Basiscursus BHV (basishulpverlening)

Volgens de Arbowet is iedere organisatie verplicht om een medewerker met een BHV-certificaat in dienst te hebben. Als BHV’er kom je in actie wanneer de veiligheid of gezondheid van een werknemer, bezoeker of bewoner in gevaar is. Als BHV’er is het jouw taak om letsel en schade te voorkomen of te beperken.

Leerdoelen:

  1. Een reanimatie met AED kunnen uitvoeren volgens de richtlijnen van de NRR;
  2. Op de hoogte van de ABC-methodiek;
  3. Weet hoe je verschillende branden blust en hoe je helpt bij het ontruimen van een gebouw;
  4. Kennis van hoe je op de juiste manier verbandmiddelen gebruikt.

Benodigde voorkennis

Voorafgaand aan de training krijg je een e-learning toegestuurd, welke je succesvol dient af te ronden voor aanvang van de trainingsdag. Wanneer deze e-learning niet is afgerond, kan de trainer je geen toegang verlenen tot de praktijkdag.

Bekijk locaties & data

Omschrijving:

Het programma ziet er als volgt uit (en is inclusief lunch):

Functies die kunnen meedoen

Je bent ook van harte welkom indien je een herhalingscursus wilt volgen.

Kosten deelname

Gratis
Voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€197,50
Voor zzp'ers en 0-uren contractanten* bij TMI
Meld je aan via Mijn TMI
€197,50
Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze bijscholing volgen? Dat is uiteraard mogelijk.
Informatie aanvragen

* Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Geplande data

vrijdag 17 november 2023

08:30 uur - 16:00 uur
Processorstraat 12, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor een bijscholing?

Ben je al in dienst bij TMI? Dan kun je je aanmelden via onze online omgeving: ‘Mijn TMI’. Ben je niet in dienst bij TMI, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl.

Wat zijn voor mij verplichte bijscholingen?

Dit is per functie verschillend. Wanneer je hier meer informatie over wilt, neem dan contact met de medewerkers van TMI Academy via scholing@tmi.nl. Op de website van TMI wordt wel aangegeven hoeveel accreditatiepunten je met een specifieke bijscholing behaald.

Waar kan ik mijn ideeën en tips over bijscholingen indienen?

Wij staat altijd open voor nieuwe ideeën! Heb jij een suggestie? Dan kun je die het beste mailen naar scholing@tmi.nl. Zij nemen contact met je op en beoordelen of het idee daadwerkelijk kan worden geïmplementeerd.

Voor wie zijn bijscholingen vanuit TMI Academy ontwikkeld?

De bijscholingen zijn bedoeld voor zorgprofessionals die hun vakkennis up-to-date willen houden. Het maakt niet uit of je vast in dienst bent, zzp’er bent of een 0-urencontract hebt, iedereen is welkom! Ook wanneer je niet in dienst bent bij TMI. Per dienstverband zijn er wel verschillende kosten aan verbonden om deel te nemen aan de bijscholing. Wanneer je vast in dienst bent bij TMI zijn de meeste bijscholingen gratis.

Er is een breed aanbod in bijscholingen voor diverse functies: algemeen verpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, verzorgenden, ambulancepersoneel en paramedici. Daarnaast worden er algemene bijscholingen georganiseerd voor alle zorgprofessionals.

Interesse?

Neem contact op!

Priscilla Vrolijk

Medewerker TMI Academy

scholing@tmi.nl