Bijscholing Omgaan met complex gedrag

7 Accreditatiepunten

In je werk kun je patiënten tegenkomen die een totaal andere persoonlijkheid hebben dan jijzelf. Je kunt hierdoor geconfronteerd worden met gedrag dat haaks staat op je eigen gedrag en waar je misschien grote moeite mee hebt. Hoe ga je hier als verpleegkundige mee om? In deze bijscholing krijg jij voldoende handvatten aangereikt, zodat jij zelfverzekerd op de werkvloer staat.

Leerdoelen:

Na het volgen van deze bijscholing, heb jij:

  1. Uitgebreide theoretische kennis en praktische vaardigheden;
  2. Bewustwording van het gedrag van anderen, zodat je hier beter mee om kunt gaan;
  3. Bewustwording van eigen keuzes en gevoelens in diverse situaties;
  4. Een andere houding ten opzichte van complex gedrag bij patiënten.

Bekijk locaties & data

Omschrijving:

In deze training staan theoretische kennis en praktische vaardigheden centraal, waardoor jij meer inzicht krijgt in het complexe gedrag van mensen. Dit gaat jou helpen om ontspannen te kunnen werken, en professioneel en adequaat te kunnen handelen. Er wordt vooral gekeken naar de herkenbaarheid van de eigen en andermans rol en aan de hand van praktijkvoorbeelden worden verschillende situaties besproken. Kortom, een interactieve training waar je veel baat bij gaat hebben in de praktijk!

Functies die kunnen meedoen

Docent

Jeannette Viveen Docent bijscholingen Omgaan met agressie, Omgaan met dementie, Omgaan met complex gedrag en Palliatief Terminale Zorg,

Kosten deelname

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€197,50
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€197,50
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Informatie aanvragen

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Geplande data

woensdag 28 juni 2023

08:30 uur - 16:30 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via onze online omgeving: ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Wat zijn voor mij verplichte bijscholingen?

Dit is per functie verschillend. Wanneer je hier meer informatie over wilt, neem dan contact met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Op de website van TMI wordt wel aangegeven hoeveel accreditatiepunten je met een specifieke bijscholing behaald.

Waar kan ik mijn ideeën en tips over bijscholingen indienen?

Wij staat altijd open voor nieuwe ideeën! Heb jij een suggestie? Dan kun je die het beste mailen naar scholing@tmi.nl. Zij nemen contact met je op en beoordelen of het idee daadwerkelijk kan worden geïmplementeerd.

Voor wie zijn bijscholingen vanuit TMI Academy ontwikkeld?

De bijscholingen zijn bedoeld voor zorgprofessionals die hun vakkennis up-to-date willen houden. Het maakt niet uit of je vast in dienst bent, zzp’er bent of een 0-urencontract hebt, iedereen is welkom! Ook wanneer je niet in dienst bent bij TMI. Per dienstverband zijn er wel verschillende kosten aan verbonden om deel te nemen aan de bijscholing. Wanneer je vast in dienst bent bij TMI zijn de meeste bijscholingen gratis.

Er is een breed aanbod in bijscholingen voor diverse functies: algemeen verpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, verzorgenden, ambulancepersoneel en paramedici. Daarnaast worden er algemene bijscholingen georganiseerd voor alle zorgprofessionals.

Interesse?

Neem contact op!

Susanne Koomen

Coördinator TMI Academy

scholing@tmi.nl