Over TMI

TMI is dé detacheerder in de zorg. Wij helpen verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten aan banen in binnen- en buitenland. TMI bestaat sinds 2001 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detacherings- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Momenteel werken er ruim 1400 zorgprofessionals via TMI bij werkgevers door heel Nederland en zo’n 160 collega’s op ons kantoor in Amsterdam.

Het merendeel van onze kandidaten matchen we aan opdrachtgevers in Nederland, maar we zijn ook actief in het buitenland. Ons uitgebreide netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, regionale ambulancevoorzieningen (RAV’s) en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

Wat hebben wij jou te bieden

Werken bij TMI betekent dat je wordt bemiddeld door echte specialisten. Wij hebben voor elke regio een team van consultants, accountmanagers en binnendienstmedewerkers klaarstaan. Zij zorgen voor de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever en staan altijd klaar voor verdere begeleiding en ondersteuning. Bovendien bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder

Actief door heel nederland

Als je van afwisseling houdt, zit je bij TMI goed. We kunnen je altijd een nieuwe uitdaging bieden door afwisselende opdrachten. Ons enorme netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, apotheken en overheidsinstellingen binnen Nederland biedt jou een ruime keuze aan opdrachten. Het voordeel hiervan is dat je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen leert kennen bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers.

landkaart nederland

  4.001 zorgprofessionals werken al via TMI

De lijntjes binnen TMI zijn kort en er wordt snel geschakeld, mensen nemen hun verantwoordelijkheid en gaan respectvol met elkaar om. Iedereen moet zich bij ons welkom voelen!
Noel de Vries Directeur

Werken via TMI

Bij TMI treed je in dienst op de manier die het beste bij jou past. Als je in Nederland wilt werken, bieden wij banen op basis van detachering een 0-urencontract of je kan aan de slag als zzp’er. Ook werving en selectie is mogelijk. Dit vindt vooral plaats wanneer je over de grens in de gezondheidszorg wilt gaan werken, maar ook in Nederland kan je op basis van dit dienstverband aan de slag. Hieronder worden de verschillende dienstverbanden uitgelicht.

Wat kun je verwachten bij TMI?

De bedrijfscultuur bij TMI is professioneel, maar op een informele manier. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, korte lijnen en aandacht voor jou als werknemer. Bij TMI luisteren we naar jouw wensen en kijken we naar jouw mogelijkheden om de beste match te maken met de beschikbare functies bij onze opdrachtgevers.

Benieuwd naar verhalen van andere TMI’ers? Houd dan onze Instagram, Facebook, LinkedIn of podcast in te gaten.

Wat zeggen zorgprofessionals over TMI?

TMI bestaat twintig jaar!

Hoe is het in 2001 begonnen en wat is er de afgelopen twintig jaar allemaal gebeurd?

Lees het interview met directie