Online LeerManagementSysteem (LMS) – LearnLinq

Via ons LeerManagementSysteem LearnLinq kun je als zorgprofessional jouw scholingen en certificaten up-to-date houden. In dit e-learning platform heb je toegang tot de meeste (verplichte) scholingen in de zorg.

Leerdoelen:

  1. Het bijhouden van jouw kennis als zorgprofessional;
  2. Het up-to-date houden van jouw (verplichte) certificaten.

Omschrijving

Het online learning management systeem LearnLinq is een e-learning platform voor de zorg. In het online LeerManagementSysteem (LMS) LearnLinq vind je veel uitgebreide e-learning cursussen met aansluitend toetsen, die geaccrediteerd en gekoppeld zijn aan het kwaliteitsregister V&VN. Je kunt hierbij denken aan cursussen zoals medisch rekenen, dementie, stomazorg, injecteren, gehoorproblemen en blaaskatheterisatie.

Daarnaast is er in het LMS-systeem een catalogus aanwezig waar jij als zorgprofessional inzage in krijgt. Deze catalogus kun je als naslagwerk gebruiken. Hierin kun je bijvoorbeeld zorgpaden vinden over wondzorg, agressie in de zorg en het meten van bloedsuiker.

Waarom LearnLinq?

Wij hebben gekozen voor het LeerManagementSysteem LearnLinq met daarbij de leerpaden van Noordhoff Health omdat het overzichtelijk is, plezierig werkt, didactisch goed in elkaar steekt en de modules actueel zijn.

Functies die kunnen meedoen

Kosten deelname

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
€162,95
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
€162,95
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je je graag aanmelden voor LearnLinq? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten zijn per jaar.
Informatie aanvragen

*Mocht je een 0-uren contract hebben en meer dan 24 uur per week drie maanden aaneensluitend diensten voor TMI draaien, dan is één jaar deelname aan het LeerManagementSysteem LearnLinq gratis.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn ideeën en tips over bijscholingen indienen?

Wij staat altijd open voor nieuwe ideeën! Heb jij een suggestie? Dan kun je die het beste mailen naar scholing@tmi.nl. Zij nemen contact met je op en beoordelen of het idee daadwerkelijk kan worden geïmplementeerd.

Ik ben TMI’er, wanneer worden mijn scholingsuren uitbetaald?

Wanneer je in dienst bent bij TMI worden scholingsuren geboekt als leegloopuren. Dit kun je terugzien op je salarisstrook. Bijvoorbeeld wanneer je in maart een bijscholing hebt gevolgd, kun je deze uren terugzien op je salarisstrook van april. De uren worden opgeteld bij je gewerkte uren.

Waar kan ik als TMI’er mijn scholingsuren terugzien?

Wanneer je bij TMI in dienst bent wordt er op je loonstrook de gemaakte uren voor scholing maandelijks genoteerd als leegloopuren. Kloppen de genoteerde uren niet? Neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Interesse?

Neem contact op!

Susanne Koomen

Coördinator TMI Academy

scholing@tmi.nl