Ervaringsdeskundige Brenda Klinkhamer – SEH Verpleegkundige

Brenda werkt sinds 2017 via het Flexbureau van TMI. Vanwege haar ervaring met het werken voor het Flexbureau als SEH verpleegkundige deelt zij graag haar verhaal in dit interview.

“In mijn huidige functie als SEH verpleegkundige ervaar ik het werken op de SEH als heel afwisselend en dynamisch. Geen dag is hetzelfde, soms is het hollen en dan weer stilstaan. Je weet nooit wat je kunt verwachten.”

“De patiënten die binnenkomen met een acute zorgvraag variëren van laag tot hoog complex en dat ik al die patiënten mag begeleiden spreekt mij heel erg aan in deze functie.”

Brenda Klinkhamer portretfoto

Veel eigen vrijheid

“Het Flexbureau stuurt mij geregeld een overzicht met openstaande diensten, waarna je zelf de beslissing kunt nemen of je je inschrijft voor een losse dienst. In dit dienstverband is het mogelijk om met een vast of tijdelijk contract te werken. Zelf heb ik gekozen voor een vast contract. Bij beide ben je zelf verantwoordelijk voor het aanleveren en verantwoorden van je gewerkte uren via Mijn TMI. In dit persoonlijk portaal heb je inzicht in je gewerkte uren en nadat je deze gecontroleerd en geaccordeerd hebt, worden deze ter goedkeuring aangeboden aan de opdrachtgever. Ter ondersteuning stuurt TMI je een herinneringsmail wanneer de uren weer verantwoord moeten worden.”

Meer rust en energie

“De controle over mijn werk en werktijden geeft mij en met name mijn thuissituatie veel rust en een gevoel van vrijheid. Hierdoor heb ik ook meer energie dan bij een standaard vast uurrooster.”

Verschillende werkplekken: uitdaging en afwisseling

“Het leuke van het werken via het Flexbureau is dat je op verschillende plekken komt te werken. Hierdoor bouw je een groot netwerk op. Je moet wel een flexibele instelling hebben. Ook moet je je kunnen aanpassen en je erbij neer kunnen leggen dat dingen soms anders gaan dan jij het zelf zou doen. Je moet je houden aan het protocol van het ziekenhuis waar jij op dat moment werkt. Wel merk ik dat proactiviteit ook gewaardeerd wordt en de ziekenhuizen openstaan voor nieuwe ideeën. Dit maakt het elke keer weer uitdagend en afwisselend. Voor mij was het een bijkomend voordeel dat het geen verplichting meer is om deel te nemen aan werkgroepen of vergaderingen. De leaseauto die TMI ter beschikking stelt bij een contract voor minimaal 24 uur per week is ook erg fijn.”

Door TMI Academy houd ik mijn kennis op peil

“Om mijn kennis op peil te houden verzorgt TMI bijscholingen via de TMI Academy. Voor personeel dat vast in dienst is verzorgt TMI bijscholingen. Daarnaast heeft TMI ook een online leermanagementsysteem LearnLinq met de toetsen van Noordhoff Health. In dit systeem vind je veel uitgebreide e-learning cursussen met aansluitend toetsen, die geaccrediteerd en gekoppeld zijn aan het V&VN-kwaliteitsregister. Ook wanneer je graag naar de congressen of symposiums gaat, biedt TMI daar in overleg de ruimte voor.”

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken via het Flexbureau van TMI? Onze recruiters beantwoorden graag al jouw vragen met betrekking tot het werken via TMI als SEH verpleegkundige! Je kunt met ons in contact komen door te mailen naar werving@tmi.nl of bel naar 020 – 717 3527.