TMI Caribbean on Tour!

Na een groot succes organiseert TMI Caribbean ditmaal voor de tweede keer wervingsdagen door het land! Van oktober 2019 tot en met januari 2020 bezoekt Caribbean consulent, Brenda de Vrij, elke twee weken een andere stad. Heb jij als zorgprofessional interesse in werken in het Caribisch gebied? En zou je graag meer willen weten over het werken op Aruba, Bonaire, Curaçao of St. Maarten? Wil jij weten wanneer we bij jou in de buurt zijn? Bekijk dan onderstaande data en locaties!

Een kennismakingsgesprek is een één op één gesprek en duurt ongeveer 45 minuten. Dit gesprek is bedoeld om je te informeren en al jouw vragen te beantwoorden over het werken in de Caribbean. Vul hieronder je beschikbaarheid in met een dagdeel naar jouw voorkeur dat we je kunnen spreken. Let op, jouw gekozen dagdeel moet nog door één van onze collega’s worden bevestigd. Wij nemen daarom binnen 24 uur per e-mail contact op.

Vragen?

Neem dan contact op met Brenda de Vrij, Senior Caribbean Consulent

  • wervingcaribbean@tmi-jobservices.com
  • +31 (0)6 41533336

Vacatures in de Caribbean als verpleegkundige

Vacatures in de Caribbean als paramedicus

Vacatures in de Caribbean als arts

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.