Routebeschrijving TMI

Routebeschrijving auto

Neem op de Ring A10 van Amsterdam afslag S106: Osdorp/Overtoomse Veld. Op de afslag ga je richting Osdorp. Je rijdt nu op de Cornelis Lelylaan. Vrijwel direct zie je aan beide kanten van de weg een BP tankstation en rijd je onder het viaduct van het treinstation Lelylaan door. Meteen na het viaduct is er een afslag/afrit “Slotervaart”. Die neem je. Onderaan de afslag zie je een rotonde die je ¾ (linksaf) neemt. Je rijdt nu op de Johan Huizingalaan. Bij de eerstvolgende kruising ga je rechtdoor. Je ziet nu aan je rechterhand het Sierplein (winkelcentrum) liggen. Nadat je de  Albert Heijn bent gepasseerd sla je af naar rechts. Je kunt hier parkeren. Zie hieronder welke regels er voor parkeren gelden in dit gebied. De ingang van het TMI kantoor vind je aan de zijkant van Albert Heijn.

Je kunt ook afslag S107 Sloten nemen. Wanneer je uit de richting van Zaandam/Purmerend komt dan ga je bovenaan de afslag rechtsaf richting Slotervaart Ziekenhuis. Kom je uit de richting Utrecht/Den Haag, dan ga je bovenaan de afslag linksaf richting Slotervaart ziekenhuis. Vervolgens rijd je rechtdoor totdat je het Slotervaart ziekenhuis ziet. Op dit kruispunt ga je rechtsaf. Je rijdt nu voor het Slotervaart Ziekenhuis langs. Daarna blijf je rechtdoor rijden totdat je aan je linkerhand het Sierplein (winkelcentrum) ziet. Na het Sierplein kun je linksaf en meteen weer linksaf slaan naar de parkeerplaats. Zie hieronder welke regels er voor parkeren gelden in dit gebied. De ingang van het TMI kantoor vind je aan de zijkant van Albert Heijn.

Routebeschrijving openbaar vervoer

Reis je per trein dan moet je uitstappen op station Amsterdam Lelylaan. Het is vervolgens ongeveer tien minuten lopen naar TMI kantoor. Je volgt de Cornelis Lelylaan waarbij je aan de linkerkant langs een huizenrij loopt. Als je bij de Johan Huizingalaan bent (grote rotonde) dan sla je linksaf. Aan je rechterhand zie je een plein met winkels. De ingang van TMI kantoor vind je aan de rechterkant van de Albert Heijn.

Wil je meer weten over de parkeergelegenheid? Bekijk dan onze pagina over parkeren.

Lees verder

Wil je jouw route naar het hoofdkantoor van TMI vast plannen? Bekijk dan via Google Maps hoe jij het beste kunt rijden.

Naar Google Maps

Mail ons
info@tmi.nl

Bel ons
020 – 717 3527

Bezoek ons
Sierplein 75
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres
Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

Bedrijfsgegevens
KVK nr. 123 456 7890
BTW nr. 098 765 4321

Flexbureau

Flexbureau ambulancezorg (tijdens en buiten kantooruren)
Flexbureau ziekenhuizen/klinieken (tijdens en buiten kantooruren)