Online Wervingsavond Oost-Nederland

Heb je al eens gehoord van detachering in de zorg, maar weet je nog niet precies wat het inhoudt? Of heb jij interesse om naast je huidige baan in de zorg nog een extra dienst te draaien elders via een 0-uren contract? Laat je informeren tijdens onze online wervingsavond voor Oost-Nederland (regio Kampen, Zwolle, Ommen, Almelo, Doetinchem, Arnhem, Apeldoorn en Harderwijk). De avond wordt gegeven via het online platform Zoom.

Datum & tijd
donderdag 9 september 2021 19:30 - 20:30 uur
Locatie
Online
Kosten
Het bijwonen van de avond is kosteloos
Accreditatie
Niet van toepassing

Wat kun je verwachten tijdens deze avond?

De online wervingsavond is een leuke en laagdrempelige manier voor zorgprofessionals uit Oost-Nederland die willen ontdekken wat TMI als werkgever voor jou kan betekenen. Twee accountmanagers uit Noordoost Nederland en een recruiter zullen deze avond aanwezig zijn en vertellen over de mogelijkheden binnen TMI. Daarnaast is er een ervaringsdeskundige aanwezig, die werkzaam is in Zwolle, en haar verhaal zal delen over het werken via TMI.

Inschrijven

Wil je meer weten over TMI en heb je interesse om aanwezig te zijn bij deze informele, vrijblijvende, online informatieavond? Schrijf je dan in!

Zowel medewerkers als niet-medewerkers van TMI zijn van harte welkom om deze avond kosteloos bij te wonen. Wel is het een voorwaarde dat je werkzaam bent in de zorg.

Geplande data

donderdag 9 september 2021

19:30 uur - 20:30 uur

Interesse?

Neem contact op!

Beau van Dam

Marketing & Communicatie Medewerker Caribbean

marketing@tmi.nl