Op deze pagina vind je alle informatie over de scholing Hechten voor Operatiekamer Assistenten voor zorgpersoneel georganiseerd door TMI Academy.

 

Tijdens deze hecht cursus ontvang je zowel theoretische als praktische informatie. Aansluitend zullen de verschillende hechttechnieken worden geoefend op dummies/fresh frozen material onder begeleiding van de chirurg.

Kosten deelname medewerkers TMI

Deze scholing is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 25.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze training volgen? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten voor een externe bedragen € 30.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Datum 2020

Nog niet bekend

Locatie

De Zandkamer,
Koninginnenlaan 3
Den Bosch

Docent

Ewald Dumont (plastisch-, reconstructief- en handchirurg)

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.