Newborn Life Support (NALS)

3 Accreditatiepunten

De bijscholing Neonatal Advanced Life Support (NALS) is een verplichte training voor Kinder-, Neonatologie- en O&G verpleegkundigen. In deze training leer je om Newborn Life Support te geven tijdens de eerste 10 tot 20 minuten na de geboorte.

Leerdoelen:

  1. Je beschikt over de benodigde voorkennis omtrent het geven van luchtwegondersteuning bij pasgeborenen;
  2. Je kunt Newborn Life Support toepassen in de praktijk.

Bekijk locaties & data

Omschrijving

 De cursus Neonatal Advanced Life Support, oftewel Newborn Life Support, is gericht op het verlenen van basale luchtwegondersteuning bij pasgeborenen gedurende de eerste 10 tot 20 minuten na de geboorte. Deelvaardigheden worden behandeld en geoefend, onder meer door het gebruik van oefenscenario´s. De bijscholing is geschikt voor alle zorgprofessionals die betrokken zijn bij de opvang van pasgeborenen.

Werk jij als zorgprofessional niet met pasgeborenen, maar met baby’s of kinderen? Schrijf je dan in voor onze training Advanced Paediatric Life Support.

Functies die kunnen meedoen

Accreditatie

3 punten

De cursussen zijn geaccrediteerd door Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, Register Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&VN en Register Zorgprofessionals.

Docent

Judith van Steijn Docent Advanced Life Support (ALS), Advanced Paediatric Life Support (APLS) en Newborn Life Support (NALS)

Kosten deelname

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€145,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€145,-
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Informatie aanvragen

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Geplande data

woensdag 19 april 2023

08:30 uur - 12:30 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

woensdag 17 mei 2023

08:30 uur - 12:30 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via onze online omgeving: ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie. Als de training op locatie wordt gegeven, staat het adres vermeld.

Tot wanneer kan ik mij afmelden voor een bijscholing?

Bij aanmelding is je inschrijving definitief, mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te, neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Des te eerder wij de afmelding ontvangen, des te beter.

Wat zijn voor mij verplichte bijscholingen?

Dit is per functie verschillend. Wanneer je hier meer informatie over wilt, neem dan contact met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Op de website van TMI wordt wel aangegeven hoeveel accreditatiepunten je met een specifieke bijscholing behaald.

Interesse?

Neem contact op!

Susanne Koomen

Coördinator TMI Academy

scholing@tmi.nl