Draai extra diensten deze zomer!

Hey zorgprofessional! Wil jij deze zomer extra bijverdienen als oproepkracht of zzp’er? Doe mee met de zomeractie van TMI!

Meld je aan zodat we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek met je kunnen inplannen.

Meld je aan

Ben jij al werkzaam via TMI? De zomeractie geldt alleen voor de diensten die je draait bovenop je standaard diensten. Om mee te doen, dien je je ook aan te melden via het inschrijfformulier.

Ben je zzp’er en werk je binnen de Ambulancesector? Ook dan dien je je aan te melden via het inschrijfformulier. Neem contact op met het Flexbureau Ambulancezorg voor meer informatie. 

Voordelen van werken via TMI

Meld je aan
Brenda Klinkhamer portretfoto
"Het leuke van het werken via het Flexbureau is dat je op verschillende plekken komt te werken. Hierdoor bouw je een groot netwerk op. Voor mij was het een bijkomend voordeel dat het geen verplichting meer is om deel te nemen aan werkgroepen of vergaderingen.” - Brenda Klinkhamer, SEH verpleegkundige

Wie is TMI?

TMI is dé detacheerder in de zorg. We bestaan sinds 2001 en zijn inmiddels uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detacherings- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Momenteel werken er ruim 4.000 zorgprofessionals via TMI bij werkgevers door heel Nederland en zo’n 160 collega’s op ons kantoor in Amsterdam.

De bedrijfscultuur bij TMI is professioneel, maar op een informele manier. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, korte lijnen en aandacht voor jou als werknemer. Bij TMI luisteren we naar jouw wensen en kijken we naar jouw mogelijkheden om de beste match te maken met de beschikbare functies bij onze opdrachtgevers.

Meld je aan

 

4.001 zorgprofessionals werken al via TMI

Interesse?

Neem contact op!
pien sintenie

Team Werving & Selectie

020 - 510 6754 werving@tmi.nl