Losse diensten

TMI heeft binnen diverse ziekenhuizen door het hele land losse diensten op de SEH, EHH of in de sociale geneeskunde. Bent u als ANIOS of medisch specialist beschikbaar en spreekt het u aan om binnen verschillende ziekenhuizen / instellingen ervaring op te doen? Meldt u dan aan voor de TMI Artsenpoule en werk waar en wanneer het u uitkomt.

TMI Artsenpoule

Als u werkt via de TMI Artsenpoule, heeft u zelf de regie over de hoeveelheid diensten die u wilt werken, maar ook over uw werktijden, werkdagen en locaties. Zo is het ook goed mogelijk om af en toe een losse dienst te draaien en dit zo te combineren met een vaste baan of zelfs naast een specialisatie. De beloning voor het draaien van losse diensten via TMI bestaat altijd uit bovengemiddeld goed salaris, onregelmatigheidstoeslag en een gunstige reiskostenregeling. Wilt u meer weten over deze interessante voorwaarden, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Ik ben ervan overtuigd dat als je je kwaliteiten laat zien, je ook kan doorgroeien op locaties waar je losse diensten draait. Als je gemotiveerd bent om door te groeien kan dit zeker!
Marianne

0-uren contract

Indien u zich aanmeldt voor de TMI Artsenpoule, ontvangt u een 0-uren contract. Bij een 0-uren contract is er sprake van een dienstverband waarin u op afroep werkt, dus zonder urenverplichting en waarbij u loon ontvangt over de gewerkte uren. TMI stuurt u geregeld een overzicht met openstaande diensten, waarna u zelf de beslissing kunt nemen of u, uzelf inschrijft voor een losse dienst. U hebt zelf de regie over de hoeveelheid diensten die u wilt werken, maar ook over uw werktijden, werkdagen en locaties. Op die manier kunt u af en toe eens een kijkje nemen bij een ander ziekenhuis!

Benieuwd naar een ervaringsverhaal? Arts Marianne draait losse diensten via TMI in het ziekenhuis en deelt haar ervaringen.

Interesse?

Neem contact op!
kimberly niemantsverdriet

Kimberly Niemantsverdriet

Senior Consultant Artsen & Specialisten

06 - 528 497 35 kimberly@tmi.nl