Regioborrels

TMI organiseert regelmatig regioborrels. Tijdens deze borrels kun je als TMI’er weer even bijkletsen met je collega TMI’ers en ervaringen uitwisselen. Als je nog niet werkzaam bent bij TMI is het de uitgelezen kans om vrijblijvend kennis te maken met onze recruiters, accountmanagers, ambassadeurs en TMI’ers.

Locatie
Online
Kosten
Het bijwonen van de avond is kosteloos, indien je je tijdig hebt aangemeld en werkzaam bent in de zorg.

Ben jij benieuwd hoe de andere TMI’ers het op de werkvloer ervaren? Wil je graag weer even spreken met jouw TMI accountmanager? Of denk je aan een switch en wil aan de slag in het buitenland? Kom dan gezellig naar een van onze regioborrels!

Ben je nog niet bekend met TMI? Kom dan eens vrijblijvend kennis te maken! Tijdens deze borrels zijn onder andere onze recruiters, accountmanagers, ambassadeurs en TMI’ers aanwezig. Een leuke en laagdrempelige manier om te ontdekken wat TMI als werkgever voor jou kan betekenen.

De regioborrels zijn elke twee maanden en worden steeds georganiseerd in een andere stad. Je kunt je aanmelden door gebruik te maken van onderstaand contactformulier.

Datum en locatie:

In verband met het coronavirus staan onze regioborrels op on hold. Zo lang de 1,5 meter een vereiste is, kunnen wij helaas geen borrel houden. 

Geplande data

Momenteel zijn er geen data beschikbaar

Interesse?

Neem contact op!

Cynthia Buckert

Marketing- en communicatiemedewerker

marketing@tmi.nl