisch specialisten.

Paramedici

Ga naar de pagina voor anesthesiemedewerkers, operatieassistenten en overige paramedici.

Verpleegkundigen en Verzorgenden

Ga naar de pagina voor (gespecialiseerd) verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden.

Ambulance

Ga naar de pagina voor ambulanceverpleegkundigen, ambulancechauffeurs en meldkamercentralisten.

Farmacie

Ga naar de pagina voor apothekers en apothekersassistenten.

 

Buitenland

Ga naar de pagina voor werken in het buitenland.

Pantea Hermans, Operatieassistent
"Over detacheren zou ik zeggen: probeer het gewoon! Je kan altijd weer teruggaan naar een vaste dienst als het je niet bevalt. Je hebt niets te verliezen, zo zie ik het. En misschien blijf je net als ik minimaal negen jaar bij TMI werken!"

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.