TMI Academy presenteert Thema-avond 2022

*Let op: de TMI thema-avond is verplaatst naar april of mei 2022. De definitieve datum volgt nog. 

In 2022 organiseert TMI Academy voor de vierde maal een thema-avond voor zorgprofessionals in Hoofddorp. Twee inspirerende sprekers komen deze avond hun verhaal doen over verschillende onderwerpen gerelateerd aan het thema ‘Dementie’. Na het succes van onze eerdere thema-avonden nodigen wij jou van harte uit om deze vierde editie bij te wonen!

Datum & tijd
Datum wordt later bekend gemaakt
19:00 – 22:30 uur

Locatie
Schouwburg De Meerse
Raadhuisplein 3
Hoofddorp

Kosten
Het bijwonen van de avond is kosteloos, indien je je tijdig hebt aangemeld en werkzaam bent in de zorg.

Accreditatie
V&VN accreditatie is in aanvraag.

Programma

Tijdens de Thema-avond zullen twee experts spreken over onderwerpen gerelateerd aan het thema ‘Dementie’. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Spreker 1: Dick Swaab – Wij zijn ons brein
    Dick Swaab beschrijft in zijn besteller ‘Wij zijn ons brein’ dat onze keuze en voorkeuren van de ‘baarmoeder tot aan alzheimer’ vastliggen in onze hersenen. Dick zal zijn kennis van onze hersenfunctie deze avond bespreken.
  • Spreker 2: Jos Cuijten – ‘Kijken door de ogen van dementerende’
    Jos Cuijten is dementiedeskundige en auteur van het boek ‘Is dementie erg? Tijdens deze workshop geeft Jos inzicht in de werking van de beschadigde brein van mensen met dementie. Met elkaar gaan we op zoek naar de behoefte van mensen met dementie. Hoe spelen wij daarop in? Door het nabootsen van praktijksituaties krijg je deze avond meer inzicht in de mogelijkheden en de onmogelijkheden.
  • Spreker 3: Alzheimer Nederland

Aanmelden

Medewerkers van TMI zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen. Ook zorgprofessionals* niet werkzaam bij TMI die interesse hebben in het programma zijn welkom. Wil jij graag bij de thema-avond aanwezig zijn? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Er is een ruim aantal plekken beschikbaar, maar vorig jaar gingen de inschrijvingen erg hard. Hoe eerder jij je aanmeldt hoe groter de kans is dat je verzekerd bent van een plek, dus wacht niet langer en meld je vandaag nog aan!

* Vanwege het beperkte aantal plekken is het alleen mogelijk om toegang te krijgen tot het event voor mensen die een achtergrond hebben in de zorg.

  • Enkel van toepassing indien je in aanmerking wilt komen voor accreditatie vanuit het V&VN

Contact TMI Academy

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.