Zie jij het al helemaal voor je? Na een dag werken heerlijk bijkomen op een hagelwit strand… Met het hele jaar door een gemiddelde temperatuur van 30 graden moet dat helemaal goed gaan komen op de Caribbean! Daarbij is het ook zeer goed voor je ontwikkeling, zowel op persoonlijk als werkvlak, om eens aan de slag te gaan in een andere omgeving! Door de grote vraag naar zorgprofessionals zijn er veel mogelijkheden op de Caribbean, zowel voor kortere als langere duur.

Workshop over taal en cultuur

Wanneer je via TMI aan de slag gaat op de Caribbean, krijg jij te maken met met een andere cultuur, normen/waarden, taal en gewoontes. Vanuit TMI werken dagelijks een hoop collega’s voor en achter de schermen om jouw werkperiode zo goed mogelijk te laten verlopen.

Een nieuwe en ontzettend leuke manier is de workshop ‘Bon Bini ABC, leer Papiaments met ons mee’ die wij nu aanbieden! Om je alvast kennis te laten maken met de Caribische taal en cultuur heeft TMI samen met Fundashon Splika deze workshop gecreëerd. Tijdens de workshop wordt de Caribische taal en cultuur op een leerzame maar leuke manier uitgelegd.

Wegens COVID-19 wordt de workshop online gegeven via Zoom.

Wie is Fundashon Splika?

Fundashon Splika is een organisatie, opgericht in 1990. SPLIKA staat voor:

  • Stimulá (het stimuleren van)
  • Papiamentu (het Papiaments)
  • Literatura (van de literatuur)
  • i Informashon (en de informatie)
  • riba Kultura (over de cultuur)
  • di Antianan abou (van de Antilliaanse Benedenwinden).

Het woord SPLIKA betekent in het Papiaments UITLEGGEN.

Voor wie is deze gratis workshop?

Solliciteer op één van onze openstaande vacatures. De mogelijkheden om deel te nemen aan deze gratis workshop worden besproken nadat je bent aangenomen.

Neem contact op met:

Ervaring opdoen in het buitenland?

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.