Inventarisatielijst Suriname | COVID-19

Het aantal coronabesmettingen in Suriname loopt inmiddels langzaam terug, echter geldt er in ziekenhuizen nog steeds code zwart en liggen de IC’s vol. Er is een tekort aan opvangcapaciteit en zorgpersoneel. Vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) & Buitenlandse Zaken wordt er geïnventariseerd welke stappen moeten worden gemaakt om een helpende hand te kunnen bieden.

Op dit moment hebben wij nog geen concrete aanvraag. Er is een reëele kans dat wij vanuit het Ministerie van VWS de vraag krijgen om met onze ervaring zorgprofessionals te werven voor het ziekenhuis van Suriname. Ben jij (gespecialiseerd) verpleegkundige, arts of medisch specialist en wil je graag op de hoogte gehouden worden van het COVID-19 project? Je kunt je nu bij TMI vrijblijvend aanmelden voor de inventarisatielijst door een mailtje te sturen naar wervingcaribbean@tmi.nl.

Werken in Suriname

TMI Caribbean bemiddelt al jaren naar de Caribische eilanden en Suriname. Hierdoor hebben wij een zeer ervaren team opgebouwd van recruiters, een binnendienst en twee accountmanagers, geheel gespecialiseerd in het werken in het buitenland. Samen hebben zij alle kennis in huis om jou te helpen in de Caribbean aan de slag te gaan.

Lees meer over het werken in Suriname.

Interesse?

Neem contact op!