TMI heeft een dringende oproep gekregen vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om op zoek te gaan naar zorgprofessionals die zich kunnen inzetten in het Caribisch gebied. Ben jij beschikbaar en wil jij graag jouw steentje bijdragen in deze periode van het coronavirus waarin er extra druk ligt op de schouders van het zorgpersoneel? Op de Caribbean is een grote vraag naar zorgpersoneel om alle patiënten goed te kunnen behandelen.

Naar welke functies zijn we op zoek?

We zijn op zoek naar anesthesisten, intensivisten, medium care verpleegkundigen, high care verpleegkundigen, anesthesiemedewerkers, CCU verpleegkundigen, ziekenhuisartsen, IC verpleegkundigen, SEH verpleegkundigen, ambulanceverpleegkundigen en recovery verpleegkundigen.

Webinar Caribbean COVID-19 project

De komende periode geven wij meerdere webinars over het Caribbean COVID-19 project. Tijdens deze webinar zal onze accountmanager, Susanne van Dormolen, jullie vragen beantwoorden over het werken in de Caribbean vanwege het coronavirus.

Zowel medewerkers als niet-medewerkers van TMI zijn van harte welkom om deze webinar kosteloos bij te wonen. Wel is het een voorwaarde dat je werkzaam bent in de zorg. Er is namelijk plek voor maximaal 100 personen.

Je kan je hieronder aanmelden voor één van onze webinars. Zodra jij je hebt aangemeld, ontvang je van ons een bevestigingsmail met een link die toegang geeft tot de webinar.

Werken op de Caribbean

TMI Caribbean bemiddelt al jaren naar de eilanden, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten, Saba en St. Eustatius.  Hierdoor hebben wij een zeer ervaren team opgebouwd van recruiters, een binnendienst en een accountmanager, geheel gespecialiseerd in het werken op de Caribbean. Samen hebben zij alle kennis in huis om jou te helpen op de Caribbean aan de slag te gaan.

Lees meer over het werken op de Caribbean.

Interesse?

Neem dan contact op met ons ons Caribbean Team via wervingcaribbean@tmi-jobservices.com of 06-46 33 82 39. Je kunt natuurlijk ook direct op één van de onderstaande vacatures solliciteren.

Openstaande vacatures

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging op de Caribbean, waarbij je de bevolking kan helpen met het bestrijden van COVID-19? TMI nodigt jou graag uit voor een oriënterend gesprek om je verder te informeren. We zijn ons er van bewust dat het lastig is om vrij te krijgen. Mocht je alleen al interesse hebben, laat het ons dan weten.

Vacature IC-Verpleegkundige

Wil jij je inzetten tegen het coronavirus? Wij zijn per direct op zoek naar IC-verpleegkundigen voor op het Caribisch gebied. Heb jij interesse? Neem dan contact met ons op.

Vacature Intensivist

Ben jij intensivist en wil jij je inzetten in het Caribisch gebied? Reageer dan op onze vacature.

Vacature Anesthesiemedewerker

Wij zijn hard op zoek naar een anesthesiemedewerker, die bereid is om op de Caribbean te helpen, zodra dat nodig is.

Vacature Ziekenhuisarts

Ben jij ziekenhuisarts en wil jij je in het Caribisch gebied inzetten tegen het coronavirus? Solliciteer nu!

Vacature Recovery Verpleegkundige

Wij zijn dringend op zoek naar recovery verpleegkundigen, die zich kunnen inzetten tegen het coronavirus, zodra het nodig is!

Vacature CCU-Verpleegkundige

Wij hebben een dringende oproep gekregen op zoek te gaan naar CCU-verpleegkundigen, die zich kunnen inzetten in het Caribisch gebied. Solliciteer vandaag nog!

Vacature High Care Verpleegkundige

Ben jij High Care verpleegkundige en wil jij je inzetten tegen het coronavirus in het Caribisch gebied? Reageer dan op de vacature.

Vacature Medium Care Verpleegkundige

Wij zijn dringend op zoek naar Medium Care verpleegkundigen die aan de slag willen in het Caribisch gebied. Heb jij interesse? Solliciteer dan hier.

Vacature Anesthesist

Wij zijn dringend op zoek naar Anesthesisten die aan de slag willen in het Caribisch gebied. Heb jij interesse? Solliciteer dan hier.

Vacature Ambulanceverpleegkundige

Heb je interesse om binnen het ziekenhuis op Bonaire te werken? Wij informeren jou graag verder.

Vacature SEH Verpleegkundige

Heb je interesse om binnen het ziekenhuis op Bonaire te werken? Reageer dan direct. Wij informeren jou graag verder.

Vacature Internist Infectioloog

Heeft u interesse om op Sint Maarten te werken? Wij informeren u graag verder.

 

Keabona van Zeijl

Consulent Caribbean Team

+31 (0)6 46 33 82 39

wervingcaribbean@tmi-jobservices.com

 

TMI vertelt over dit project op BNR Radio

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.