Coaching en loopbaanbegeleiding

Al tijdens je studie Geneeskunde kun je tegen allerlei vragen aanlopen. TMI helpt en denkt met je mee door middel van loopbaanbegeleiding en coaching op maat voor ANIOS. Vragen als ‘Waar ga ik mijn coschappen lopen? Ga ik voor een carrière binnen de kliniek of juist erbuiten? Wat zijn mijn kansen om die felbegeerde opleidingsplek te krijgen? Ziet mijn cv er goed uit en is mijn motivatie overtuigend genoeg, klinken je waarschijnlijk niet onbekend. En bij al deze en al die andere vragen kan TMI je helpen en met je meedenken. Dit doen we door middel van onze loopbaanbegeleiding voor ANIOS.

Door de jaren heen hebben onze consultants vele coassistenten, ANIOS, maar ook AIOS en specialisten geholpen. Voor velen van hen hebben we nieuwe deuren geopend. Als jij met twijfels zit of net dat extra zetje in je rug kunt gebruiken, helpen wij ook jou graag verder. Vanuit onze jarenlange ervaring en ons landelijke netwerk kunnen we veel voor je betekenen. Dat kan een eenmalig gesprek zijn, om net even de zaken op een rij te zetten en handvatten aan te reiken. Maar dat kan ook een maandelijks intervisiemoment zijn om jou verder te helpen op werk- en/of persoonlijk vlak. Net waar jouw behoefte ligt. Maar dit is altijd laagdrempelig en vrijblijvend.

Onze coaching is op maat. Het gaat immers om jou, jouw behoeften en wensen. Jij staat centraal. In een oriënterend gesprek gaan we naar jouw loopbaan kijken, jouw toekomstperspectief. Wat is je huidige situatie, wat zijn je opties en waar liggen de knelpunten? Bij TMI richten we ons volledig op jou als persoon. Wil je nog reizen? Heb je een kinderwens? Vervolgens leggen we een route met je vast, waarbij we je een zo open en breed mogelijk beeld aan mogelijkheden bieden.

Goed voorbereid het sollicitatiegesprek in met de gratis STARR-training

Indien je klaar bent om een volgende stap te gaan zetten, zullen wij ons best doen je hier via ons netwerk in te faciliteren. Een sollicitatiegesprek is altijd spannend, maar we zorgen in ieder geval dat je zo goed mogelijk voorbereid aan tafel zit! We stellen vooraf je cv met je op, nemen je motivatie door en bereiden casussen voor. Wij kennen onze opdrachtgevers, de organisatiecultuur maar vaak ook degene met wie je in gesprek gaat. Zo weet jij wat je kunt verwachten bij je sollicitatiegesprek en kunnen we je optimaal voorbereiden. Ook heb je de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de STARR-training.

 

Coaching

Heb jij naast loopbaanbegeleiding ook behoefte aan coaching op het vlak van persoonlijke ontwikkeling? Dan denken we ook daarin graag met je mee. Zo is het mogelijk een maandelijks intervisie moment in te plannen met één van onze consultants. Ook hebben wij een vakkundig coach aan boord bij TMI die jou kan helpen om stappen te maken in je ontwikkeling. Op welk vlak, dat bepaal jij. We nemen dan ook graag met je door waar jouw behoeften liggen.

Wil jij aan de slag als ANIOS via TMI?

Bekijk het vacatureoverzicht

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze consultants

Limburg, Noord-Brabant en Utrecht

Wil jij ervaring opdoen in de regio Limburg, Noord-Brabant of Utrecht? Neem dan contact op met Dianne Breuer.

Noord-Holland en Flevoland

Wil jij ervaring opdoen in de regio Noord-Holland of Flevoland? Neem dan contact op met Judith Randerath.

Zeeland en Zuid-Holland

Wil jij ervaring opdoen in de regio Zeeland of Zuid-Holland? Neem dan contact op met Miranda Lans.

Regio Noord-Oost Nederland

Wil jij ervaring opdoen in de regio Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel of Gelderland? Neem dan contact op met Gerwin Grootoonk.

Bereikbaarheidsdiensten ziekenhuis

Wil jij losse diensten draaien binnen de ziekenhuizen? Neem dan contact op met Kimberly Niemantsverdriet.

Nederland en buitenland

Wil jij meer weten over het werken in binnen- of buitenland? Neem dan contact op met Martijn de Vette.

Werkervaringen ANIOS'sen werkzaam via TMI

STARR-training Stéphanie Interview
13 juli 2022 - Cynthia Buckert

Waarom Stéphanie de STARR-training iedereen zou aanraden

Joey ANIOS ouderengeneeskunde Ervaringsverhaal
21 juli 2021 - Lisa Schagen

Joey neemt je mee in zijn werk als ANIOS ouderengeneeskunde

ziekenhuis Ervaringsverhaal
10 februari 2022 - Lisa Schagen

Christiaan vertelt over zijn werk als ANIOS