Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg? Heb je er wel eens over nagedacht om te gaan detacheren? Detacheren via TMI betekent ervaring opdoen binnen diverse ziekenhuizen tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden! TMI is specialist in detachering in de zorg.

Wat houdt detacheren nou eigenlijk in?

Detacheren kun je beschrijven als ‘uitlenen’. Je komt in dienst bij TMI en vervolgens ga je aan de slag bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Daarbij blijft TMI je werkgever. Ons enorme netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, RAV’s, apotheken en overheidsinstellingen binnen Nederland biedt jou een groot aanbod aan mogelijkheden voor detachering in de zorg. Het voordeel hiervan is dat je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen leert kennen bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers!

De duur van een detachering zorg en welzijn is minimaal enkele maanden. Het voordeel hiervan, is dat je veel ervaring opdoet in jouw vakgebied. Zo gaat je baan nooit vervelen! Het belangrijke verschil met ‘uitzenden’ is dat na een opdracht je dienstverband niet eindigt, maar gewoon doorloopt. Dus ook je salaris!

Detacheren bij TMI houdt dus in dat je van ons een dienstverband ontvangt en wij vervolgens de opdrachten vinden die bij jou passen.

Susi vertelt over detacheren, haar passie en het werken als CCU verpleegkundige via TMI.

TMI als detacheringsbureau zorg

Bij detachering in de zorg via TMI kan er sprake zijn van een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Bij een contract voor bepaalde tijd worden bij ingang de duur van de detacheringsperiode, het aantal te werken uren per maand en de arbeidsvoorwaarden afgesproken. Voor een groot aantal disciplines bieden wij direct een contract voor onbepaalde tijd. Dit geldt onder andere voor Algemeen Verpleegkundigen, Spoedeisende Hulp Verpleegkundigen, Ambulanceverpleegkundigen en IC/CCU verpleegkundigen.

Detachering zzp zorg

Ook als zzp’er kan je aan de slag via TMI als detacheringsbureau zorg. Ben je zzp’er of denk je er over na om als zzp’er te werken? TMI kan jou daar bij helpen. Wij ondersteunen je in het maken van de juiste keuzes en zorgen voor passende detachering zorg en welzijn. Kom voor meer informatie over het detachering zzp zorg naar één van onze zzp startersavonden of neem contact op met onze zzp-consulent.. 

De voordelen van detacheren via TMI op een rij:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris;
  • Ervaring opdoen in verschillende omgevingen, maar daarbij de zekerheid van een vast dienstverband;
  • Een auto van de zaak bij een dienstverband vanaf 24 uur per week (waaronder de TMI MINI);
  • Verschillende mogelijkheden tot het volgen van scholing en bijscholing via de TMI Academy;
  • Altijd een nieuwe uitdaging door afwisselende opdrachten;
  • TMI is specialist als detacheringsbureau zorg;
  • Een aantal keer per jaar gezellige uitjes en regioborrels met alle TMI’ers.
Sandra Jonker
"Ik word tot nu toe overal goed ontvangen en je merkt dat ze blij zijn dat je komt versterken. Je krijgt dan weer wat waardering. Als je jaren lang ergens werkt, mis je dat op den duur wel een beetje."

Wat kan TMI nog meer voor jou betekenen?

Naast detacheren is het ook mogelijk om te werken op basis van losse diensten of als zzp’er. De belangrijkste verschillen:

  • Losse diensteneen 0-uren contract bij het TMI Flexbureau. Maximale vrijheid en werken wanneer het jou uitkomt.
  • ZZP’ersbemiddeling door TMI, waarbij je volledig eigen baas blijft, maar wij voor je op zoek naar naar opdrachtgevers in de Zorg.
  • Werving & Selectie: je treedt hierbij direct in dienst bij het ziekenhuis of de zorginstelling waar je komt te werken. Dit komt vooral voor in het buitenland.

Ben je geïnteresseerd in detachering bij TMI? Neem contact op met onze recruiters!

Solliciteer direct

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Je meldt je aan bij TMI.

En dan?

In onderstaande video leggen recruiters Tessa en Silvana uit hoe het proces na je sollicitatie bij TMI verloopt.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.