Online leerplatform Incision

De medische technologieën ontwikkelen zich sneller dan ooit, daarom is het als professional werkzaam op de OK essentieel om op de hoogte te blijven van deze nieuwe ontwikkelingen. Via het online educatieplatform van Incision kun je als operatieassistent en anesthesiemedewerker jouw bij- en nascholingen volgen.

Leerdoelen:

  1. Het bijhouden van jouw kennis en vaardigheden als OK-assistent en anesthesiemedewerker;
  2. Up-to-date kennis rondom medische apparatuur, procedures, protocollen en medische innovaties.

Omschrijving

Bij Incision Academy vind je uitgebreide e-learning cursussen met aansluitend toetsen, geaccrediteerd door de Landelijke Vereniging van Operatieassistenten (LVO) en de Nederlandse Vereniging van Anesthesiemedewerkers (NVAM).

Het aanbod bestaat uit cursussen rondom medische apparatuur (Da Vinci Robot XL, Microscoop Zeiss Pentero 900, Dräger Oxylog 3000), videocursussen met stapsgewijze methodologie rondom procedures en protocolondersteuning voor het hele OK-team. De cursussen zijn interactief en in 3D te volgen.

Vaardigheden die je als operatieassistent en anesthesiemedewerker via modules kunt volgen zijn bijvoorbeeld: het afnemen van navelstrengbloed na sectio, capillaire bloedafnamen, arterieel bloedgas en spinale anesthesie.

Ben je niet werkzaam op de OK, maar ben je wel als zorgprofessional op zoek naar e-learnings? Lees dan meer over het LeerManagementSysteem LearnLinq, voor een breder aanbod.

Functies die kunnen meedoen

Kosten deelname

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
€378,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI**
€378,-
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je je graag aanmelden voor Incision? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten zijn per jaar.**
Informatie aanvragen

*Mocht je een 0-uren contract hebben en meer dan 24 uur per week drie maanden aaneensluitend diensten voor TMI draaien, dan is één jaar deelname aan het LeerManagementSysteem Incision gratis.

**De licentie voor Incision is €300,-. De overige €78,- zijn voor implementatie, administratie en ondersteuning door TMI Academy. 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn ideeën en tips over bijscholingen indienen?

Wij staat altijd open voor nieuwe ideeën! Heb jij een suggestie? Dan kun je die het beste mailen naar scholing@tmi.nl. Zij nemen contact met je op en beoordelen of het idee daadwerkelijk kan worden geïmplementeerd.

Ik ben TMI’er, wanneer worden mijn scholingsuren uitbetaald?

Wanneer je in dienst bent bij TMI worden scholingsuren geboekt als leegloopuren. Dit kun je terugzien op je salarisstrook. Bijvoorbeeld wanneer je in maart een bijscholing hebt gevolgd, kun je deze uren terugzien op je salarisstrook van april. De uren worden opgeteld bij je gewerkte uren.

Waar kan ik als TMI’er mijn scholingsuren terugzien?

Wanneer je bij TMI in dienst bent wordt er op je loonstrook de gemaakte uren voor scholing maandelijks genoteerd als leegloopuren. Kloppen de genoteerde uren niet? Neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Interesse?

Neem contact op!

Susanne Koomen

Coördinator TMI Academy

scholing@tmi.nl