Op deze pagina vind je alle informatie over de scholing Neonatal Advanced Life Support voor zorgpersoneel georganiseerd door TMI Academy.

De cursus Neonatal Advanced Life Support is een verplichte cursus voor Kind, Neo en O&G  verpleegkundigen.

De cursus Neonatal Advanced Life Support, oftewel Newborn Life Support, is gericht op het verlenen van basale luchtwegondersteuning bij pasgeborenen gedurende de eerste 10 tot 20 minuten na de geboorte. Deelvaardigheden worden behandeld en geoefend, onder meer door het gebruik van oefenscenario´s.

De bijscholing is geschikt voor alle zorgprofessionals die betrokken zijn bij de opvang van pasgeborenen en wordt vooral gevolgd door high care neonatologie verpleegkundigen, intensive care neonatologie verpleegkundigen en obstetrie verpleegkundigen werkzaam op verloskamers.

Kosten deelname medewerkers TMI

Deze scholing is gratis voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor zzp-ers en 0-uren contractanten* zijn voor eigen rekening en bedragen € 115,00.

Kosten deelname wanneer je niet in dienst bent bij TMI

TMI is een detacheringsbureau in de zorg. Ben je niet in dienst bij TMI, maar wil je graag deze training volgen? Dat is uiteraard mogelijk. De kosten voor een externe bedragen € 135,29.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

 

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

Geplande data 2021

Woensdag 21 april
Woensdag 12 mei

Tijd

Je kunt kiezen voor de training in de ochtend of in de middag:

Tijdsblok 1: 09:00 – 12:00 uur
Tijdsblok 2: 13:00 – 16:00 uur

Locatie

Amsterdam, locatie volgt

Accreditatie

3 punten

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.