TMI organiseert regelmatig regioborrels. Tijdens deze borrels kun je vrijblijvend kennismaken met onze recruiters, accountmanagers, ambassadeurs en TMI’ers.

Ben jij benieuwd hoe de TMI’ers het op de werkvloer ervaren of wil aan de slag in het buitenland? Kom dan gerust langs om eens vrijblijvend kennis te maken tijdens onze regioborrel! Tijdens deze borrels zijn onder andere onze recruiters, accountmanagers, ambassadeurs en TMI’ers aanwezig. Een leuke en laagdrempelige manier om te ontdekken wat TMI als werkgever voor jou kan betekenen.

De regioborrels zijn elke twee maanden en worden steeds georganiseerd in een andere stad. In 2020 zijn wij op donderdag 2 april in Heerenveen. Zien we je daar? Je kunt je aanmelden door gebruik te maken van onderstaand contactformulier.

Datum en locatie:

2 april in Heerenveen
Tijd: 17:00 – 20:00 uur
Locatie: ’t Gerecht
Adres: Gemeenteplein 33

Parkeerinformatie:

Parkeren kan bij Geerts Willigenplein 1, 8441 GV Heerenveen.

Aanmelden

Zowel medewerkers als niet-medewerkers van TMI zijn van harte welkom tijdens deze borrels. Deelname is volledig gratis. Aanmelden kan via onderstaand contactformulier.

Ervaring opdoen in Nederland?

Ervaring opdoen in het buitenland?

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.