Interesselijst Werken bij Justitie

Ben jij verpleegkundige en sta jij stevig in jouw schoenen? Dan is werken bij justitie wellicht wat voor jou!

Wat zijn jouw taken als justitieel verpleegkundige?

Als justitieel verpleegkundige werk je voor de medische dienst binnen justitie en voer jij reguliere verpleegkundige taken uit. Je voert verpleegkundige en verpleegtechnische taken uit en je controleert en verstrekt medicijnen. Verder ondersteun je jouw patiënten bij de persoonlijke verzorging. Je zorgt voor optimale medische, sociale en psychische omstandigheden voor de gedetineerden samen met andere verpleegkundigen, beveiligingspersoneel, artsen, medisch specialisten, ondersteunende diensten en externe instanties.

Wie zoeken wij?

Zorg verlenen binnen een gesloten setting aan een grote diversiteit in doelgroepen, klinkt jou bekend in de oren. Ben jij dé enthousiaste en ondernemende verpleegkundige die meewerkt aan een gezonde en veilige sfeer binnen de inrichting?

Als je net afgestudeerd verpleegkundige bent kun je niet direct aan de slag binnen de justitie. Voor functies binnen justitie zijn wij op zoek naar MBO verpleegkundigen met veel thuiszorg/wijk ervaring of een HBO verpleegkundige met minimaal 1.5 jaar ervaring op de werkvloer. Ook heb jij als verpleegkundige somatische kennis en affiniteit met de psychiatrie en verslavingszorg.

Schrijf je in voor de interesselijst

Wij hebben regelmatig vacatures voor justitieel verpleegkundigen beschikbaar door heel het land. Staat er op dit moment geen vacature voor justitie open op onze website? Schrijf je dan in voor onderstaande interesselijst! Wij nemen dan contact met jou op zodra er een passende vacature beschikbaar komt.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
TMI verwerkt de gegevens. Wil je meer weten over ons privacybeleid, zie de privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interesse?

Neem contact op!
liesbeth van de velde lenten portretfoto

Liesbeth Lenten

Senior Accountmanager VVT & Justitie

020 - 717 3527 liesbeth@tmi.nl