De training Pediatric Advanced Life Support is een verplichte training voor IC verpleegkundigen en spoedeisende hulp verpleegkundigen.

Doel van de training is de Advanced Life Support bij Baby’s en Kinderen te kunnen toepassen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Van de cursist wordt verwacht dat hij of zij bij deelname aan deze training de theorie en vaardigheden van de Basic Life Support Baby- en Kinderreanimatie beheerst. Een kind kan vaak nog beter geholpen worden door deze net even anders te benaderen dan bij de reanimatie van een volwassene. De achterliggende oorzaak van een circulatiestoornis bij kinderen is namelijk vaak anders dan bij volwassenen.

De bijscholing is geschikt voor alle zorgprofessionals die betrokken zijn bij de zorgverlening van kinderen en wordt voornamelijk gevolgd door IC verpleegkundigen en spoedeisende hulp verpleegkundigen. De PALS training duurt circa drie uur.

Kosten deelname medewerkers TMI

Deze scholing is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 95,00.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze training volgen? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten voor een externe bedragen € 111,76.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

 

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Geplande data 2021

Dinsdag 28 september

Tijd

Je kunt kiezen voor de training in de ochtend of in de middag:

Tijdsblok 1: 09:00 – 12:00 uur
Tijdsblok 2: 13:00 – 16:00 uur

Locatie

Processorstraat 12 te Amsterdam

Accreditatie

3 punten

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.