Loopbaanmarkt: Ontdek de zorg bij TMI!

TMI is dé detacheerder in de zorg. Wij bieden banen aan verpleegkundigen, helpende plus, verzorgende IG, paramedici, artsen en medisch specialisten in zowel binnen- als buitenland. Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Naast Nederland zijn we ook actief in Duitsland, Zwitserland, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Saba, Sint Eustatius en in Suriname.

Mogelijkheden bij TMI

Als je aan de slag wilt bij TMI zijn er verschillende mogelijkheden voor jou als (toekomstig) zorgprofessional. Je kunt kiezen uit diverse dienstverbanden:

Detachering

Als je gedetacheerd wordt via TMI ontvang je standaard een hoger salaris dan wanneer je rechtstreeks in dienst treedt bij een zorginstelling. Dit komt omdat er van jou als zorgprofessional veel zelfstandigheid, aanpassingsvermogen, flexibiliteit en verantwoordelijkheid wordt gevraagd. Ga je bij ons een dienstverband aan voor minimaal 24 uur per week, dan heb je de mogelijkheid om een leaseauto te gebruiken! Ook kunnen alle gedetacheerde TMI’ers hun kennis en vaardigheden up-to-date houden dankzij bijscholing van TMI Academy. Als je gedetacheerd wordt via TMI zijn de scholingen van onze Academy gratis te volgen. Werk je op basis van een 0-uren contract drie maanden achtereen diensten voor 24 uur per week? Dan worden de bijscholingen ook volledig vergoed.

Ons enorme netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, RAV’s, apotheken en overheidsinstellingen binnen Nederland biedt jou als zorgprofessionals een ruime keuze aan opdrachten. Hoelang je op dezelfde opdracht zit als je gedetacheerd wordt, hangt volledig van de opdracht af. Dit kunnen twee maanden, maar ook één jaar zijn.

Werving & Selectie

Werving en selectie betekent dat TMI een kandidaat bemiddelt naar één van de opdrachtgevers. ‘Bemiddeling’ of ‘recruitment’ zijn andere woorden voor werving en selectie. In tegenstelling tot detachering, waarbij je een contract krijgt van TMI, treed je bij werving en selectie direct in dienst bij onze klant. Dit kan bijvoorbeeld een ziekenhuis, kliniek of verpleeghuis zijn. Werving en selectie vindt vooral plaats wanneer je in het buitenland in de gezondheidszorg gaat werken. Dan krijg je in bijna alle gevallen direct een dienstverband bij de werkgever ter plaatse.

Als zzp’er werken via TMI

Wat is een zzp’er eigenlijk? De afkorting ‘zzp’ staat voor ‘zelfstandige zonder personeel’, oftewel een zelfstandig ondernemer die geen personeel in dienst heeft. Een zzp’er is hetzelfde als een freelancer. In beide gevallen werk je voor verschillende opdrachtgevers, zonder dat er sprake is van een dienstverband. Werken als zzp’er in de zorg kent veel voordelen: je bent eigen baas, dus kun je veel zaken zelf bepalen. Bijvoorbeeld wat je uurtarief wordt en welke opdrachten je aanneemt. Zo kun je ervoor kiezen geen nachtdiensten meer te draaien en heb je geen verplichtingen voor vaste overleggen of projecten op afdelingen waar je aan de slag gaat.

Maar zzp’en brengt ook uitdagingen met zich mee. Want hoe kom je aan die leuke opdrachten? En je eigen administratie bijhouden en facturen uitsturen, is dat niet lastig? TMI helpt zzp’ers hier graag mee verder. Samen vinden we een opdracht die bij jou past, dankzij ons uitgebreide landelijke netwerk van opdrachtgevers in de zorg. Hier rekenen we geen bemiddelingskosten voor. Als zzp’er kun je zowel op de diensten van het Flexbureau reageren als de opdrachten voor de langere termijn.

Het Flexbureau

Het Flexbureau van TMI ontvangt openstaande diensten van zorginstellingen. Dit betekent dat zij op een bepaalde dag extra handen nodig hebben en deze opgevuld kunnen worden door personeel van TMI. Dit zijn dus in veel gevallen eenmalige diensten of een aantal losse diensten achter elkaar. Je kunt op deze manier veel ervaring op doen in verschillende zorginstellingen. Als je via het Flexbureau van TMI aan de slag wilt gaan, zijn er drie verschillende mogelijkheden:

  1. 0-uren contract

    Werk je het liefst af en toe een losse dienst, zonder urenverplichting? Dan past een 0-uren contract bij het Flexbureau het beste bij je. Als je met een nulurencontract werkt via het Flexbureau heb je zelf de regie over de hoeveelheid diensten die je wilt werken, maar ook over je werktijden, werkdagen en locaties. Het Flexbureau stuurt je geregeld een overzicht met openstaande diensten, waarna je zelf kunt beslissen of je je inschrijft voor een losse dienst. Je hebt zoals genoemd geen urenverplichting, wat betekent dat je niet verplicht bent een bepaald aantal uur per week te werken. Deze optie kan ideaal zijn als je naast jouw huidige baan wat extra diensten wilt werken.

  2. Als zzp’er

    Ook zzp’ers in de zorg kunnen bij ons aan de slag via het Flexbureau. Dit kan handig zijn, omdat je profiteert van het grote netwerk van TMI en zo snel aan diensten kunt komen.

  3.  Vast contract

    Als je op verschillende plekken wil werken, maar toch de zekerheid wilt hebben van een vast contract, kun je kiezen voor een vast contract via het Flexbureau. Dit is mogelijk vanaf 24 uur per week (minder uur gaat in overleg). In dit geval heb je dus wel een urenverplichting, wat inhoudt dat je in het geval van een contract voor 24 uur, ook verplicht bent deze uren te werken.

De openstaande diensten worden via een online portal aangeboden en via de portal kun je je inschrijven voor een dienst. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de planners van het Flexbureau om je wensen aan te geven. Zij maken vervolgens een passend rooster op basis van jouw wensen. De planners kunnen jou ook bellen zodra er interessante werkplekken beschikbaar zijn.

Meer weten over het werken via TMI?

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken via TMI? Dan kun je contact opnemen met een van onze TMI ambassadeurs. Deze ambassadeurs zijn ervaringsdeskundigen en werken op dit moment bij het Flexbureau, op basis van zzp of detachering via TMI. Iedere functiegroep heeft een andere ambassadeur en zij kunnen jou als student toelichten hoe het is om te werken bij TMI. Bekijk alle TMI ambassadeurs en neem contact met onze ambassadeurs op voor meer informatie.

Weet jij al in wat voor soort functie jij aan de slag wilt als je klaar bent met jouw opleiding? Of ben je nog aan het oriënteren? Bekijk onze openstaande vacatures om alvast wat ideeën op te doen voor jouw toekomstige baan!

Bekijk de vacatures

Interesse?

Neem contact op!
kelly jansen

Team Werving & Selectie

020 - 510 6754 werving@tmi.nl