Routebeschrijving TMI

Locatie Amsterdam

Auto

Ring A10
Neem op de Ring A10 van Amsterdam afslag S118 en neemt afrit 18: Amsterdam-Tuindorp Oostzaan. Rijd voor ongeveer twee minuten verder op de S118. Sla bij Noord 100-119 rechtsaf (dit is de afslag voor het tankstation). Let op: vlak na deze afslag volgt er een fietspad, waarbij de fietsers voorrang hebben. Neem de eerste afslag links. Je rijdt dan de Processorstraat in en vindt ons kantoor aan de linkerkant.

Vanaf A8
Neem afrit 1-Oostzaan vanaf de A8. Neem dan afslag S118 richting de Processorstraat. Rijd voor ongeveer twee minuten verder op de S118. Sla bij Noord 100-119 rechtsaf (dit is de afslag voor het tankstation). Let op: vlak na deze afslag volgt er een fietspad, waarbij de fietsers voorrang hebben. Neem de eerste afslag links. Je rijdt dan de Processorstraat in en vindt ons kantoor aan de linkerkant.

Openbaar vervoer
Reis je per trein? Dan kun je vanaf Amsterdam Centraal de bus aan de IJzijde van het station nemen naar bushalte Keerkringpark. Vanaf daar is het nog ongeveer 15 minuten lopen. Je steekt de weg over naar de Netwerkweg. Vervolgens sla je rechtsaf richting de Hardwareweg. Sla linksaf naar de Hardwareweg en vervolgens rechtsaf naar de Tt. Vasumweg. Sla rechtsaf naar de Processorstraat en je vindt het hoofdkantoor van TMI aan de rechterkant.

Wil je jouw route naar het hoofdkantoor van TMI vast plannen? Bekijk dan via Google Maps hoe jij het beste kunt rijden.

Naar Google Maps

Wil je meer weten over de parkeergelegenheid? Bekijk dan onze pagina over parkeren.

Lees verder

Locatie Tilburg

Auto

Neem op de A58 afslag 11: Tilburg Centrum West en volg de borden richting Tilburg. Bij de splitsing, houdt rechts aan en neem de afrit richting Tilburg-Zuid. Bij de verkeerslichten sla je rechts af richting de Dr. Hub van Doorneweg. Blijf deze weg volgen met de bochten mee tot je het Ibis Hotel aan je rechterhand ziet en een viaduct rechtdoor, waar je onderdoor kunt. Voor dit viaduct sla je linksaf bij de slagboom en hier rijd je de parkeerplaats op. De hoofdingang is tegenover de parkeerplaats tussen de twee torens in, waarna het kantoor zich rechts op de begane grond bevindt.

Mail ons
info@tmi.nl

Bel ons
020 – 717 3527

Bezoek ons
Amsterdam
Processorstraat 12
1033 NZ Amsterdam

Tilburg
Dr. Hub van Doorneweg 173

Groningen
Leonard Springerlaan 35

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Bedrijfsgegevens
KVK nr. 341 305 12
BTW nr. NL80.88.95.291.B.01

Flexbureau

Flexbureau ambulancezorg (tijdens en buiten kantooruren)
Flexbureau ziekenhuizen/klinieken (tijdens en buiten kantooruren)