Wie is TMI?

Concreet omschrijven wij onszelf als dé detacheerder in de Zorg. Ben jij op zoek naar een zorg vacature? Dan ben je bij TMI aan het juiste adres! Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen in binnen- en buitenland. Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector!

Als zorgprofessional werken bij TMI:

Er zijn diverse mogelijkheden om in dienst te treden bij TMI. Binnen Nederland bieden wij zorg banen op basis van detachering, werving en selectie of flexwerken. In het  buitenland zorgen wij door middel van werving en selectie dat jij je droombaan vindt bij het ziekenhuis, kliniek of verpleeghuis dat het best aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. TMI heeft zorg vacatures voor verpleegkundig specialist, algemeen verpleegkundigen, artsen, verzorgende IG, anesthesiemedewerkers, Apothekers, ANIOS en ga zo maar door. Neem voor het huidige aanbod een kijkje bij onze  vacatures.

Sponsoring

TMI sponsort regelmatig verschillende goede doelen. Hieronder vind je een overzicht van de actuele sponsoring en de vaste sponsoring vanuit TMI.

VST logo

Sponsoring Veteranen Search Team

Een TMI’er zet zich in als vrijwilliger voor het Veteranen Search Team. De stichting het Veteranen Search team heeft tot doel om de overheidsdiensten te ondersteunen bij een vermissing. Hierbij wordt onder andere de kennis en expertise gebruikt van veteranen.

Deze TMI’er heeft een leaseauto vanuit TMI. Wij steunen dit goede doel graag door hem kosteloos 2000 extra kilometers te geven boven op zijn huidige kilometerpakket. Hierdoor kan hij zorgeloos extra kilometers rijden mocht hij worden opgeroepen door het Veteranen Search Team.

TMI sponsort ieder jaar Stichting Wereld zonder Kinderkanker. Het geld wat de stichting ophaalt gaat voor 100% naar vooraf bepaalde projecten. Dit zijn projecten die worden vorm gegeven en onder leiding staan van het Prinses Maxima Centrum. Aan deze projecten werken wetenschappers mee die verbonden zijn aan het Vumc. Verder werkt de stichting Wereld zonder Kinderkanker nauw samen met World Child Cancer Netherlands. Het WCC beoordeelt of de projecten die door het Prinses Maxima Centrum worden vorm gegeven wel aan bepaalde eisen voldoen.

TMI is ook een vaste sponsor van de stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis is een stichting die fondsen werft voor het Emma Kinderziekenhuis. Door deze fondsen worden innovatieve behandelingen mede mogelijk. Het opgehaalde geld wordt besteed aan zorg, wetenschappelijk onderzoek, goede facaliteiten en het verbeteren van de psychosociale omstandigheden waarin kinderen en ouders in het ziekenhuis verkeren.

Ben jij op zoek naar een sponsor?

Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen!

TMI Sponsoring

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Fax ons

020 615 51 10

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.