TMI carrièretesten: wat wordt jouw volgende uitdaging?

Ben jij nieuwsgierig naar het werken via een detacheerder in de zorg? Of heb je internationale ambities en zie jij het wel zitten om als zorgprofessional in het buitenland aan de slag te gaan?

Doe een van de carrièretesten van TMI en ontdek wat bij jou past.

Algemeen verpleegkundige - werken bij een detacheerder

Ben jij algemeen verpleegkundige en nieuwsgierig naar het werken via een detacheerder? Ontdek in elf vragen of het voor jou tijd is om die stap te zetten.

Doe de test

ANIOS - werken in de sociale geneeskunde

vrouw in witte blouse

Overweeg jij als ANIOS om ervaring op te doen binnen de sociale geneeskunde? Ontdek in elf stappen of dit aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Doe de test

ANIOS - is werken in het ziekenhuis iets voor jou?

anios in ziekenhuis

Overweeg jij als ANIOS om ervaring op te doen binnen het ziekenhuis? Ontdek in elf stappen of dit aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Doe de test

Pedagogisch medewerker - werken bij een detacheerder

Ben jij pedagogisch medewerker en nieuwsgierig naar het werken via een detacheerder? Ontdek in twaalf vragen of het voor jou tijd is om die stap te zetten.

Doe de test

Verzorgende IG - werken bij een detacheerder

Ben jij verzorgende IG en nieuwsgierig naar het werken via een detacheerder? Ontdek in zeven vragen of het voor jou tijd is om die stap te zetten.

Doe de test

Zwitserland - werken in de zorg in het buitenland

twee zorgprofessionals in sneeuw

Heb jij ambities om in Zwitserland te werken? Ontdek in acht stappen of werken als zorgprofessional in Zwitserland iets voor jou is.

Doe de test

Interesse?

Neem contact op!
lisa bens

Team Werving & Selectie

020 - 510 6754 werving@tmi.nl