Bijscholing ECG – Gespecialiseerd verpleegkundigen

3 Accreditatiepunten

Als gespecialiseerd verpleegkundige heb je vast al tientallen ECG’s gemaakt. Maar heb je deze ECG’s ook allemaal beoordeeld? En weet je de aangeleerde theorieën vanuit de opleiding nog allemaal toe te passen? Na het volgen van deze bijscholing ben je weer helemaal up-to-date.

Leerdoelen:

  1. Jouw basiskennis van het ECG heractiveren;
  2. Je kunt de meest voorkomende ECG-problemen herkennen;
  3. Je weet het ECG te gebruiken als een snel en praktisch diagnostisch middel.

Benodigde voorkennis:

De basisbegrippen van ECG kennen.

Bekijk locaties & data

Omschrijving

In deze training gaan we dieper in op de stof rondom het beoordelen van een electrocardiogram. Verder ga je je op een praktische en interactieve manier verdiepen in de meest voorkomende ECG-afwijkingen met de daarbijbehorende aandoeningen.

Bij aanvang van deze training dien je te beschikken over de benodigde basiskennis om een ECG te kunnen beoordelen. Tevens ben je het laatste jaar actief bezig geweest met ECG’s en heb je ervaring op de afdeling Cardiologie. Beschik jij nog niet over de benodigde basiskennis van een ECG? Volg dan eerst onze ECG basiscursus.

Functies die kunnen meedoen

Accreditatie

3 punten

De cursussen zijn geaccrediteerd door Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, Register Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&VN en Register Zorgprofessionals.

Docent

Gerard Visser Docent ECG, basis en voor gevorderden

Kosten deelname

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€95,-
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€95,-
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Informatie aanvragen

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Geplande data

donderdag 13 april 2023

09:00 uur - 13:00 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik mij afmelden voor een bijscholing?

Bij aanmelding is je inschrijving definitief, mocht het onverhoopt niet lukken om aanwezig te, neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Des te eerder wij de afmelding ontvangen, des te beter.

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via onze online omgeving: ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Op welke locaties worden bijscholingen gegeven?

Per bijscholing wordt aangegeven of deze online plaatsvindt of op een locatie. Als de training op locatie wordt gegeven, staat het adres vermeld.

Waar kan ik als TMI’er mijn scholingsuren terugzien?

Wanneer je bij TMI in dienst bent wordt er op je loonstrook de gemaakte uren voor scholing maandelijks genoteerd als leegloopuren. Kloppen de genoteerde uren niet? Neem dan contact op met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Interesse?

Neem contact op!

Priscilla Vrolijk

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl