Bevoorschotting | Je factuur binnen één werkdag uitbetaald

Binnen één werkdag het geld van jouw factuur ontvangen? Kies voor bevoorschotting via TMI!

Wat is bevoorschotting?

Ben je zzp’er en wil jij je factuur snel uitbetaald krijgen? Zodra jij je factuur van TMI hebt ontvangen, betaalt TMI deze binnen één werkdag uit. TMI neemt de betalingstermijn van jouw opdrachtgever over.

Voordelen van bevoorschotting

Hoe kun je starten met bevoorschotting?

TMI stelt jouw bevoorschottingsovereenkomst op. Deze wordt via Signrequest verstuurd zodat je de mogelijkheid hebt om digitaal te ondertekenen. Zodra deze getekend retour is, betaalt TMI jouw factuur binnen één werkdag uit.

Wat zijn de kosten van bevoorschotting?

Voor onze dienstverlening betaal je 4% vrijgesteld van BTW van het totale factuurbedrag. Dit bedrag wordt verrekend met de uitbetaling van jouw factuur. Het resterende factuurbedrag betalen wij binnen één werkdag aan jou uit.

Meer informatie over bevoorschotting via TMI?

Sta je al als zzp’er bij ons ingeschreven? Mail naar facturatie@tmi.nl of bel naar 020-717 3527 en vraag naar de afdeling Facturatie.

Nog niet bij TMI ingeschreven? Vul dan onderstaand formulier in!

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je zzp'er worden?

Ben jij van plan om als zzp’er in de zorg te gaan beginnen, of ben je net voor jezelf begonnen? Dan bieden wij kosteloze zzp-startersavonden.

Meld je aan voor onze zzp-avond

Interesse?

Neem contact op!
pien sintenie

Team Werving & Selectie

020 - 510 6754 werving@tmi.nl
Hoe solliciteer ik bij TMI?

De makkelijkste manier om te solliciteren is door te reageren op een specifieke vacature op de website die jou aanspreekt. Door te solliciteren kun je jouw cv en motivatie meesturen. Staat er geen interessante vacature op de website? Dan kun je jouw cv toesturen via het open sollicitatieformulier. Wanneer we een passende vacature hebben, zal één van onze supportmedewerkers of consultants contact opnemen om een afspraak met je te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek vindt op kantoor of online plaats. Dit is afhankelijk van jouw functie en reisafstand. Tijdens dit gesprek horen wij graag wat jouw wensen zijn en zullen wij de mogelijkheden bespreken.

Voor artsen en medisch specialisten geldt dat de kennismakinggesprekken op locatie plaatsvinden, in de regio waar jij woont.

Wat wordt mijn salaris als ik ga werken via TMI?

Als je in dienst treedt bij TMI, dan werk je op basis van detachering of draai je losse diensten. Omdat dit vaak meer flexibiliteit vraagt dan werken op één vaste locatie, ligt het salaris gemiddeld hoger dan conform de cao. De hoogte van jouw salaris, is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren werkervaring dat je hebt opgebouwd. We stemmen het salaris graag met je af in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Als zzp’er bepaal je samen met TMI het uurtarief. Treed je direct in dienst bij de opdrachtgever? Dan zal de opdrachtgever het salaris bepalen conform de geldende cao.

Salaris Artsen en Medisch Specialisten

Voor artsen en medisch specialisten geldt dat de hoogte van jouw salaris, afhankelijk is van je opleiding en het aantal jaren werkervaring dat je hebt opgebouwd. We stemmen het salaris graag met je af in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Als zzp’er bepaal je samen met TMI het uurtarief. Treed je direct in dienst bij de opdrachtgever? Dan zal de opdrachtgever het salaris bepalen conform de geldende cao.

Heb ik recht op een reiskostenvergoeding?

Indien je geen gebruik maakt van een leaseauto heb je meestal recht op een reiskostenvergoeding. Dit kan echter verschillen per opdrachtgever en dienstverband, vraag dit dus altijd even na bij het sollicitatiegesprek.

Heeft TMI vacatures door heel Nederland?

Ja, TMI heeft landelijke werkgelegenheid. Hierdoor is er altijd een opdracht op vacature bij jou in de buurt te vinden. Maar TMI is niet alleen in Nederland actief, ook over de grenzen hebben we openstaande vacatures. Namelijk in Duitsland, Zwitserland, de Caribbean en Suriname.

Welke secundaire voorwaarden biedt TMI?

Wanneer je vast in dienst werkt bij TMI ontvang je goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals tussen de 8,00% en 8,33% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw, de uiteindelijke afspraken zijn afhankelijk van jouw functie. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantrekkelijke bedrijfsfitnessregeling en van collectiviteitskorting bij Zilveren Kruis.

Voor 0-uren contractanten geldt dat zij de vakantietoeslag direct uitgekeerd krijgen bij het loon, de andere voorwaarden zijn niet van toepassing.

Voor zzp’ers gelden de bovenstaande voorwaarden niet. Wil je precies weten welke aanvullende voorwaarden voor jou gelden? Neem dan contact op met werving@tmi.nl.

Ik ben zzp’er, kan ik dan ook solliciteren op een vacature?

Bij al onze openstaande vacatures op de website vermelden we of je als zzp’er kunt reageren. TMI kan als bemiddelingspartner dienen en jou als zzp’er voorzien van nieuwe opdrachten. Wij hebben in de afgelopen twintig jaar een groot netwerk van diverse ziekenhuizen en zorginstellingen opgebouwd. Daarnaast kan TMI je adviseren bij het maken van de juiste keuzes voor je zaak. Meld je aan voor de maandelijkse Zzp’er in de Zorg Startersavond voor meer informatie.

In welke vakgebieden is TMI actief?

TMI heeft opdrachten binnen de ambulancezorg, arbodienstverlening, farmacie, GGD’s, geestelijke gezondheidszorg (ggz), justitie, privéklinieken, verzekeringsgeneeskunde, verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT), ziekenhuizen en zakelijke dienstverlening.