Bon Bini ABC, leer Papiaments met ons mee!

Zie jij het al helemaal voor je? Na een dag werken heerlijk bijkomen op een hagelwit strand… Met het hele jaar door een gemiddelde temperatuur van 30 graden moet dat helemaal goed gaan komen op de Caribbean! Daarbij is het ook zeer goed voor je ontwikkeling, zowel op persoonlijk als werkvlak, om eens aan de slag te gaan in een andere omgeving! Door de grote vraag naar zorgprofessionals zijn er veel mogelijkheden op de Caribbean, zowel voor kortere als langere duur.

Workshop over taal en cultuur

Wanneer je via TMI aan de slag gaat op de Caribbean, krijg jij te maken met met een andere cultuur, normen/waarden, taal en gewoontes. Vanuit TMI werken dagelijks een hoop collega’s voor en achter de schermen om jouw werkperiode zo goed mogelijk te laten verlopen.

Een nieuwe en ontzettend leuke manier is de workshop ‘Bon Bini ABC, leer Papiaments met ons mee’ die wij nu aanbieden! Om je alvast kennis te laten maken met de Caribische taal en cultuur heeft TMI samen met Fundashon Splika deze workshop gecreëerd. Tijdens de workshop wordt de Caribische taal en cultuur op een leerzame maar leuke manier uitgelegd.

Wegens COVID-19 wordt de workshop momenteel online gegeven via Zoom.

Wie is Fundashon SPLIKA?

Fundashon Splika is een organisatie, opgericht in 1990. SPLIKA staat voor:

Het woord SPLIKA betekent in het Papiaments ‘uitleggen’.

Voor wie is deze gratis workshop?

Solliciteer op één van onze openstaande vacatures. De mogelijkheden om deel te nemen aan deze gratis workshop worden besproken nadat je bent aangenomen.

TMI en SPLIKA zorgen voor:

Interesse?

Neem contact op!