TMI heeft een dringende oproep gekregen vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om op zoek te gaan naar zorgprofessionals die zich kunnen inzetten in het Caribisch gebied. De Caribbean is grotendeels afhankelijk van Nederlandse zorgprofessionals. Het doel van dit project is de zorgcapaciteit te verhogen op de eilanden. Het verhogen van de zorgcapaciteit zal gerealiseerd worden door 42 mobiele IC bedden verdeeld over de vier grote eilanden Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten.

Ben jij beschikbaar en wil jij graag jouw steentje bijdragen in deze periode van het coronavirus waarin er extra druk ligt op de schouders van het zorgpersoneel?

Naar welke functies zijn we op zoek?

We zijn op zoek naar anesthesisten, intensivisten, ziekenhuisartsen, internisten, IC verpleegkundigen en ambulanceverpleegkundigen.

Werken in de Caribbean

TMI Caribbean bemiddelt al jaren naar de eilanden, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten, Saba en St. Eustatius.  Hierdoor hebben wij een zeer ervaren team opgebouwd van recruiters, een binnendienst en een accountmanager, geheel gespecialiseerd in het werken in de Caribbean. Samen hebben zij alle kennis in huis om jou te helpen in de Caribbean aan de slag te gaan.

Lees meer over het werken in de Caribbean.

Wat mag je van ons verwachten?

Je mag van ons veel verwachten tijdens jouw verblijf in de Caribbean. Vanuit TMI wordt er een dienstverband voor de duur van de opdracht aangeboden. Je werkt op basis van detachering of zzp. De retourvlucht, huisvesting en een huurauto worden voor de hele periode gefaciliteerd. Daarnaast is je salaris conform NL CAO ziekenhuizen en inschaling conform ervaringsjaren/huidig salaris. Tevens ontvang je een maandelijkse COVID-toelage en een paar TMI Caribbean klompen!

Wat is het verschil tussen Bonaire en Sint Maarten?

Sint Maarten en Bonaire zijn eilanden in de Caribische zee. Bonaire is een onderdeel van de Benedenwindse eilandengroep en Sint-Maarten van de Bovenwindse eilandengroep. Beide eilanden zijn prachtig en hebben hun eigen charmes.

Het grootste verschil tussen deze twee projecten is de duur van het project. Het project op Bonaire is al in volle gang en Sint Maarten begint nu vorm te krijgen. Voor het project op Sint Maarten zoeken wij zorgprofessionals die in een periode tot februari 2021 voor minimaal zes weken beschikbaar zijn. IC verpleegkundigen en dialyseverpleegkundigen mogen ook voor vier weken. Voor Bonaire vragen wij een minimale beschikbaarheid van drie maanden en is de startdatum in overleg. Tevens mogen de gezinsleden mee naar Bonaire. Op dit moment is het lastig om gezinsleden mee te nemen naar Sint Maarten in verband met het gesloten luchtruim.

Openstaande vacatures

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging op de Caribbean, waarbij je de bevolking kan helpen met het bestrijden van COVID-19? TMI nodigt jou graag uit voor een oriënterend gesprek om je verder te informeren. We zijn ons er van bewust dat het lastig is om vrij te krijgen. Mocht je alleen al interesse hebben, laat het ons dan weten. Neem contact op met ons Caribbean Team via wervingcaribbean@tmi-jobservices.com of bel/whatsapp naar 06-46 33 82 39. Je kunt natuurlijk ook direct op één van de onderstaande vacatures solliciteren.

Draag een nieuwe collega aan en ontvang een bol.com bon

Ken jij iemand in de zorg die graag zijn steentje wilt bijdragen in de Caribbean? Draag deze persoon aan bij TMI! Wanneer deze persoon daadwerkelijk wordt ingezet voor het Caribbean COVID-19 project, ontvang jij van ons een bol.com bon ter waarde van €200,-.

 

Vacatures Sint Eustatius COVID-19 project

Vacatures Curaçao COVID-19 project

 

Keabona van Zeijl

Consulent Caribbean Team

+31 (0)6 46 33 82 39

wervingcaribbean@tmi-jobservices.com

 

TMI vertelt over dit project op BNR Radio

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.