In 2015 werkte Eveliene Stoop in Zwitserland als Algemeen Verpleegkundige. Eveliene vertelt wat TMI hierin voor haar heeft betekend.

“Als ik het nu niet doe, doe ik het nooit meer!”

Via een oud collega ben ik een jaar of drie geleden doorverwezen naar de website van TMI. Toen wist ik al dat ik naar Zwitserland wilde om daar te gaan werken. Ik wil eigenlijk al vanaf kinds af aan in Zwitserland werken omdat dit voor mij eigenlijk een tweede thuis is. Ik dacht ik kan altijd een gokje wagen dus zo doende heb ik mijn CV opgestuurd en werd ik de volgende dag al terug gebeld voor een afspraak.

“Als ik vragen heb kan ik ze altijd stellen, maakt niet uit waarover. Ik kan altijd op iemand terug vallen als mij iets niet duidelijk is.

Ik heb voor TMI gekozen omdat ik de website er professioneel uit vond zien. Ook kon ik duidelijke informatie vinden die op mij van toepassing was. Daarnaast was ik voor de rest ook niet bekend met andere detacheringsbureaus die in Zwitserland bemiddelden. Het voordeel van TMI is dat als ik vragen heb ik ze altijd kan stellen, maakt niet uit waarover. Ik kan altijd op iemand terug vallen als mij iets niet duidelijk is. Als er problemen of moeilijkheden zijn kijken we altijd samen naar een oplossing.

Op het moment zijn er in Nederland weinig banen en hier in Zwitserland volop. Ik ben net afgestudeerd en dacht dit is het moment! Als ik het nu niet doe, doe ik het nooit meer. Ook de natuur en omgeving zijn natuurlijk prachtig! Ik ben net begonnen met werken in Zwitserland en ik weet nog niet precies wat het mij allemaal gaat brengen, maar het staat sowieso zo goed op mijn CV en voor de rest laat ik het allemaal op mij afkomen.

Solliciteer direct

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Eveliene Stoop

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.