TMI heeft een dringende oproep gekregen vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om op zoek te gaan naar zorgprofessionals die zich kunnen inzetten in het Caribisch gebied. De Caribbean is grotendeels afhankelijk van Nederlandse zorgprofessionals. Het doel van dit project is de zorgcapaciteit te verhogen op de eilanden. Het verhogen van de zorgcapaciteit zal gerealiseerd worden door 42 mobiele IC bedden verdeeld over de vier grote eilanden Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten.

Ben jij beschikbaar en wil jij graag jouw steentje bijdragen in deze periode van het coronavirus waarin er extra druk ligt op de schouders van het zorgpersoneel?

Momenteel hebben wij geen vacatures openstaan voor het COVID-19 project in de Caribbean.

Interesselijst Caribbean COVID-19

Heb jij wel interesse om aan de slag te gaan in de Caribbean? Schrijf je dan in voor de interesselijst. Wij nemen dan contact met jou op als er weer een passende vacature beschikbaar komt!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werken in de Caribbean

TMI Caribbean bemiddelt al jaren naar de eilanden, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten, Saba en St. Eustatius.  Hierdoor hebben wij een zeer ervaren team opgebouwd van recruiters, een binnendienst en een accountmanager, geheel gespecialiseerd in het werken in de Caribbean. Samen hebben zij alle kennis in huis om jou te helpen in de Caribbean aan de slag te gaan.

Lees meer over het werken in de Caribbean.

Wat mag je van ons verwachten?

Je mag van ons veel verwachten tijdens jouw verblijf in de Caribbean. Vanuit TMI wordt er een dienstverband voor de duur van de opdracht aangeboden. Je werkt op basis van detachering of zzp. De retourvlucht, huisvesting en een huurauto worden voor de hele periode gefaciliteerd. Daarnaast is je salaris conform NL CAO ziekenhuizen en inschaling conform ervaringsjaren/huidig salaris. Tevens ontvang je een maandelijkse COVID-toelage en een paar TMI Caribbean klompen!

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met ons Caribbean Team via wervingcaribbean@tmi-jobservices.com of bel/whatsapp naar 06-46 33 82 39.

Draag een nieuwe collega aan en ontvang een bol.com bon

Ken jij iemand in de zorg die graag zijn steentje wilt bijdragen in de Caribbean? Draag deze persoon aan bij TMI! Wanneer deze persoon daadwerkelijk wordt ingezet voor het Caribbean COVID-19 project, ontvang jij van ons een bol.com bon ter waarde van €200,-.

TMI vertelt over dit project op BNR Radio

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.