Bijscholing Opvang acute kind en kinderreanimatie

3 Accreditatiepunten

Wil jij als ambulanceverpleegkundige of ambulancechauffeur leren hoe je kunt handelen bij kinderen in acute situaties? En wil je leren hoe je kinderreanimatie moet uitvoeren. Volg dan onze training Opvang acute kind en kinderreanimatie bij de TMI Academy.

Leerdoelen:

  1. Het toepassen van protocollen in acute situaties;
  2. Leren werken met stroomschema’s;
  3. Het uitvoeren van een kinderreanimatie.

Bekijk locaties & data

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

€111,76
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Ik heb interesse in deze bijscholing

Kosten deelname medewerkers TMI

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
€95,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Schrijf je in via Mijn TMI

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Omschrijving

In deze training leer je om de protocollen toe te passen die betrekking hebben op de beoordeling en behandeling van kinderen in acute situaties. Je leert werken met de diverse stroomschema’s in een setting van een kinderreanimatie. De training is bedoeld voor ambulanceverpleegkundigen en ambulancechauffeurs.

Ter voorbereiding dien je de volgende protocollen en de bijbehorende verantwoording door te nemen. Deze zijn te vinden in je LPA boekje of de App van Ambulancezorg Nederland.

Functies die kunnen meedoen

Accreditatie

3 punten

De cursussen zijn geaccrediteerd door Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, Register Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&VN en Register Zorgprofessionals.

Geplande data

dinsdag 18 januari 2022

18:00 uur - 21:00 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

donderdag 24 maart 2022

18:00 uur - 21:00 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via het online portal ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Wanneer een bijscholing op een fysieke locatie wordt gegeven, vindt dit plaats op één van onze scholingslocaties in Amsterdam. Veel bijscholingen worden door de coronamaatregelen echter online gegeven. Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie in Amsterdam.

Hoe wordt er rekening gehouden met corona tijdens de bijscholingen?

Bij TMI volgen wij de richtlijnen en adviezen van het RIVM rondom het coronavirus. Daarom worden de meeste bijscholingen momenteel online gehouden. Enkel wanneer het niet mogelijk is om een bijscholing online te geven vindt het op locatie plaats, zoals de BLS en AED bijscholing. Op de locatie hanteren we coronamaatregelen zoals het houden van anderhalve meter afstand, het gebruik van mondkapjes is verplicht, er geldt een maximaal aantal deelnemers en na ieder bezoeker wordt de locatie en de materialen schoongemaakt.

Tot wanneer kan ik mij afmelden voor een bijscholing?

Bij aanmelding is je inschrijving definitief, mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te, neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Des te eerder wij de afmelding ontvangen, des te beter.

Interesse?

Neem contact op!

Priscilla Vrolijk

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl