Het hoofdkantoor van TMI is gevestigd in Amsterdam. We zoeken regelmatig nieuwe collega’s om ons team te versterken! Aan het Sierplein in Amsterdam Nieuw-West, nabij station Lelylaan, is het hoofdkantoor van TMI gevestigd. Op ons kantoor werken ruim zeventig gedreven collega’s om de dagelijkse gang van zaken binnen TMI tot een succes te maken. Wegens groei zoeken wij regelmatig enthousiast talent om ons team te versterken! Heb jij interesse om ook op het TMI kantoor aan de slag te gaan? Bekijk dan hieronder of er momenteel een interessante functie voor jou open staat!

Waarom werken bij TMI?

TMI is dé detacheerder in de Zorg. Wij detacheren en bemiddelen zorgpersoneel op zowel nationaal als internationaal vlak. Met een persoonlijke benadering en een no nonsense communicatie bieden wij ziekenhuizen en verwante instellingen uitkomst bij (tijdelijke) personele tekorten. De voertaal op het hoofdkantoor is Nederlands, maar in veel functies werk je ook samen met internationale collega’s en klanten. We zijn een professionele organisatie met een prettige, informele sfeer. TMI heeft een platte organisatiestructuur, de communicatielijnen zijn kort en er is dan ook veel vrijheid om jouw ideeën op tafel te leggen en deze toe te laten passen! We werken allen hard om continue te blijven groeien, maar daartegenover wordt er veel gedaan aan een goede werksfeer en onderlinge binding. Zo vindt er elke vrijdag een vrijdagmiddagborrel plaats, hebben we regelmatig regioborrels door het land en organiseren we geregeld leuke personeelsuitjes. Elke zomer zeilen we bijvoorbeeld met een groep van zo’n honderd collega’s op een grote driemastklipper en we spelen jaarlijks graag een potje volleybal op het strand. Ook lunchen we dagelijks samen en worden er intern movienights georganiseerd. Voel jij je aangesproken door deze omschrijving van onze dynamische, ambitieuze maar ook vooral gezellige organisatie? Houd dan deze pagina in de gaten voor alle openstaande vacatures voor ons kantoor in Amsterdam.

Accountmanager Artsen & Medisch Specialisten

Ben jij die accountmanager die openstaat voor een vervolgstap? Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren accountmanager voor ons team artsen & specialisten voor de regio Gelderland.

Personeelsplanner Ziekenhuizen

Ben jij een ervaren personeelsplanner en ben je op zoek naar een nieuwe baan waarbij geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder!

Stagiaire marketing & communicatie

Ter ondersteuning van de afdeling Marketing & Communicatie op ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een stagiaire marketing & communicatie. Houd jij van schrijven, ben je actief op social media en heb je affiniteit met de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Recruiter

Ons enthousiaste team van recruiters is op zoek naar een nieuwe top collega! Het gaat om een fulltime functie ter uitbreiding van ons team op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Support Medewerker Flexbureau

Ter ondersteuning van de afdeling Flexbureau op ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste support medewerker.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.