TMI heeft een dringende oproep gekregen vanuit het Ministerie van VWS en de Samenwerkende Ziekenhuizen (Dutch Caribbean Hospital Alliance) om op zoek te gaan naar zorgprofessionals die zich kunnen inzetten in het Caribisch gebied. De Caribbean is grotendeels afhankelijk van Nederlandse zorgprofessionals. Vanwege het explosief gestegen aantal coronapatiënten is hulp nu erg hard nodig op Aruba, Bonaire en Curaçao.

We zijn met spoed op zoek naar IC verpleegkundigen die per direct kunnen vertrekken naar Curaçao en Aruba voor een minimale periode van drie weken. Jong gepensioneerden of voormalig IC verpleegkundigen zijn ook van harte welkom. Een kortere periode is mogelijk in overleg. Ook zijn wij voor het ziekenhuis op Curaçao op zoek naar SEH artsen die per direct kunnen vertrekken voor zes tot acht weken. Verder op de pagina vind je de openstaande vacatures.

Ben je (gespecialiseerd) verpleegkundige, arts of specialist en wil je jouw steentje bijdragen? Scrol naar beneden en meld je aan voor onze inventarisatielijst.

Werken in de Caribbean

TMI Caribbean bemiddelt al jaren naar de eilanden, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten, Saba en St. Eustatius.  Hierdoor hebben wij een zeer ervaren team opgebouwd van recruiters, een binnendienst en twee accountmanagers, geheel gespecialiseerd in het werken in de Caribbean. Samen hebben zij alle kennis in huis om jou te helpen in de Caribbean aan de slag te gaan.

Lees meer over het werken in de Caribbean.

Wat mag je van ons verwachten?

Je mag van ons veel verwachten tijdens jouw verblijf in de Caribbean. Vanuit TMI wordt er een dienstverband voor de duur van de opdracht aangeboden. Je werkt op basis van detachering of zzp. De retourvlucht, huisvesting en een huurauto worden voor de hele periode gefaciliteerd. Daarnaast is je salaris conform NL CAO ziekenhuizen en inschaling conform ervaringsjaren/huidig salaris. Tevens ontvang je een paar TMI Caribbean klompen!

Openstaande vacatures

Inventarisatielijst

We zijn bezig met een inventarisatielijst vanuit de Samenwerkende Ziekenhuizen (Dutch Caribbean Hospital Alliance). Ben jij een (gespecialiseerd) verpleegkundige, arts of medisch specialist en kun je per direct voor minimaal drie weken vertrekken om op de eilanden te helpen, meld je dan nu aan! Let op: Het betreft op dit moment alleen nog een inventarisatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Draag een nieuwe collega aan en ontvang een bol.com bon

Ken jij iemand in de zorg die graag zijn steentje wilt bijdragen in de Caribbean? Draag deze persoon aan bij TMI! Wanneer deze persoon daadwerkelijk wordt ingezet voor het Caribbean COVID-19 project, ontvang jij van ons een bol.com bon ter waarde van €200,-. In het eerste kennismakingsgesprek moet door de kandidaat worden benoemd wie degene is door wie hij/zij is aangedragen. Achteraf benoemen geeft geen recht meer op de bonus.

 

Iris Pattynama

06 – 185 272 06

wervingcaribbean@tmi.nl

TMI vertelt over dit project op BNR Radio

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.