Leuk dat je mee wilt doen aan de winactie van TMI en het NEMO. Deelnemen kan door het onderstaande formulier in te vullen. De actie loopt tot en met 23 februari 2020 en de winnaar zullen wij maandag 24 februari bekend maken!

NEMO Science Museum

NEMO Science Museum in Amsterdam is voor ons allemaal, ongeacht je leeftijd. In NEMO nodigen wij je uit om te ontdekken, te experimenteren en te leren over wetenschap en technologie. Door de verschillende tentoonstellingen, experimenten, demonstraties en workshops, komen bezoekers erachter dat wetenschap en technologie een behoorlijke invloed heeft op ons dagelijkse leven. Je komt hier allemaal achter door op een interactieve manier te onderzoeken en door zelf te ontdekken.

Op alle vijf verschillende verdiepingen leer je steeds iets nieuws. Zo ervaren bezoekers op de eerste verdieping ‘Fenomena’ hoe wetenschap nou eigenlijk werkt. Dit gebeurt aan de hand van natuurverschijnselen zoals licht, geluid en statische elektriciteit. De verdieping ‘Technium’ laat ons zien hoe techniek om je heen werkt. Ook dit doe je door zelf te doen. Bouw bijvoorbeeld een brug of test en zie hoe de mens met technologie is omgeven in het dagelijkse leven. Bij ‘Elementa’ onderzoek je de bouwstenen van de kosmos. Want hoe vormen sterren en atomen onze wereld? In het lab op deze verdieping word je zelf even wetenschapper en doe je de leukste experimenten en proefjes. ‘Humania’, op de vierde verdieping is de nieuwste tentoonstelling van NEMO. Hier kom je erachter hoe de mens werkt. Waar kom je vandaan? Wie ben jij? en hoe word jij? Daar kom je achter in de verschillende onderwerpen als geboorte, dood gender en seks. Op het dakplein van NEMO ervaar je de kracht van de natuur als energiebron. Maak bijvoorbeeld zelf een regenboog, speel met water of ga de strijd aan met de elementen.

Actievoorwaarden

Deelname actie
 1. Deelname aan acties is kosteloos.
 2. Deelname vindt plaats wanneer je op de actiepagina het formulier hebt ingevuld.
  1. Eenmalige deelname per persoon.
  2. Deelname aan acties is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder.Deelname vindt plaats wanneer je op de actiepagina het formulier hebt ingevuld.
 3.  Kantoormedewerkers van TMI zijn uitgesloten van deelname aan acties.
 4. De actie loopt tot en met 23 februari 2020.
 5. TMI is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.
Persoonsgegevens
 1. Persoonsgegevens van deelnemers worden niet verstrekt aan externen.
 2. Op alle acties is Nederlands recht van toepassing.
Winnaar
 1. De winnaar van een actie wordt gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze.
 2. De winnaar van een actie krijgt binnen een week na aflopen van de actie persoonlijk bericht.
 3. TMI is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
 4. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
 5. Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Fax ons

020 615 51 10

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.