Ervaringsdeskundige Hans Junior Koele – CCU Verpleegkundige

Hans Junior werkt via TMI als CCU verpleegkundige. Hans Junior is begonnen in de flexpool bij TMI maar zocht met een kind op komst toch iets meer vastigheid en is toen gaan detacheren. Als CCU verpleegkundige via TMI kan Hans Junior al jouw vragen beantwoorden met betrekking tot het werken via TMI. Ben jij benieuwd hoe Hans Junior het werken via TMI ervaart? Lees dan snel verder!

“Ik zit nu al een tijdje op dezelfde opdracht in Purmerend, waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Zelf kom ik uit Noordwijk en is het voor mij 64 kilometer rijden naar Purmerend.”

“Dit vind ik zelf wel een mooie afstand. Een afstand van één uur is wel de max voor mij. Ik kan mij wel voorstellen dat sommige mensen dit al een te lange reistijd vinden. Daarin ben ik wel erg flexibel.”

CCU verpleegkundige Hans Junior Koele

Genoeg keuze

“Wat betreft het kiezen van een opdracht ben je wel altijd afhankelijk van de opdrachten die er in jouw buurt beschikbaar zijn. Tot nu toe is dit mij heel goed bevallen en was er altijd wel een passende opdracht te vinden. Toen ik nog in de flexpool werkte, bepaalde ik zelf mijn diensten. Nu zit ik al een tijdje op een detacheringsopdracht en ga ik deze zeer waarschijnlijk voor een derde keer verlengen, omdat de opdracht zo goed bevalt.”

Met open armen

“Toen ik als gedetacheerde startte op de opdracht werd ik met open armen ontvangen. De organisatie waar ik kwam te werken had al eerder met gedetacheerden gewerkt en had flinke tekorten. Ze waren hierdoor allang blij dat ik hun kon ondersteunen. Je merkt dat als je langer op één plek werkt, je steeds meer meedraait in het team. Als je één dienst komt werken zijn ze natuurlijk ook blij dat je komt werken, maar als je langer werkt dan draai je volledig mee in alle routines op de werkvloer.”

Voordelen van detacheren

“Het detacheren heeft mij veel voordelen gebracht. Zo heb ik op dit moment best wel veel zekerheid met betrekking tot de uren die ik werk. Met twee jonge kinderen is dit natuurlijk echt ideaal. Ook zie je veel verschillende afdelingen en heb je te maken met diverse werkculturen. Ik heb gemerkt dat ik hier veel van kan leren. Ook is de leaseauto zeker mooi meegenomen als het gaat om detacheren. Zelf rijd ik een Skoda met een grote achterbak, wat erg handig is als je kinderen hebt.”

Mijn advies: gewoon doen!

“Ik zie mijzelf in ieder geval nog jaren voor TMI werken. Op dit moment bevalt mij het werken op een vaste opdracht erg goed, omdat ik hierdoor wat vastigheid heb. Het werken in de flex vind ik zelf toch lastig met kinderen, maar wie weet wat de toekomst brengt. Verder is mijn advies voor iedereen die nog twijfelt om te detacheren: gewoon doen! Ik vond zelf het idee van detacheren ook geruime tijd toch wel erg spannend. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en heb ik het gewoon gedaan. Ik ben hier nog steeds heel blij mee.”

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken via TMI? Onze afdeling Recruitment Nederland graag al jouw vragen met betrekking tot het werken via TMI als CCU verpleegkundige! Je kunt mailen naar werving@tmi.nl.