Wij zoeken nieuwe collega’s! En daar hebben we veel voor over. We hebben namelijk een hele leuke actie voor nieuwe collega’s die vast in dienst komen bij TMI! Deze actie geldt voor de onderstaande functies:

* Apothekersassistent
Ben jij een apothekersassistent en ga je een vast contract aan (min 32 uur p/w) dan ontvang je van ons een welkomstbonus van 500 euro!

** Verzorgende IG
Ben jij Verzorgende IG en ga je een vast contract aan (24 uur p/w)  dan ontvang je van ons een welkomstbonus van 250 euro!
Ben jij een Verzorgende IG en ga je een 0-uren contract aan of aan de slag als zzp’er? Dan ontvang je bij 138 uren (dit staat gelijk aan een 32-urige werkweek gedurende een maand), eenmalig een bonus van 150 euro. Deze 138 uur dien je binnen een tijdsbestek van drie maanden gewerkt te hebben.

Drink jij met ons binnenkort een kopje koffie?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Als je naar aanleiding hiervan een vast contract van ons ontvangt en aangaat (min. 32 uur p/w) ontvang je nu namelijk een welkomstbonus van maar liefst 1500 euro*!

Werken bij TMI

Werken bij TMI is werken op basis van detachering. Dit betekent veel afwisseling in je werk, doordat je aan de slag gaat in diverse omgevingen. Dit betekent ook veel flexibiliteit en inspraak in jouw rooster! Daarbij ontvang je bij TMI een zeer goed salaris en kan je ook nog eens een leaseauto krijgen! Rijd jij binnenkort ook in de TMI MINI One?

Voorwaarden Welkomstbonus

  • De bonus bedraagt een bedrag van 1500 euro bruto;
  • De bonus voor apothekersassistenten bedraagt een bedrag van 500 euro bruto;
  • De bonus wordt uitgereikt voor aanmeldingen die vanaf 1 mei 2017 bij TMI worden gedaan (er wordt geen bonus met terugkerende kracht uitgekeerd voor aanmeldingen die voor deze datum plaats hebben gevonden);
  • Het volledige bedrag geldt bij een vast dienstverband vanaf 32 uur per week, bij een vast dienstverband voor minder dan 32 uur per week ontvang je een lagere bonus naar rato;
  • De bonus wordt uitgekeerd na het afronden van de proeftijd;
  • De bonus wordt uitgekeerd als geldbedrag met de salarisuitkering of kan op basis van voorkeur kandidaat worden omgezet in extra vakantiedagen;
  • Bij uitdiensttreding binnen drie maanden na startdatum dient de bonus te worden terugbetaald;
  • De bonusactie geldt enkel voor de functies: algemeen verpleegkundigen, IC verpleegkundigen, spoedeisende hulp verpleegkundigen, dialyseverpleegkundigen, recovery verpleegkundigen, CCU verpleegkundigen, wijkverpleegkundigen, oncologieverpleegkundigen, anesthesiemedewerkers, operatieassistenten, Obstetrie- en gynaecologieverpleegkundigen, Neonatologie verpleegkundigen, Kinderverpleegkundigen, Gipsverbandmeesters, Psychiatrisch verpleegkundigen, Apothekersassistenten* en Verzorgende IG**.

Solliciteer direct

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Aandraagbonus

Draag jij een nieuwe collega aan bij TMI? Ook dan maak je kans op een hele mooie bonus, tot wel 1000 euro!

Lees verder >> 

TMI MINI One

Rijd bij een vast dienstverband ook nog eens de TMI Mini One leaseauto!

Lees verder >>  

Kies voor TMI

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.