Op deze pagina vind je alle informatie over de scholing Pediatric Basic Life Support voor zorgpersoneel georganiseerd door TMI Academy.

Het reanimeren van baby’s en kinderen neemt een speciale plaats in binnen de reanimatie. Dit komt omdat de oorzaak anders is dan bij volwassenen. Er zijn bijvoorbeeld verschillen in de afmetingen, lichaamsbouw, hartslag en ademhaling. Daarom is er verschil in de uitvoering van de reanimatie.

Doelstelling

Uitvoeren van de basale reanimatievaardigheden bij kinderen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR), inclusief het aansluiten en bedienen van de automatische externe defibrillator (AED).

 

Kosten deelname medewerkers TMI

Deze scholing is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 95.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze training volgen? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten voor een externe bedragen € 99,95.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

 

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Geplande data 2019

10 oktober

Tijd

13:00 – 15:30

Locatie

Albinusdreef 2 te Leiden (LUMC)

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.