Zwitserlandborrel

Hoe is de werksfeer in Zwitserse ziekenhuizen? Waar kom ik te wonen? Kan mijn gezin mee verhuizen? Krijg ik hulp bij het leren van de taal? Heb je interesse in het werken in Zwitserland, maar heb je nog vragen of twijfels? TMI helpt je met het beantwoorden van al deze vragen tijdens een informele informatieborrel voor iedereen die deze interesse met je deelt.

Datum en locatie
maandag 19 juni 2023 16:00 - 18:00 uur Café Zurich, Amsterdam
Bekijk alle data
Kosten
Het bijwonen van de informatieborrel is kosteloos
Accreditatie
Niet van toepassing

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze borrel gaan we met je in gesprek over jouw wensen en de mogelijkheden die we jou kunnen bieden in Zwitserland.

Mogelijkheden en advies

De Zwitserland accountmanager van TMI, Anja Vos, licht toe welke functies er op dit moment beschikbaar zijn en welke rol wij hierin voor je kunnen spelen. Buiten het werk om, onderga je natuurlijk een veel grotere stap als je gaat werken in het buitenland. Hierover zal je vanzelfsprekend veel vragen hebben. Hoe lang kan ik werken in Zwitserland? Over welk taalniveau Duits dien ik te beschikken? Hoe kom ik aan woonruimte? Kan mijn gezin mee verhuizen? Deze en andere belangrijke bijkomende vragen beantwoorden we uiteraard ook graag tijdens deze middag!

Ervaringsdeskundige

Tijdens deze middag is Willeke Stuut, algemeen verpleegkundige en ervaringsdeskundige op het gebied van werken in Zwitserland, ook aanwezig. Zij is via TMI anderhalf jaar werkzaam geweest in een Zwitsers ziekenhuis. Willeke vertelt je alles over persoonlijke (werk)ervaringen in Zwitserland en hoe de weg naar deze ervaring toe verliep.

Duitse docent

Tevens is John Peters, Duitse taaldocent, ook aanwezig om te vertellen over de Duitse taalcursus die hij vanuit TMI geeft. John is een ervaren docent die je helpt om zo snel mogelijk op het gewenste taalniveau te komen.

Momenteel hebben we helaas geen vacatures voor artsen en medisch specialisten.

Geplande data

maandag 19 juni 2023

16:00 uur - 18:00 uur
Café Zurich, Amsterdam

Interesse?

Neem contact op!

Beau van Dam

Marketing & Communicatie Medewerker Caribbean & Zwitserland

events@tmi.nl