Welkomstbonus

Ontvang een welkomstbonus tot €1.500,-

Wij zoeken nieuwe collega’s! En daar hebben we veel voor over. We hebben namelijk een hele leuke actie voor nieuwe collega’s die vast in dienst komen bij TMI!

Drink jij met ons binnenkort een kopje koffie?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Als je naar aanleiding hiervan een vast contract van ons ontvangt en aangaat (min. 32 uur p/w) ontvang je nu namelijk een welkomstbonus van maar liefst €1.500,-! Onderaan deze pagina vind je alle voorwaarden.

Deze actie geldt voor de onderstaande functies:

Algemeen verpleegkundige
Anesthesiemedewerker
Apothekersassistent*
CCU verpleegkundige
Dialyseverpleegkundige
Gipsverbandmeester
Intensive Care verpleegkundige
Kinderverpleegkundige
Neonatologieverpleegkundige
O&G verpleegkundige
Oncologieverpleegkundige
Operatieassistent
Psychiatrisch verpleegkundige
Recovery verpleegkundige
SEH verpleegkundige
Verzorgende IG**
Wijkverpleegkundige

 *Apothekersassistent
Ben jij een apothekersassistent en ga je een vast contract aan (min 32 uur p/w) dan ontvang je van ons een welkomstbonus van €500!

** Verzorgende IG
Ben jij Verzorgende IG en ga je een vast contract aan (24 uur p/w)  dan ontvang je van ons een welkomstbonus van €250,-! Ben jij een Verzorgende IG en ga je een 0-uren contract aan of aan de slag als zzp’er? Dan ontvang je bij 138 uren (dit staat gelijk aan een 32-urige werkweek gedurende een maand), eenmalig een bonus van €150,-. Deze 138 uur dien je binnen een tijdsbestek van drie maanden gewerkt te hebben.

Voorwaarden:

  • De bonus bedraagt een bedrag van €1.500,- bruto;
  • De bonus voor apothekersassistenten bedraagt een bedrag van €500,- bruto;
  • De bonus wordt uitgereikt voor aanmeldingen die vanaf 1 mei 2017 bij TMI worden gedaan (er wordt geen bonus met terugkerende kracht uitgekeerd voor aanmeldingen die voor deze datum plaats hebben gevonden);
  • Het volledige bedrag geldt bij een vast dienstverband vanaf 32 uur per week, bij een vast dienstverband voor minder dan 32 uur per week ontvang je een lagere bonus naar rato;
  • De bonus wordt uitgekeerd na het afronden van de proeftijd;
  • De bonus wordt uitgekeerd als geldbedrag met de salarisuitkering of kan op basis van voorkeur kandidaat worden omgezet in extra vakantiedagen;
  • Bij uitdiensttreding binnen drie maanden na startdatum dient de bonus te worden terugbetaald;
  • De bonusactie geldt enkel voor de functies: algemeen verpleegkundigen, IC verpleegkundigen, spoedeisende hulp verpleegkundigen, dialyseverpleegkundigen, recovery verpleegkundigen, CCU verpleegkundigen, wijkverpleegkundigen, oncologieverpleegkundigen, anesthesiemedewerkers, operatieassistenten, obstetrie- en gynaecologieverpleegkundigen, neonatologie verpleegkundigen, kinderverpleegkundigen, gipsverbandmeesters, psychiatrisch verpleegkundigen, apothekersassistenten* en verzorgende IG**.

Meer weten?

Neem contact op!
lisa bens

Team Werving & Selectie

020 - 510 6754 werving@tmi.nl