TMI Academy presenteert Thema-avond 2019
Dinsdag 15 oktober 2019, Hoofddorp

Op 15 oktober 2019 organiseert TMI Academy voor de derde maal een thema-avond voor zorgprofessionals in Hoofddorp. Drie inspirerende sprekers komen deze avond hun verhaal doen over drie verschillende onderwerpen gerelateerd aan het thema ‘Het Hart’. Na het succes van onze eerdere thema-avonden nodigen wij jou van harte uit om deze derde editie bij te wonen!

Datum & tijd

Dinsdag 15 oktober 2019
19:00 – 22:30 uur

Locatie

Schouwburg De Meerse
Raadhuisplein 3
Hoofddorp

Kosten 

Het bijwonen van de avond is kosteloos, indien je je tijdig hebt aangemeld en werkzaam bent in de zorg.

Accreditatie

Dit betreft een door het Kwaliteitsregister V&VN geaccrediteerde scholingsavond van 3 punten.

Programma

Tijdens de Thema-avond zullen drie experts spreken over onderwerpen gerelateerd aan het thema ‘Het Hart’. Het programma ziet er als volgt uit:

 • Spreker 1: Janneke Wittekoek, Cardioloog – Het Vrouwenhart!
  Bij vrouwen uiten hartklachten zich vaak anders dan bij mannen. Er zijn in de cardiologie naast de verschillen in klachten ook verschillen in de behandeling. Cardiologe dr. Janneke Wittekoek is specialiste op het gebied van hart- en vaatziekten bij vrouwen en zal in haar presentatie ‘Het Vrouwenhart’ ingaan op deze verschillen.
 • Spreker 2: Suzanne Oomen, leefstijlcoach, diëtist en trainer – Gezonde leefstijl als medicijn
  Inzicht in je gezondheid zorgt ervoor dat je tijdig in kunt grijpen bij de dreiging van hart- of vaatziektes. Suzanne Oomen presenteert waarop je moet letten, om zo onherstelbare schade aan het hart of de hersenen mogelijk vóór te zijn.
 • Spreker 3: Nelienke Hulstein (gespecialiseerd verpleegkundige steunharten) – Het Steunhart (LVAD)
  Wanneer een patiënt ernstig hartfalen heeft en andere behandelingen niet helpen, dan kan een steunhart uitkomst bieden. Nelienke Hulstein zal ingaan op hoe het steunhart een mogelijkheid kan zijn om te overleven en de kwaliteit van leven voor een patiënt kan verbeteren.

Aanmelden

Medewerkers van TMI zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen. Ook zorgprofessionals* niet werkzaam bij TMI die interesse hebben in het programma zijn welkom. Wil jij graag bij de thema-avond aanwezig zijn? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Er is een ruim aantal plekken beschikbaar, maar vorig jaar gingen de inschrijvingen erg hard. Hoe eerder jij je aanmeldt hoe groter de kans is dat je verzekerd bent van een plek, dus wacht niet langer en meld je vandaag nog aan!

* Vanwege het beperkte aantal plekken is het alleen mogelijk om toegang te krijgen tot het event voor mensen die een achtergrond hebben in de zorg.

 • Enkel van toepassing indien je in aanmerking wilt komen voor accreditatie vanuit het V&VN

Contact TMI Academy

 • scholing@tmi-interim.nl
 • 020-7173527
TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.