Bijscholing Palliatief Terminale Zorg

7 Accreditatiepunten

Heb jij als verpleegkundige op de werkvloer te maken met het verlenen van palliatief terminale zorg? Dan is deze basiscursus palliatieve zorg iets voor jou. In deze cursus leer je hoe je het beste palliatieve zorg kunt verlenen aan patiënten en hun naasten.

Leerdoelen:

  1. Adequate kennis met betrekking tot de pijn- en symptoombehandeling;
  2. Theoretische kennis tot het verlenen van de palliatieve zorg;
  3. Begeleiden van patiënt en naasten gedurende de stervensfase.

Bekijk locaties & data

Omschrijving

In het eerste gedeelte van deze cursus Palliatieve Zorg wordt besproken wat de palliatieve terminale fase inhoudt. Verder wordt er ingegaan op de symptomen en pijnstilling gedurende de terminale fase.

Tijdens het tweede deel van de training leer je door middel van een oefening en casuïstiek om te gaan met de wensen van de patiënt tijdens de stervensfase. Tevens vergaar je kennis en inzicht hoe je de terminale patiënt en hun naasten kunt begeleiden gedurende de palliatieve terminale fase. De training sluiten we af met een korte evaluatie.

Functies die kunnen meedoen

Ben jij een ANIOS? Meld je dan aan voor de bijscholing PTZ voor ANIOS. 

Accreditatie

7 punten

De cursussen zijn geaccrediteerd door Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, Register Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&VN en Register Zorgprofessionals.

Docent

Jeannette Viveen Docent bijscholingen Omgaan met agressie, Omgaan met dementie, Omgaan met complex gedrag en Palliatief Terminale Zorg,

Kosten deelname

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€197,50
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€197,50
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Informatie aanvragen

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Geplande data

maandag 5 juni 2023

08:30 uur - 16:30 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via onze online omgeving: ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie. Als de training op locatie wordt gegeven, staat het adres vermeld.

Wat zijn voor mij verplichte bijscholingen?

Dit is per functie verschillend. Wanneer je hier meer informatie over wilt, neem dan contact met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Op de website van TMI wordt wel aangegeven hoeveel accreditatiepunten je met een specifieke bijscholing behaald.

Tot wanneer kan ik mij afmelden voor een bijscholing?

Bij aanmelding is je inschrijving definitief, mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te, neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Des te eerder wij de afmelding ontvangen, des te beter.

Interesse?

Neem contact op!

Susanne Koomen

Coördinator TMI Academy

scholing@tmi.nl